Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 19 maj 2010, 00:14

L-Train je napisao/la:vidim ovdje neki pricaju da Mourinho ne moze osvojiti 96 bodova kao i Pellegrini,pa ako ste tako uvjereni dajte mi i jedan valjani razlog zasto on to ne moze a ovaj kloc moze :roll:

covjek je definitivno najbolji trener na svjetu i nema te momcadi koju on ne moze posloziti.
Pellegrini je imao samo jedan cilj - dostici Barsu - i igrao je otvoreno i napadacki na taj cilj. Bio je izuzetan i cestitke za to. E sad moje misljenje - ko god bude nesto taktizirao (Mo ima filozofski pristup od tekme do tekme) nece namaket ni 80 bodova. Ako se odluci na napad onda je mogao i Pellegrini ostat. Nevezano kakav je Mo, ali ako krene bez filozofije mozda i on predze 90. Samo napad i tekme na pobjedu mogu uciniti Barsu dostiznom. Prva folozofska iliti antifudbal postavka i vec ste nedostizno daleko od titule pa da je i 10 Murinja. Covjek jest strucnjak ali vidjecemo da li ce vas te analize i postavke dovest do cilja.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 19 maj 2010, 16:36

Titula u Španiji dolazi u El Classicu.
Primera, titula je Real ili Barca tako da odluka pada u dva Classica.
Realu treba trener koji pobjeđuje velike utakmice s Mou je takav ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 19 maj 2010, 16:56

Romariooo je napisao/la: Mislim, kao pravi navijac Barce uzivam naravno u porazima reala, al vec je vjerujem i nama postalo dosadno i pozeljeli smo gledati ozbiljan real.
Pretprošle sezone je isti taj real uzeo barcu 4-1 na bernabeu ... cuj postalo dosadno .. barca sad novi-stari prvak , real bio prije dvije sezone...šta glumiš ti :S

Raúl 13' 1 - 0
A. Robben 20' 2 - 0
G. Higuaín 63' 3 - 0
R. van Nistelrooy (PG) 78' 4 - 0
T. Henry 87' 4 - 1

ne radi se o decenijama..tacno 2 godine prosle

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 maj 2010, 16:59

A zasto ne ostaviti Pellegrinija???

Mislim da Real iz godine u godinu pravi greske, jer jednostavno trener nema pravo na gresku. Tesko je ljudi posloziti igrace, kakve Real ima samo za jednu sezonu. Meni je Pelle pravi trener, i sigurno da bi napravio vise sledece sezone, samo kad bi mu se dala sansa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 19 maj 2010, 23:33

Momci, n znam kako vi na to gledate, navijac sam Barce, ali isto tako volim gledati real i pratiti desavanja....
Za Barcu je ovo bila odlicna sezona, ali isto tako i za real, ligu su odlucili el cassici, i uvijek ce tako biti....
Raduje me cinjenica da imamo najatraktivniju ligu na svijetu, i to treba njegovati....nadam se da se slazete...
sljedeca sezona ce opet biti uzbudljiva, ali mislim da ako mourinho dodje u real, pokvarice stil igre u spaniji...
on je defanzuvan trener i to niko nece postovati kod njega u spaniji....sto se tice pelea, on je izuzetno napadacki orijentisan trener i sa realom sljedece sezone bi mogao napraviti cudo....za moj pojam covjeka treba ostaviti i dati mu novac da on kupuje igrace, a ne predsjednik.....tako ce real ponovo biti onaj stari.....
Sta je Spanija i Primera bez Barce i reala????

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 00:43

sretan rodjendan zelim najboljem golmanu na svijetu, ikeru casillasu.

btw. danas je i cechu rodjendan.

i da, brzi sam od wikipedije i realmadrid.com 8-)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 maj 2010, 02:24

Wolverine je napisao/la:sretan rodjendan zelim najboljem golmanu na svijetu, ikeru casillasu.

btw. danas je i cechu rodjendan.

i da, brzi sam od wikipedije i realmadrid.com 8-)
Dva fenomenalna golmana na isti dan rođeni, doduše Iker (Romero :mrgreen: ) jednu godinu ranije. Ima nešto i u ovim brojevima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 maj 2010, 10:00

i ja sam rodzen na danasnji dan :D odoh i ja u golmane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
grijat klupu Valdezi u Barsi :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 20 maj 2010, 15:12

Drugovi i drugarice, rijesili smo pitanje lijevog krila.

David Silva do kraja ove sedmice prelazi u redove Real Madrida!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 15:17

Casillas je napisao/la:Drugovi i drugarice, rijesili smo pitanje lijevog krila.

Kaže se ako Bog da...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 20 maj 2010, 15:26

GunnerS je napisao/la:

Kaže se ako Bog da...
...a nadam se da neda :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 maj 2010, 17:33

adnan_nanda je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:

Kaže se ako Bog da...
...a nadam se da neda :D
Ako bude ovo zavrseno do kraja ove sedmice opet ce biti najbolji transferi u PREMIERI:D

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 20 maj 2010, 17:40

To je sigurno 100 % jer su Barca i Real udruženja klubova koja mogu trošiti novce i novce, dok se Englezi moraju brinuti kako vratiti dugove.
( Sem Chelsea i Citya oni imaju love ko blata, mislim imaju ljude koji to vrte ) :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 maj 2010, 17:57

Jos David Luiz i Evra i to je to..

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 20 maj 2010, 18:55

koji ce vam qrac Silva ??? Mjesto Kake da igra jel ????
Dajte vi mislite Kaka los ovu sezonuu bio pa ce i ostale ! Bio je vise povrijedzen nego sto nije !
Ono je po meni najkompletniji girac svijeta ! Nevolim ga , ali ga postujem jer je previse mocan i srcan igrac !

Dovest jednog DM i 1 beka i netreba onoom timu niko vise !
Murinjo moze samo napravit dar mar od Reala , jer on ce igrati da zabiju 1 go i da se povuku ! A to nije Real to je cirkus onda !
Pellegrini je odlican strucnajk , igrao je napadacki cak i protiv Barce ali nije on kriv sto tim nije dovoljno brzo ukomponovan !

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 20 maj 2010, 18:58

prestani više s tim uzvičnicima je.bo te krst ... ružno vidjet :S

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 20 maj 2010, 19:05

Andres je napisao/la:koji ce vam qrac Silva ??? Mjesto Kake da igra jel ????
Dajte vi mislite Kaka los ovu sezonuu bio pa ce i ostale ! Bio je vise povrijedzen nego sto nije !
Ono je po meni najkompletniji girac svijeta ! Nevolim ga , ali ga postujem jer je previse mocan i srcan igrac !

Dovest jednog DM i 1 beka i netreba onoom timu niko vise !
Murinjo moze samo napravit dar mar od Reala , jer on ce igrati da zabiju 1 go i da se povuku ! A to nije Real to je cirkus onda !
Pellegrini je odlican strucnajk , igrao je napadacki cak i protiv Barce ali nije on kriv sto tim nije dovoljno brzo ukomponovan !
silva je lijevo krilo a Kaka NIJE KRILOOO!!! trebao je neko da igra na lijevom krilu pa nece onaj Marcelo igrat :roll:

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 19:11

Pa momci fakat nemate pojma....Silva nije lijevo krilo, covjek je AMC i ovaj vam je dobro reko, to je pozicija gdje igra Kaka, a sto se tice lijevog krila, to je tzv winger i to u Valenciji je igrao onaj vas Mata i on je klasicno lijevo krilo....Ponavljam, David Silva nije krilni igrac....Daj gledajte utakmice i naucite se malo....

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2010, 19:20

yasminho je napisao/la:Pa momci fakat nemate pojma....Silva nije lijevo krilo, covjek je AMC i ovaj vam je dobro reko, to je pozicija gdje igra Kaka, a sto se tice lijevog krila, to je tzv winger i to u Valenciji je igrao onaj vas Mata i on je klasicno lijevo krilo....Ponavljam, David Silva nije krilni igrac....Daj gledajte utakmice i naucite se malo....
Cekao sam drugove da ti odgovore,ali eto moram ja :mrgreen: :mrgreen: .Mozda Silva nije klasicno lijevo krilo(tipa Robben)ali reci da on tu poziciju uopste ne igra je pomalo smijesno.Neki ljudi su placeni da dovode igrace,i trebalo bi da znaju vise od mene i tebe,ko na kojoj poziciji igra.Vidim da si novi i da hoces privuci paznju na sebe,ali ne blamiraj se :!:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2010, 19:35

Ostavite se vi Football Managera gde je Silva AMC u stvarnosti je to bilo do pre nekoliko godina ali zadnje dve sezone ga treneri u Valenciei koriste kao krilnoga igraca cas na levoj strani cas na desnoj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.