Prijedor je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Prijedor je napisao/la:U subotu bez 4 glavna igraca, sto bi nas Boris Gavran rekao ma iz keca
Uglavnom igraci su preplaseni citali su ove postove mislim ko ne bi bio preplasen Crvene Legije...

Ljepota i jeste u tome da se CL niko ne boji niti se treba bojati.
Sto se utakmice tice, nije mi jasno kako ste sa ovakvom igrom na ovoj poziciji tabele. Prvo poluvrijeme ste odigrali fantasticno. Imate pravo solidnu ekipu, borbenu i sto je posrbno za iznijeti, igraju od noge do noge. Puno njih ce se opeci na vama. Pozdrav.
Ova ekipa da ima uslove bila bi top 8, nije niko rekao da Rudar ima losu ekipu, Rudar samo nema uslove (pare), nismo trebali ni ulaziti u PLBIH prosle sezone i tjt
Ima se jos puno igrati, nije jos sve gotovo, a i trener vam je najavio pojacanja na pauzi. Sa dva, tri kvalitetna pojacanja i borbenim pristupom igri, mislim da nebi trebali imati problema za ostanak. 5-6 klubova u PL ne kuburi sa parama, ostali su tu negdje. Problem za nas "manje klubove" je i zakon o sportu. Kada se donese, biti ce to onda druga prica, jer tada ce se kompanije takmiciti u donacijama klubovima na ustrb poreza.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.