tenpenny je napisao/la:Miden ne pravi se pametan niko nije rekao da rustemovic ne zna lopte nego lik odigra 2 od 10 kako treba,o kakvom pracenju rustemovica ti pises bolan nebio u vecini tekmi je bio balvan to ce ti svako reci,ja kazem niko sretniji od mene ako on postane igracina ali nisam lud da sudim o igracu posle tekme sa drinom.Vidjet cemo sad protiv travnika i sirokog kako ce odigrati i moze li zaredati par dobrih tekmi pa cemo neki sud onda donositi.
oj majko cuj balvann... covjek igra poziciju DESTRUKTIVCA... to sto od njega neko trazi da bude i destruktivac i ofanzivac jer da igra jednako dobro obje stvari bio bi VIDAL a ne RUSTEMOVIC...
sta je on to lose radio u defanzivnom dijelu igre?
navedi te lose stvari OSIM gola protiv galate koji smo primili....
Npr KOVACEVIC je pocetnicki kriv za gol protiv olimpica

pa mu niko to pomenuo nije... ali kada vi nekoga na zub uzmete to je BOLESNO citati..
Npr rustemovic je imao i asistencije, odlicne dijagonale koje su prethodile golovima, tonu presjecenih lopti... JESIC da ne vidi u njegmu VELIKI potencijal ne bi igrao 100%
Igrao bi tu Mihojevic, igrao bi na silu ikande, igrao bi kovacevic ili neko treci, kao sto je otjerao puzigacu pa stavio bekica, kao sto je skinuo barica i ostale a stavio malog iz akademije, pa i kallasija koji je bio zadnja opcija a sada dijeli minutazu i pocinje utakmice..
Jesic je , ako hoces vec, kad je shvatio da je blizu klupe upratio par tekmi , poslao pomocnika, i prvo sta je uradio je da je ZACEMENTIRAO mjesto Dini u ekipi...
toliko od mene, a koliko vidim i od ješića koji ga IZUZETNO CIJENI jer mu svaku tekmu igra 90+ , jer je dino igrac koji radi mnogo a to obicni ljudi ne vide, to je igrac koji je slomio slobodu na sredini terena, olimpic isto tako... momak koji moze dvije utakmice odigrati koji u 80 i nekoj minuti ima daleko NAJBZI trk u prostor od svih nasih igraca... i koji mmoze nositi na ledjima pola igraca u ligi i igrati....