FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fixator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fixator » 20 maj 2010, 17:19

u nedelju treba jos jace navijati i jos bolju atmosferu napraviti i pokazati ko je tata sto se tice navijanja.
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 20 maj 2010, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 17:32

"U miru sam pogledao snimak i mogu vam reći da je utakmica bila i više nego kvalitetna. Tempo igre za naše uslove je bio nevjerovatan, bilo je mnogo prilika sa obje strane, a navijači na Grbavici su nešto posebno. I nakon velikog razočarenja ostali su dostojanstveni i to me doista čini sretnim. Neka sada i nas malo hvale, dosta smo mi hvalili druge nakon naših pobjeda na strani", u svom stilu govori Osim.

King Kong :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 maj 2010, 17:39

slika

tko god je Ćuluma psovao treba da ga bude stid, iako je čovjek u obje tekme odigrao loše ne treba da ga se psuje, i ne treba zaboraviti kako je igrao čitavu ovu polusezonu, čovjek ima bolesno dijete i razumijem ga potpuno, treba u nedelju pokazati čovjeku da nam je stalo do njega jer i iz ove slike se vidi da mu je pravo tesko bilo.

U nedelju jos bolje i jos jace treba biti na grbavici.
Semper Fidelis

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 maj 2010, 17:57

fixator je napisao/la:
tko god je Ćuluma psovao treba da ga bude stid, iako je čovjek u obje tekme odigrao loše ne treba da ga se psuje, i ne treba zaboraviti kako je igrao čitavu ovu polusezonu, čovjek ima bolesno dijete i razumijem ga potpuno, treba u nedelju pokazati čovjeku da nam je stalo do njega jer i iz ove slike se vidi da mu je pravo tesko bilo.

Culuma su psovali vikend navijaci koji su tu samo dosli sto je Zeljo u modi da ih se vidi, u proteklih pet godina nisu smjeli reci da navijaju za Zelju... u svakom zitu ima kukolja, pa tako i kod nas, ali to ne moze pokvariti dojam koji su ostavili pravi navijaci... oni su pokazali kako se bodri svoj klub: kad prima gol, kad gubi, kad se vraca u mec, kad mu fali malo do uspjeha, kad izgubi... Uvijek sam govorio kako navijam za Zelju, ali da nisam Manijak... sinoc sam pozelio to biti :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 18:05

Isnar je napisao/la:
fixator je napisao/la:

Culuma su psovali vikend navijaci koji su tu samo dosli sto je Zeljo u modi da ih se vidi, u proteklih pet godina nisu smjeli reci da navijaju za Zelju... u svakom zitu ima kukolja, pa tako i kod nas, ali to ne moze pokvariti dojam koji su ostavili pravi navijaci... oni su pokazali kako se bodri svoj klub: kad prima gol, kad gubi, kad se vraca u mec, kad mu fali malo do uspjeha, kad izgubi... Uvijek sam govorio kako navijam za Zelju, ali da nisam Manijak... sinoc sam pozelio to biti :!:
navijac sam borca,i realno ne treba puno da me zanimaju vasa posla...al nemoj pisati "vikend navijaci" kad se na tv-u jasno i glasno culo...culume izlazi! i bas je organizovano pjevano...svi u glas u isto vrjeme..da su to vikendasi...pjevali..to bi bilo dobacivanje i to...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 20 maj 2010, 18:07

to su samo vikend navijaci ....nista drugo ..a to sto to mislis da je to pjevala raja iz kopa sa juga nije tacno ,.......

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 maj 2010, 18:17

.kicked je napisao/la:KADA DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAT CES TAMO MENE MILAN CULUM MAJSTOR SREDINE TERENA
Mozda je sinoc pruzio slabu partiju, ali ne nedelju ce ovo "malo" razocarenje da prodje kad razbijemo Laktase i postanomo prvaci BiH. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 20 maj 2010, 18:21

Zao mi je, ali ste stvarno bili loši u prvom dijelu, svaki napad vam je bio jalov i odbrana loša pravo, u drugom ste se probudili ali ne i za potpuni preokret.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 maj 2010, 18:21

Milan Culum jedan je od nas.

Covjeku je sad podrska najpotrebnija zato u nedjelju trebamo pokazati pravo lice i pruziti mu podrsku. Svi koji prate utakmice od pocetka prvenstva dobro znaju kako je covjek igrao i ginuo za plavi dres, a sad kad je u krizi da mu pojedinci tako uzvracaju, nema smisla. Glavu gore i u nedjelju SVI na Grbavicu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 20 maj 2010, 18:27

Sta ono oce Amar u vojvodinu : ( ?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 maj 2010, 18:31

amarpustahija je napisao/la:Sta ono oce Amar u vojvodinu : ( ?
Zaboravi to Amar se vratio da napravi nesto od Zelje u evropi tako da su to samo spekulacije.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 20 maj 2010, 18:31

Ma pusti medije svasta pisu bilo je i da ga Mamic zeli dovesti, ma nista od toga, Amar ce se zadrzati ovdje jos nekoliko godina sigurno.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 18:35

FC BAYERN je napisao/la:
Ma pusti medije svasta pisu bilo je i da ga Mamic zeli dovesti, ma nista od toga, Amar ce se zadrzati ovdje jos nekoliko godina sigurno.

Možda još jednu godinu. Ako ste gledali onu emisiju sa TVSA gdje Amar bio gost, mogli ste vidjeti da nije isključio opciju prelaženja u neki drugi klub, pa čak i u Sarajevo. Svakom treneru je izazov raditi u boljoj ligi(pogotovu u klubu sa većim budžetom) i nemojte pričati kako on ne bi, da ne bude kasnije šarala-barala :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 18:35

Amar je dosao da sa Zeljom uradi nesto i u tog istog je ulozio novac pomogao klubu i prolio toliko znoja i imao neprospavanih noci da bi sada isao negdje,neznam kako se obazirete na svaku patku....
Svaki portal ima svoju politiku pa tako i ovaj mora se nesto pisati desavati....Nije svaki dan Bajram pa da ima pregrst vijesti koje bi oni mogli pisati...nesto se mora i izmisliti kao novinar moras imati bujnu mastu da bi radio taj posao,da bi odrzavao prosjek ljudi koji dolaze na portal,svaki korisnik koji se loguje kad udje odma udari na prvu stranicu i vidi vijest...Tipa Ibisevic u Lazio....Vjvodina zeli Osim-a i slicno....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 maj 2010, 18:36

Nisam imao volje da čitam komentare, ono malo što sam vidio, za pljuvanje NAŠIH igrača bi nekom malo **** sve po spisku, žive i nežive. Borac je zasluženo uzeo kup, nama za utjehu ostaje prvenstvo :lol: "Gubitak" kupa me nije sekunde dotakao jer bih na početku sezone POTPISAO da izađemo u Euro takmičenja. Ako zijanimo titulu, sjebaću se, realno. Al ne bi trebalo to da se desi.
Utakmica odlična, sudija dobar, bolje suđenje nego u BL.

SAMO HRABRO I PONOSNO
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 20 maj 2010, 18:39

Ne znam kako si ti skontao da Amar hoce u Vojvodinu? Vojvodina hoce njega. Razlika je ogromna....

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 20 maj 2010, 18:43

nisam bas pratio forum ovih dana imao sam obaveza i bio sam u poslu pa evo da postavim ovo mada je sigurno vec neko postavio ali eto od viska glava ne boli ;)
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... odaji.html
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 20 maj 2010, 18:45

nedaTM87 je napisao/la:nisam bas pratio forum ovih dana imao sam obaveza i bio sam u poslu pa evo da postavim ovo mada je sigurno vec neko postavio ali eto od viska glava ne boli ;)
Ja sam bio danas da vidim sta cu uzeti i nije radilo udruzenje...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 20 maj 2010, 18:47

Dino_TM je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:nisam bas pratio forum ovih dana imao sam obaveza i bio sam u poslu pa evo da postavim ovo mada je sigurno vec neko postavio ali eto od viska glava ne boli ;)
Ja sam bio danas da vidim sta cu uzeti i nije radilo udruzenje...
udruzenje ti je radilo jucer od 17:00-20:00 i radice na dan tekme sa Laktasima od 17:00-20:00 najvjerovatnije...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 19:00

Upaljace i olovke su mogli kvalitetnije napraviti pa neka bude 10 km al da je kvalitet a ne ovako,ostalo je super 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.