On je realno igrac za Lecce ili Bari

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Greivis je napisao/la:Ja bi njega stavio na desnog beka i rijesio tu poziciju.
Vidiš ovdje dolazimo do pitanja, da li ljudi koji vode ekipu poput Lazia nemaju pojma, pa su doveli i zadržali Lulića toliki broj godina i dopustili mu da upiše 169 nastupa. Ili random likovi sa random foruma nemaju pojma.fuad94 je napisao/la:Najveca enigma modernog nogometa je kako jedan invalid bez ikakvih kvaliteta kao sto je Lulic igra u solidnom klubu kakav je Lazio
On je realno igrac za Lecce ili Bari
Da, ali nisi nam ponudio alternativu, koga umjesto njega?Papastathopoulos je napisao/la:Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
Sad ide dobra stara ma bilo kogaVirtu4l je napisao/la:Da, ali nisi nam ponudio alternativu, koga umjesto njega?Papastathopoulos je napisao/la:Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...Virtu4l je napisao/la:Da, ali nisi nam ponudio alternativu, koga umjesto njega?Papastathopoulos je napisao/la:Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
U tom grmu leži zec. U redu je kritikovati, ali kad želiš radikalan rez moraš ponuditi alternativu, a mi je u ovom slučaju nemamo. I mene nervira dosta igrača, ali džaba kad su oni najbolje što imamo. Realno oba krila su nam truba, vrlo rijetko su konkretni i donose prevagu, ali trenutno nemamo bolje od njih.Papastathopoulos je napisao/la:Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...
Virtu4l je napisao/la:U tom grmu leži zec. U redu je kritikovati, ali kad želiš radikalan rez moraš ponuditi alternativu, a mi je u ovom slučaju nemamo. I mene nervira dosta igrača, ali džaba kad su oni najbolje što imamo. Realno oba krila su nam truba, vrlo rijetko su konkretni i donose prevagu, ali trenutno nemamo bolje od njih.Papastathopoulos je napisao/la:Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...
MelherVirtu4l je napisao/la:Đe si jacky kućo stara, ima li kamena u ercegovini
Shvatam ja to sve, zato sam napisao da je to vise zbog konstantnog kidanja zivaca iz tekme u tekmu...realnost je da ce Lulic ostati u prvih 11..Virtu4l je napisao/la:U tom grmu leži zec. U redu je kritikovati, ali kad želiš radikalan rez moraš ponuditi alternativu, a mi je u ovom slučaju nemamo. I mene nervira dosta igrača, ali džaba kad su oni najbolje što imamo. Realno oba krila su nam truba, vrlo rijetko su konkretni i donose prevagu, ali trenutno nemamo bolje od njih.Papastathopoulos je napisao/la:Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...
Nemoj u bayer rahmetatiSarmelino je napisao/la:Evo hoce ga Bayer
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beduin, bhfanatic14, BosnianDragon2024, Celtic, Confiance, Drum, EdinjoBos, emir79, Fudo, GG3, Google Adsense [Bot], hurem, LaMeloBall, Micron, Poligon10, Principatus, Proximic, relativizam, SamoDaKazeem, signalidunapark, smajke, totasef1, UtdBiH21, zastitaIdentiteta, zeljovolimte, zikerrz21 i 165 gostiju.