Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ima li ljubitelja strategije tipa Red Alert? Igra li iko? interesuju me 2 i 3, treci evo tek skidam, nisam ga igrao prije, a dvicu jesam. Ima li jos kakva slicna strategija, igra li ko sta slicno?
Neka preporuka za igru poput Far Cry 3/4?
Witcher, CrysisElTigre9 je napisao/la:Neka preporuka za igru poput Far Cry 3/4?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako može neki torrent za DIRT Rally na pp, bio bih zahvalan?
Evo tražim al nigdje pristojnog torrenta..
http://www62.zippyshare.com/v/s8Ek4ruC/file.htmlsombrero je napisao/la:Ako može neki torrent za DIRT Rally na pp, bio bih zahvalan?
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj Crysis je meni premoćna igra, pogotovo trojka. Preporučio bih je svakome.miki_92 je napisao/la:Crysis
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Zdravo raja, je li problem da neko mi proslijedi u PP link koji 100% radi za PES 6 (nije bitno je li full verzija ili ripovana)? Pozeljno bi bilo da automatski sadrzi neki patch sa transferima i slicno, ali i ako nema takav nije problem. Trazio sam ja, ali koji god nadjem lose nesto i nece. Hvala puno 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Druže instaliraj steam ako ga već nemaš, na njemu imaš tonu igara po žanrovima i za svaku ti piše minimalna i optimalna konfiguracija, kritike i ostalo, s tim da bih ti ja preporučio da pročitaš i kritike user-a na metascore-u. Za tu tvoju konfiguraciju imaš jako puno dobrih starijih igara, posebno strategija, samo ne znam koju vrstu strategija voliš.theboss_RD07 je napisao/la:Moze neko preporuciti neku dobru igru
Zanr nebitan, al po mogucnosti strategija, open world ili fps (cod i cs iskljuceni)
Windows XP
Dual core 1.9
2gb ram
256mb ati grafa
JUST CAUSE 1, 2, 3ElTigre9 je napisao/la:Neka preporuka za igru poput Far Cry 3/4?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hvala pogledat cu.Sebulba je napisao/la:Druže instaliraj steam ako ga već nemaš, na njemu imaš tonu igara po žanrovima i za svaku ti piše minimalna i optimalna konfiguracija, kritike i ostalo, s tim da bih ti ja preporučio da pročitaš i kritike user-a na metascore-u. Za tu tvoju konfiguraciju imaš jako puno dobrih starijih igara, posebno strategija, samo ne znam koju vrstu strategija voliš.theboss_RD07 je napisao/la:Moze neko preporuciti neku dobru igru
Zanr nebitan, al po mogucnosti strategija, open world ili fps (cod i cs iskljuceni)
Windows XP
Dual core 1.9
2gb ram
256mb ati grafa
Sto se tice strategija, uglavnom ratne
⭐
- schweinsteiger
- Kontakt:
Age of Empires, Empire Earth, Stronghold, sta sam vremena na to potrosioschweinsteiger je napisao/la:@theboss_RD07 Rise of Nations probaj,ako nisi igrao vec

Jel igra ko EU4, ja evo dobio kao gift na steamu, jel imate kakav tip, jel se lagano pocetniku snaci?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Momci, zasto na steamu nmg dodavati ljude u prijatelje? Nemam ni jednog prijatelja, i da, postojel stranice koje jos uvijek djele giftove?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Illmatic09
- Kontakt:
Imam pitanje vezano za CS 1,6. Nakon dugo vremena instalirao sam opet cs, ali nije mi se svidio, tj. bili su neki rumunski serveri na njemu, pa sam tražio da skinem drugi, gdje su nasi serveri. E sad skino sam novi i sve bude uredu, ali kad uđem drugi put u igricu javljaju mi se opet oni serveri (rumunski) sa prvog cs-a kojeg sam instalirao. Zna li neko kako to riješiti?
Mislim da trebaš imati kupljenu igricu da bi dodao prijatelje.AsharaK je napisao/la:Momci, zasto na steamu nmg dodavati ljude u prijatelje? Nemam ni jednog prijatelja, i da, postojel stranice koje jos uvijek djele giftove?
Holy shit 

Imam pitanje za ove iz tz
da li se moze u cobri na slatini kupit fm 2016 al da radi
kuknjava
da li se moze u cobri na slatini kupit fm 2016 al da radi

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Imam, piše mi da je lista prijatelja puna. Ne znam zašto ... Ne znam jel problem u tome što sam lvl 0. Imam dosta sati provedenih na steamu i svega, ali taj lvl se ne makinje. Još sam dobio na CS:GO jedan case, vrijednost 1,5$, pa ne znam ni kako da ga prodam.scofield je napisao/la:Mislim da trebaš imati kupljenu igricu da bi dodao prijatelje.AsharaK je napisao/la:Momci, zasto na steamu nmg dodavati ljude u prijatelje? Nemam ni jednog prijatelja, i da, postojel stranice koje jos uvijek djele giftove?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !