2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
warriorsi su na dobrom putu da obore rekord bullsa,ali tesko da su bolji od te generacije chicaga
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da su vise na putu da budu fresh pred PO. Vjerovatno ce se 20ak zadnjih utakmica odraditi samo da bi se i teoretski osiguralo prvo mjesto..
- akisarajevo92
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:
Rodman ima prlicno glupe izjave a i ovo je jedna od njih.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja bih volio da uzmu tih 70+pobjeda. Mladi su i sve, al qrc bi izašli s ovakvog zapada nakon toga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
kanter za sad ponajbolji 6. igrac
- Donnie Darko
- Kontakt:
100% ekipa koje su ubilježile 70+ pobjeda u regularnoj sezoni kasnije su osvojile titulu.Kawhi je napisao/la:Ja bih volio da uzmu tih 70+pobjeda. Mladi su i sve, al qrc bi izašli s ovakvog zapada nakon toga.
#fact
Vjerovatno nisu bolji od generaciej Bullsa cisto zbog Jordana
Razvili su taj svoj five-out sistem koji melje sve,to se i vidjelo protiv Clippersa kako ih stizu lome i na kraju dobijaju,i vjerovatno u buducnosti da bi se dobila neka serija protiv njih morace se koristiti njihovo oruzije tj five-out sistem i naci resenje za Greena na 5,jer nesto drugo tesko da ce dobiti seriju,eventualno neko ko ima dva viskoka koja trpaju + da su okruzeni sa tri sutera itd
A jos jedan je problem sto ostatak ekipa i kada bi zaigrali ovim sistemom nemaju mocna krila kao GSW,pa se gubi smisao..tipa da Spursi stave Kawhia na 5 ostaju im rupe na krilu,slicno je i sa OKC itd..jednostavno GSW ima svoj sistem koji je dobitna kombinacija a kome malo koja ekipa se moze suprostaviti u slicnoj formaciji,negdje ce curiti za razliko od ovih.
Razvili su taj svoj five-out sistem koji melje sve,to se i vidjelo protiv Clippersa kako ih stizu lome i na kraju dobijaju,i vjerovatno u buducnosti da bi se dobila neka serija protiv njih morace se koristiti njihovo oruzije tj five-out sistem i naci resenje za Greena na 5,jer nesto drugo tesko da ce dobiti seriju,eventualno neko ko ima dva viskoka koja trpaju + da su okruzeni sa tri sutera itd
A jos jedan je problem sto ostatak ekipa i kada bi zaigrali ovim sistemom nemaju mocna krila kao GSW,pa se gubi smisao..tipa da Spursi stave Kawhia na 5 ostaju im rupe na krilu,slicno je i sa OKC itd..jednostavno GSW ima svoj sistem koji je dobitna kombinacija a kome malo koja ekipa se moze suprostaviti u slicnoj formaciji,negdje ce curiti za razliko od ovih.
Danas naletim na @Donnielea u gradu. Na glavi mu kacket Bostona, a ovdje najveci hejter ITa.Greivis je napisao/la:.
Sinoc vidim opet odlicna igra najboljeg pleja istoka, 18/9.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo im rasporeda do Nove... Da li i gdje padaju?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Laži i neistineBelmin6 je napisao/la:Danas naletim na @Donnielea u gradu. Na glavi mu kacket Bostona, a ovdje najveci hejter ITa.Greivis je napisao/la:.
Zar nije očigledno?SlevinKelevra je napisao/la:Evo im rasporeda do Nove... Da li i gdje padaju?![]()
28.11.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@ ozy Ne bih sada da ispada kako hvalim svog "konja",ali kad govoris o match up SAS-GS mislim da nijedna ekipa ne moze bolje da im parira od SA i da ima mnogo vise opcija nego sto se pomisli na prvu.Barem teoretski,jer je sav potreban "alat" tu.Na strasnu nisku petorku GS-a (Curry,Klay,Iggy,Barnes,Green),SA moze odovoriti sa Parkerom,Manuom,Leonardom,LMAom i Duncanom.Da,bili bi missmatchevi na obje strane i SA bi mogao vidjeti kako funkcionise ta petorka,prije nego ubaci Diawa umjesto Duncana/LMA.Oni nemaju nikog da moze braniti Borisa ako im je Green na petici.Ako ubace drugog visokog,gube svoje najjace oruzje a to je smallball.S druge strane,ako Parker bude prevelika labilnost,lako se moze desiti da Pop u petorku ubaci Greena.Licno mislim da petorku Ginobili,Green,Leonard,Diaw i LMA/TD GSW ne mogu nikako braniti sa svojim smallballom dok ova petorka SA koliko-toliko moze usporiti njih.Medjutim,ove sve je teorija,teren ce pokazati sve,a sigurno je i da Pop u duelima RS sa njima nece otkriti sve karte,jer tako inace i radi protiv konkurenata.
LMA je taj najnezgodniji igrac za Draymonda nikako Bobo. Diaw je pravi onaj kosarkaski romantik al ako jedan Blake Griffin koji je ovakav najbolja cetvorka lige trenutno ima problema sa Draymondom, onda cisto sumnjam da ce Bobo nesto vise uraditi. LMA mu je vec problem zbog duzine. Uglavnom Spursi imaju najbolji recept za zaustavit Dubse jer su ekipa stvorena za sporu kosarku i duge napade preko postova al vidjecemo dal ce uopce uspjet iskontrolirat onu super petorku. Isto tako, zivo me zanima kako ce branit onaj pick Curryja i Draya, Kawhi je valjda jedini igrac koji moze samostalno branit Stepha na picku
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa ako alemu kazes da ne voli njih jer ih trpaju, sta onda reci vezano za to koliko James trpa vas i to s dva timaSaltCityAttack je napisao/la:alemsa je napisao/la:To je to, to je ta media kontrola, uskoro ce biti Curry sam uzeo titulu, imo goru ekipu od LeBrona 07, jos malo ce to pretvorit u argument "Curry je sam uzeo titulu a Bron nije mogo" AHAHA. Sto je 0.1% istina, toliko je sam uzeo titulu da ni mvp finala nije bioSaltCityAttack je napisao/la:Curry igra fenomenalno... cinjenica je da jedan super star i nekoliko odlicnih igraca kao role igraca i uzese titulu..James ne umije sa role igracima doci do toga, nego mu trebaju 3 super stara..barem se do sad tako pokazalo
Lik igra extra, GSW igraju prejako ali preseravanju nikad kraja.
stan ba zajebajem se GSW je odlicna ekipa, ali cinjenica da nema vise niko Super Star ...James do sada nije znao iskoristiti odlicne igrace , kao i one bolje role igrace ...Brate moj de ti jednom priznaj sebi da covjeka ne volis jer vas trpa?..sto ti je to tesko kako ja kazem da ja ne volim Jamesa jer mi je mrzak, a i sto nas dobija, kao i sto ga spominju u kontekstu kao da je bolji od Jordana..ja nikad nisam osporio njegove kavalitete jer je predominantan i ja svoj razlog naglasim zasto i zbog cega , a ti ocigledno ne znas zasto ... ti brate neces da priznas da ti je to isto i da je za to sto je bolji od Hardena i sto je uzeo zasluzeno MVP i opet ce , i zato sto vas trpa jesam li upravu ?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Sinoc neki poceli ismijavati IT-a. Kad je pogleda 14/6 na poluvremenu imao.Belmin6 je napisao/la:Danas naletim na @Donnielea u gradu. Na glavi mu kacket Bostona, a ovdje najveci hejter ITa.Greivis je napisao/la:.
Razvalili Celticsi pa nije bilo potrebe da forsira u drugom. Isao bi sigurno 25+/10+ da je trebalo.
Sta mislis sada kako je Chalmers u Memphisu, da li i oni mogu dobiti GS?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde ti se vrati ljepo nazad i procitaj sta sam ja pisao..prije ovog posta...ja sam rekao razloge zasto ne gotivim Jameesa ujedno zato sto nas dobija to ja ne sporm, a po najvise jer je glumac i sve ovo ranije sto sam napisao ... a vala ako je ikome James strpo strpo ga je bio tebi pa te ostavio da budes zadnji u ligi i oboris rekord sa uzastopnim porazima .. evo mogla bi vas Phila tu prestiti ove godineadriano_leite je napisao/la: Pa ako alemu kazes da ne voli njih jer ih trpaju, sta onda reci vezano za to koliko James trpa vas i to s dva tima. Onda ispadnes ti objektivan, a alem kao nije, a vas James duze trpa i po toj logici ti ga samo ne volis
.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma zaboravio sam na Netse jako bitna ekipaDex je napisao/la:Fila i Bruklin su već otpisaniSaltCityAttack je napisao/la:Onaj uleti nekakav novi na ovoj temi (barem nick) i prica o Istoku kako je slab, a Istok za sad odlicno igra protiv zapada... na Istoku ce biti drama ove godine ko ce izboriti playoff...samo je jedna ekipa odpisana sve ostale imaju sansu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što više pobjeda GSa, to bolje za konkurente.Greivis je napisao/la:Sta mislis sada kako je Chalmers u Memphisu, da li i oni mogu dobiti GS?
Budale se troše duplo nego što treba, svaka ekipa naložena do maksa da ih dobije, pa moraju pišati krv za pobjedu, a ovo je samo RS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.