FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako jos kome treba link nek' kaze, da proslijedim.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Moze li i meni link od bilo koga
i ja sam "nas"
Nisam tudjin .. MOLIM LIJEPO dok je poluvrijeme 

vi buraz poslali linkove balavurdiji nedokaznoj a .. ako hoćeš i možeš, pošalji link..il neče il ja neznam poslat @bojleru porukujurisicduska je napisao/la:NEMOJTE JAVNO STAVLJATI LINK KOJI DOBIJETE U PP NITI SA FKSINFO, RUŠE NAM SE LINKOVI NIKO NE GLEDA, JE L' MOŽE IKAKO DOĆI TO DO VAS, OPET NA FEJSU LINK
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
menii brateeuschtipak je napisao/la:Ako jos kome treba link nek' kaze, da proslijedim.

Brate sestro ćale si keve mi
Hajmo Vukovi sa Otoke, trznite se, šutate na pogrešan go. Još Travnik da poludi 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mze li link na PP?
Hvala
Hvala
Hoce li biti kakvog linka za nas napacene 

Link na pp?
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala

-
- Kontakt:
Kzkg ljubi te brat pošalji rahmi i sasistiki link u pp i totiju, ne mogu da pošaljem poruku. Ili bilo ko od vas koji je dobio
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 nov 2015, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma treba to vezat' Tu sam ja i budno pratim sta se desava, pozdravljam te.joker90 je napisao/la:Jesi ti ziv covjece? Neki dan se onaj škelevra dovukao opet na opste diskusije bio, nema tebe da mu kucicu za kerove opet zalijepimo..obiteljskicovjek je napisao/la:Nimalo ne pretjerujem, Hare sad komotno moze u Bundes ligu, i to da ne bude epizodista. Samo mu je trebao pravi trener.
moze li link vec treci put vas molim. ne dijelim sviju mi xD
Ove lopte izgleda imaju ABS
- PitarBordo
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Kzkg ljubi te brat pošalji rahmi i sasistiki link u pp i totiju, ne mogu da pošaljem poruku. Ili bilo ko od vas koji je dobio

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Ma Krste ima ABS u glavizagorski je napisao/la:Ove lopte izgleda imaju ABS

U novi boj ...
Ima li iko voljan da mi posalje link na pp
ajde ljudi link na pp i meni
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Burberry46, iliyaa8, misstianopenaldo, N3R3D, NeSamSafetee, ronaldo99 i 58 gostiju.