Neko drugi ?Rahma je napisao/la:#frank - ne znam onda![]()
Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- franklampard8
- Kontakt:
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: Football Manager 2016
Hvala majstore.Rahma je napisao/la:#joazinho - http://www.fmscout.com/a-fm15-transfer- ... y-pr0.html

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Koga dovesti za golmana u vražju mater? Delač neće produžiti a na Oštrakovića se ne može ni Tito osloniti 
@Rahma ako ubacim DF11 FP uz vaš FP za našu ligu hoće li funkcionisati ? Mislim, da li će biti slike iste veličine sve ?

@Rahma ako ubacim DF11 FP uz vaš FP za našu ligu hoće li funkcionisati ? Mislim, da li će biti slike iste veličine sve ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
@Rahma Zašto mi Chrome blokira dodatke koje skinem sa vašeg FMB-a, prvo facepack pa evo sada i dresove mi blokira pa moram sa drugog pretraživača skidati, izbacuje virus neki?
@frank - ne bih znao, ja mislim da samo tako moze, kliknes na ovu ikonu gdje je kao statistika.
@joazinho nista
@Derdiyok, mozes Jakupovica ili Burica od tih nesto manje kvalitetnijih, u oktobru zatrazi da ti Wage budget povecaju. Meni su milion dali
A za FP, trebalo bi. Pokusaj.
@MojGrad, ne znam. Kod mene, a i kod ostalih moze. To je do tebe sigurno haha
@joazinho nista

@Derdiyok, mozes Jakupovica ili Burica od tih nesto manje kvalitetnijih, u oktobru zatrazi da ti Wage budget povecaju. Meni su milion dali

A za FP, trebalo bi. Pokusaj.
@MojGrad, ne znam. Kod mene, a i kod ostalih moze. To je do tebe sigurno haha

Amer Dupovac!
Svaki serijal , imam običaj da npr na Euru ili SP odigram sa više zemalja , pa sam odlučio i na ovom to da uradim na jednom sejvu. Idem sada Euro 2016 odraditi , repke koje ću uzeti su Njemačka , Francuska , Belgija i Španija. Ako neko ima prijedlog još neku repku neka kaže 

"We need to suffer. And we need to fight."
- franklampard8
- Kontakt:
Ne znam hoće li se kvalifikovat jer na FM nisu kvale završene , a nabacaju nekih tamo rezultata u grupi hahaDerdiyok je napisao/la:Iznenadi sve sa Sjevernom Irskom
Pa uzmi onda naše manekene. Kod mene su završene kvalifikacije, otišli direktno na EURO sa drugog mjestaCaptain4 je napisao/la:Ne znam hoće li se kvalifikovat jer na FM nisu kvale završene , a nabacaju nekih tamo rezultata u grupi hahaDerdiyok je napisao/la:Iznenadi sve sa Sjevernom Irskom

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma neću njih , još me boli onaj poraz od Irske ne mogu ih gledatDerdiyok je napisao/la:Pa uzmi onda naše manekene. Kod mene su završene kvalifikacije, otišli direktno na EURO sa drugog mjestaCaptain4 je napisao/la:Ne znam hoće li se kvalifikovat jer na FM nisu kvale završene , a nabacaju nekih tamo rezultata u grupi hahaDerdiyok je napisao/la:Iznenadi sve sa Sjevernom Irskom'Ta će Wales, Izrael...

Ušao sam u drugu sezonu, kvalifikovao se u grupnu fazu Europa League nakon ispadanja u Playoff-u LP od Steaue. Dajte neke dobre igrače da uzmem, ovaj Alispahić ne može ni na igrici sastaviti dvije vezane utakmice a da se ne povrijedi. Zato Husejinović rastura 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Del PieroDerdiyok je napisao/la:Ušao sam u drugu sezonu, kvalifikovao se u grupnu fazu Europa League nakon ispadanja u Playoff-u LP od Steaue. Dajte neke dobre igrače da uzmem, ovaj Alispahić ne može ni na igrici sastaviti dvije vezane utakmice a da se ne povrijedi. Zato Husejinović rastura

Ma neće brat da prihvati a imao bi strašne uslove za dalji napredak kroz karijeru
Benko mi se nešta kofrči sa ugovorom da ima najveću platu, e ne'š, 32godine imaš saćeš ti meni da letiš u Saudijsku Arabiju ili Katar za masne pare 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Švicarska 

Engleska , Švicarska , Njemačka , Španija , Francuska i Belgijajopaa7 je napisao/la:Švicarska

Dosta za ovo prvenstvo

Kada napravim spisak igrača koji idu na prvenstvo pokažem vam 

Znači ne mogu da vjerujem. Almir Bekić prešao u Zoryu nakon što mu je istekao ugovor i vrijednost mu sad 2,6mil €
Kod mene nije bo u planovima nikako i ja ga prodavao za hljeb al niko ni habera i gledaj sad ovo hahah

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 21 nov 2015, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bekrić je slobodan nakon prve sezoneDerdiyok je napisao/la:Ma neće brat da prihvati a imao bi strašne uslove za dalji napredak kroz karijeruBenko mi se nešta kofrči sa ugovorom da ima najveću platu, e ne'š, 32godine imaš saćeš ti meni da letiš u Saudijsku Arabiju ili Katar za masne pare

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Dajte mi neku taktiku dobru, nmg da se snadjem nikako u instructions na ovom fmu u pm 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.