druze to je nas dobri Ljubisa .. covjek je uvjek tu odavno i baio je i na nasim forumima koje smo odrzavali nekad ...kralj voli covjek svetinju svaka mu cast i sto ovako odgaja djecuCoraco je napisao/la:Ne znam jel ok da postavim sliku od ove djevojčice i oca joj(vidjo na ovom izvještaju sa crvenocrne noći), do srži Slobodaši oboje. Haman pa ne propuštaju ni jednu utakmicu čak sam ih vidio i na Koševu. Prava ljubav prema Slobodi, svaka čast![]()
![]()
Inače, trebali bi u nedjelju biti malo obzirniji zbog svih ovih nemilih događaja jer će i drotovi biti osjetljiviji. Vidim šetaju i spec sa dugim cijevima gradom.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svaka mu čast stvarno, pravi Slobodaš
@solinas eto ga brate, časti sad

@solinas eto ga brate, časti sad

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svaka čast brateSaltCityAttack je napisao/la:Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta

SaltCityAttack je napisao/la:Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
I bas Cipa "izvukao" dres.wobly92 je napisao/la:

Nije cini mi se bila puna Viva, ali svakako lijepo druzenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ko je preuzeo nagradu?zeza je napisao/la:Viva,oko 150 ljudi,druga obala ok,cujeli strucni stab dosao,dosta fudbalera sa kap.Zebom,clan UO Pavic,sekretar Ibric,10 polusezonskih podijeljeno,dresovi,suveniri.Husref i Deda obecali borbu do kraja.Fukarama urucena zahvalnica i priznanje za rodjendan.Sve pohvale momcima iz ug.PAN pivo i nije lose

Eno i Mema opet pristupacan, mada sad Indir vodi s jos njih par, izgleda... bice zanimljivo i na tribini, a kako smo krenuli na svim poljima, ocekujem i na ponajbitnijem polju deal
075 ❤
075 ❤
najava lošeg vremena je počela od prije nekih 1h
ako ubodemo 2000, super

ako ubodemo 2000, super

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cipa ga je poslije poklonio kaze Ljubisi upravo ovom covjeku ciju je sliku covjek postavio na forumuBeduin je napisao/la:I bas Cipa "izvukao" dres.wobly92 je napisao/la:![]()

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 nov 2015, 06:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Beduin je napisao/la:Ko je preuzeo nagradu?zeza je napisao/la:Viva,oko 150 ljudi,druga obala ok,cujeli strucni stab dosao,dosta fudbalera sa kap.Zebom,clan UO Pavic,sekretar Ibric,10 polusezonskih podijeljeno,dresovi,suveniri.Husref i Deda obecali borbu do kraja.Fukarama urucena zahvalnica i priznanje za rodjendan.Sve pohvale momcima iz ug.PAN pivo i nije lose![]()
Eno i Mema opet pristupacan, mada sad Indir vodi s jos njih par, izgleda... bice zanimljivo i na tribini, a kako smo krenuli na svim poljima, ocekujem i na ponajbitnijem polju deal
eno vidim vodja nam se vratio

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Zazelio se ocito... nije ni pozdravio nikoga, odmah oznacavanje Tusnja hahaSaltCityAttack je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ko je preuzeo nagradu?zeza je napisao/la:Viva,oko 150 ljudi,druga obala ok,cujeli strucni stab dosao,dosta fudbalera sa kap.Zebom,clan UO Pavic,sekretar Ibric,10 polusezonskih podijeljeno,dresovi,suveniri.Husref i Deda obecali borbu do kraja.Fukarama urucena zahvalnica i priznanje za rodjendan.Sve pohvale momcima iz ug.PAN pivo i nije lose![]()
eno vidim vodja nam se vratio..haman odmah kad je izasao odmah na Tusanj otisao
075 ❤
075 ❤
Upravu siSaltCityAttack je napisao/la:Cipa ga je poslije poklonio kaze Ljubisi upravo ovom covjeku kciju sliku covjek postavi na forumBeduin je napisao/la:I bas Cipa "izvukao" dres.wobly92 je napisao/la:![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Vidjoh post od prije hiljadu godina, obje knjige imaju u Slobodi (kaficu) i zavicajnoj zbirci Bibliotekesloboda72 je napisao/la:Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70. rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989",mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici Biblioteke "Derviš Sušić" a ne na nošenje kući.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama?
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)
Povodom 90 godina Slobode štampana je kniga "Sportsko društvo Sloboda1919-2009".
Nisam imao ovu knjigu u rukama ali se sjećam da mi je g. Raos, dok je bila u pripremi rekao, da će ona biti knjiga o ličnostima-sportistima, trenerima ,funkcionerima ,dakle osobama koji dali pečat i ostavili dubok trag u istoriji RSD.mIslim da je ovde riječ o svim sportovima.I u ovom" slučaju" preporučejem ti Biblioteku " Derviš Sušić"..
Kad smo već kod ove teme, preporučujem ti knjigu od rah. Demira Arnautovića "Zlatna knjiga fudbala"(izd.2005).Autor je napravio odličnu knjigu o FK Slobodi 1969-2004.Posebno je vrijedna arhiva svih službenih utakmica Slobode u tom periodu.Protivnici , rezultati, strelci,tabele.Zatim osvrt na pisanje sportskog nedeljnika "Tempo" o Slobodinim igračima trenerima i sl.(1969-1991).I ovdje je najsigurnija adresa Biblioteka" Derviš Sušić "Tuzla.
Ja ne isključujem mogućnost da se ove knjige mogu naći i kupiti i u antikvarnicama.One vjerovatno stoje i u vitrinama Sportskog društva na Sonom Trgu.Eh sad da li su oni radi tebi ustupiti da bar na licu mjesta fotografišeš?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hvala ti za informaciju.Dobro je da su u zavičajnoj zbirci , dođeš pročitaš , pogledaš i vrati u rafu. Nema iznošenja. Zato su se i zadržale u Biblioteci.Heller je napisao/la:Vidjoh post od prije hiljadu godina, obje knjige imaju u Slobodi (kaficu) i zavicajnoj zbirci Bibliotekesloboda72 je napisao/la:Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70. rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989",mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici Biblioteke "Derviš Sušić" a ne na nošenje kući.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama?
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)
Povodom 90 godina Slobode štampana je kniga "Sportsko društvo Sloboda1919-2009".
Nisam imao ovu knjigu u rukama ali se sjećam da mi je g. Raos, dok je bila u pripremi rekao, da će ona biti knjiga o ličnostima-sportistima, trenerima ,funkcionerima ,dakle osobama koji dali pečat i ostavili dubok trag u istoriji RSD.mIslim da je ovde riječ o svim sportovima.I u ovom" slučaju" preporučejem ti Biblioteku " Derviš Sušić"..
Kad smo već kod ove teme, preporučujem ti knjigu od rah. Demira Arnautovića "Zlatna knjiga fudbala"(izd.2005).Autor je napravio odličnu knjigu o FK Slobodi 1969-2004.Posebno je vrijedna arhiva svih službenih utakmica Slobode u tom periodu.Protivnici , rezultati, strelci,tabele.Zatim osvrt na pisanje sportskog nedeljnika "Tempo" o Slobodinim igračima trenerima i sl.(1969-1991).I ovdje je najsigurnija adresa Biblioteka" Derviš Sušić "Tuzla.
Ja ne isključujem mogućnost da se ove knjige mogu naći i kupiti i u antikvarnicama.One vjerovatno stoje i u vitrinama Sportskog društva na Sonom Trgu.Eh sad da li su oni radi tebi ustupiti da bar na licu mjesta fotografišeš?
Ja volim FK Tuzla City
Ako Sarajevo nije potplatilo Drinu najebat će danas.Igrači Drine kao da su iz NHL-lige.Njima blato godi.
Ja volim FK Tuzla City
Zavrsili su oni to davno.Znaju da je u blatu tesko igrati.Da smo bili pametni i mi smo mogli a ne ginut do kraja tekme
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
šta mislite da Olimpic dobije Zrinju, gori im pod nogama 

-
- Kontakt:
MRAMOREEE DAJ NAPRAVI NESTO OVAKO
da vidimo efendica kako analizira svoje ocjene

uvijek sam mislio da je ovaj Beganović jedan veliki čoban, al' sad sam ubjeđenBeganović: Iskoristiti greške Slobode i ostati neporaženi
čuj greške Slobode, čovjek bi rekao da se za opstanak borimo, a ne da smo na diobi prvog mjesta

-
- Kontakt:
od 3:02 gledajte videodzekooooTz je napisao/la:MRAMOREEE DAJ NAPRAVI NESTO OVAKO![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.