FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

drop
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 16:33

Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
Lik je uspio skupiti toliko citata, išao u crkvu i molio boga da izvuku remi - da bi sad likovao, jebote pa to je strašno :o :shock:
Frajer je odlijepio ko lajsna, baš moraš biti bolid da cuvas tuđe postove :o :shock: nevjerovatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

memce1987
Kontakt:

Post Postao/la memce1987 » 20 maj 2010, 16:33

Evo moj prvi post.

Cestitam Borcu.

Poslje ove utakmice, imam neku nadu za bolje dane u BH fudbalu.

Uz jos malo vise regularnosti, imacemo ligu na nivou hrt i srb, ako ne i bolju, jer imamo vise klubovi sa bogatom tradicijom.

Imam zelju da se u sljedecoj sezoni desi ovo:

Zeljo nastavi igrati ovom formom, naravno sa Amarom kao trenerom. Posjeta na Grbavici, prosjek 8.000 :)

Borac nastavlja igrom i nek se sljedeci sezone bori za sami vrh. Renoviraju stadion. Prosjek isto kao zeljo oko 8.000.

Sarajevo neka otjera upravu, dovede par igraca, i nek se isto bore za sami vrh. Posjeta izmedju 6000-8000.

Zrinjski i Siroki neka nastave kao uvijek. Jer zna se da se ce se vrtiti na vrhu. Imaju dobru ifrastruktura, cak puno bolju od Zelje, Sarajeva i Borca. Jedino trebaju nesto uraditi da poprave posjetu.

Poenta je, da ima nade u ovoj ligi. Al pod hitno se treba smanjiti na 10 ekipa. Interes bi bio veci(uz vise regularnosti). To povlaci sponzore, koji povlace pare :) I sve ce to tako fino ici u krug, i onda cemo jedan da postati liga koja ce redovno imati predstavnika u LP.

Moglo bi to biti negdje tamo oko 2025 :)

pozdrav od manijaka

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 16:36

Schlager je napisao/la:
i naši ljilani dzeko i pjanić na grbavici
.

I kakve veze ovo ima sa svime ovim? To ti drago što su takvi asovi prisustvovali ili...?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 16:37

drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
Lik je uspio skupiti toliko citata, išao u crkvu i molio boga da izvuku remi - da bi sad likovao, jebote pa to je strašno :o :shock:
Frajer je odlijepio ko lajsna, baš moraš biti bolid da cuvas tuđe postove :o :shock: nevjerovatno.
Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore. :mrgreen:

@memce1987

Hvala na cestitkama.
HAJ FAJV

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 maj 2010, 16:38

suntu jeu je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
.

I kakve veze ovo ima sa svime ovim? To ti drago što su takvi asovi prisustvovali ili...?
ima veze eto....nekada je bio kloc...ovaj drugi je obukao sal radi reda,navij aza velez ,al eto da se zna ko je bio na tekmi :S
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 16:38

Schlager je napisao/la:Evo mala retrospektiva :D

da me srce opalii ? ? nek budeee 3-0 xD mislim da nece prismrdit golu
Zeljeznicar Sarajevo - Borac Banja Luka 1.20 5.75 8.00
jaooo .... pa ovo ko da igramo protiv treceligasa ....
MA ZELJI ODGOVARA BILO KAKVA POBJEDA..1:0 2:1....3:0..4:0......samo POBJEDA.....a to ti je isto ko kad igra BARCA NA CAMP NOU..to ti je isto NA GRBAVICI
Samo pazi da treći put ne častite

hvala brko, hvala chuck norrisu!!! nikad nisam ponosniji sto sam navijac NAJVECEG, NAJBOLJEG KLUBA u bosni i hercegovini...
Ovog Schlagera ce Zeljo kostat najmanje 20 godina zivota... nije mu lako...

Schlager,Kad izdajes knjigu viceva ?
A bit ce mi drago sto ces bas ti veceras za vrijeme tekme biti u centru paznje na nasem forumu samo mi je zao sto ce ti komentare samo procitati neko iz diaspore koji ce doci da cestita Zelji na pobjedi
Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista.

Seju i njegovu DUPLA MAJSTORE neću ni pominjati jer je to već urbana legenda na ovom forumu.

Respect Stoletu i još nekolicini momaka koji su pisali da se pobjednik neće znati do zadnjeg minuta.

AHAHAHAHAHAHAHA!!!! :D :D :D :D :D :D

Jesi ih poredao majstorski, ali ovaj je najaci sto je rekao da ce biti 3:0 za njih i da necemo prismrditi golu :D
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 maj 2010, 16:39

$, ево " $ ' - / " $ ' ?. а $ $ ' то " " $ " " " своје " $ & " у праву, ај ? ТЕ ' " $.

А % се " " " ја ' " " ? на ВХС $ на &, " & ' ' са & " то " у $ ', а поготово ' " $ то " на нет.
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 20 maj 2010, 16:42, ukupno mijenjano 4 puta.
"" ПУТ ""

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 16:39

Šta si ti, vidovit ? Pitao sam Schizija a ne tebe.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 16:39

Simpatizer je napisao/la:
drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore. :mrgreen:

@memce1987

Hvala na cestitkama.
Pa ko to danas cuva tuđe gluposti?? to nije odlika normalnih ljudi -kako god okreneš jbg.
I šta si ti njemu?' advokat jel?? previše se zauzimaš za druge i sebi daješ neke ovlasti i kompetencije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 20 maj 2010, 16:40

% ' " % - " у $, $ ? - се $ " $!!! ;)
"" ПУТ ""

God's hand
Kontakt:

Post Postao/la God's hand » 20 maj 2010, 16:41

Vezano za Marica...
Maric treba da ide, cestitam mu na Kupu i sinocnoj utakmici, ali jedna lasta ne cini proljece, Borac treba dobro da igra i postize dobre rezultate konstantno, kako kuci tako i u gustima, a ne 2-3 puta u polusezoni.
Ocito je da nije postigao dovoljno dobru komunikaciju sa igracima, da ih ne poznaje, da mu filozofija igre nije napadacka, a o komunikaciji sa publikom da i ne pricam.

Neka se neko smiluje i kaze ima li gdje na netu snimak utakmice???

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 16:43

Ti drop nemoj da sereš kao i obično. Ljudi se zajebavaju i boli ih kita. Ako ne znaš da uzvratiš zajebancijom već psiho analizama, onda razguli.

Ovako se to radi : Baš mi je žao što ćemo proslaviti ''samo'' onaj značajniji trofej u bh fudbala i to Borcu ispred nosa. Igrat ćemo ligu prvaka. Kada sam tužan sjetim se da smo šampioni. :mrgreen:
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 16:44

drop je napisao/la:

@memce1987

Hvala na cestitkama.
Pa ko to danas cuva tuđe gluposti?? to nije odlika normalnih ljudi -kako god okreneš jbg.
I šta si ti njemu?' advokat jel?? previše se zauzimaš za druge i sebi daješ neke ovlasti i kompetencije.
simpatizer,ne vrjedi brate...bolje odustani...prije ces nekom metar u rektum,nego nekom cm u glavu...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 16:44

drop je napisao/la:

@memce1987

Hvala na cestitkama.
Jesi li ti nepismen ili imas problema sa razumijevanjem? :mrgreen:
Upravo sam napisao da nema potrebe da cuva postove, posto vase (uglavnom tvoje) gluposti nisu obrisane i svima su dostupne. :mrgreen:

I da, ja sam mu advokat. Zauzimam se za druge i dajem sebi "neke ovlasti i kompetencije". :lol:
Humanista sam po prirodi, pomazem normalnim ljudima a borim se protiv onih drugih. :mrgreen:
HAJ FAJV

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 16:44

vidim i schlager i mene nadje u onim prognozama... :D

jucer sam bio svjedok utakmice koja me zamalo kostala srca... sad znam kako je recimo navijacima bayerna nakon 1999. :D

ma nema se sta prigovoriti nasim i vasim igracima, igrali su srcem za svoj klub... i dalje sam ponosan sto navijam za zelju, al jucer je borac pokazao da nikad ne mozes dovoljno siguran u bilo kakvu pobjedu...

cestitke jos jednom! potpuno je zasluzeno... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 16:45

Deder sada meni odgovori kakve veze imaju Džeko i Pjanić ?

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 16:46

suntu jeu je napisao/la:Ti drop nemoj da sereš kao i obično. Ljudi se zajebavaju i boli ih kita. Ako ne znaš da uzvratiš zajebancijom već psiho analizama, onda razguli.

Ovako se to radi : Baš mi je tužno što ćemo proslaviti ''samo'' onaj značajniji trofej u bh fudbala i to Borcu ispred nosa. Igrat ćemo ligu prvaka.
Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.
Vidiš li da ljudi sa tobom prave zajebanciju ccc :( :( ja levata ,majko moja.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 16:46

suntu jeu je napisao/la:Ti drop nemoj da sereš kao i obično. Ljudi se zajebavaju i boli ih kita. Ako ne znaš da uzvratiš zajebancijom već psiho analizama, onda razguli.

Ovako se to radi : Baš mi je žao što ćemo proslaviti ''samo'' onaj značajniji trofej u bh fudbala i to Borcu ispred nosa. Igrat ćemo ligu prvaka. Kada sam tužan sjetim se da smo šampioni. :mrgreen:
jojjj boze, sad si me rasplakao :'(
znaci nista od titule za borac.... smrc,smrc....

bas me interesuje,koliko ce te dogurati u ls... zapravo to su kvalifikacije za LS...bilo bi dobro da igraju pfc i zeljo...bilo bi zanimljivo...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 20 maj 2010, 16:47

da ne bude umjesto DUPLA MAJSTORE k'o u dominama DUPLO GOLO

sretno Borac i cestitke jos jednom iskrene from HŠKZ MOSTAR

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2010, 16:48

Cestitam na osvajanju kupa BOSNE I HERCEGOVINE drzave gdje vam je vazda biti. :lol: :mrgreen:
A vi zvizdukajte na himnu i navijajte za koga hocete. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.