Lik je uspio skupiti toliko citata, išao u crkvu i molio boga da izvuku remi - da bi sad likovao, jebote pa to je strašno

Frajer je odlijepio ko lajsna, baš moraš biti bolid da cuvas tuđe postove

Moderator/ica: vlakanje
Schlager je napisao/la:.i naši ljilani dzeko i pjanić na grbavici
Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore.drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
Lik je uspio skupiti toliko citata, išao u crkvu i molio boga da izvuku remi - da bi sad likovao, jebote pa to je strašno![]()
![]()
Frajer je odlijepio ko lajsna, baš moraš biti bolid da cuvas tuđe postove![]()
nevjerovatno.
ima veze eto....nekada je bio kloc...ovaj drugi je obukao sal radi reda,navij aza velez ,al eto da se zna ko je bio na tekmi :Ssuntu jeu je napisao/la:Schlager je napisao/la:.i naši ljilani dzeko i pjanić na grbavici
I kakve veze ovo ima sa svime ovim? To ti drago što su takvi asovi prisustvovali ili...?
Schlager je napisao/la:Evo mala retrospektiva![]()
da me srce opalii ? ? nek budeee 3-0 xD mislim da nece prismrdit goluZeljeznicar Sarajevo - Borac Banja Luka 1.20 5.75 8.00jaooo .... pa ovo ko da igramo protiv treceligasa ....MA ZELJI ODGOVARA BILO KAKVA POBJEDA..1:0 2:1....3:0..4:0......samo POBJEDA.....a to ti je isto ko kad igra BARCA NA CAMP NOU..to ti je isto NA GRBAVICISamo pazi da treći put ne častitei naši ljilani dzeko i pjanić na grbavici
hvala brko, hvala chuck norrisu!!! nikad nisam ponosniji sto sam navijac NAJVECEG, NAJBOLJEG KLUBA u bosni i hercegovini...Ovog Schlagera ce Zeljo kostat najmanje 20 godina zivota... nije mu lako...
Schlager,Kad izdajes knjigu viceva ?A bit ce mi drago sto ces bas ti veceras za vrijeme tekme biti u centru paznje na nasem forumu samo mi je zao sto ce ti komentare samo procitati neko iz diaspore koji ce doci da cestita Zelji na pobjediSjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista.
Seju i njegovu DUPLA MAJSTORE neću ni pominjati jer je to već urbana legenda na ovom forumu.
Respect Stoletu i još nekolicini momaka koji su pisali da se pobjednik neće znati do zadnjeg minuta.
Pa ko to danas cuva tuđe gluposti?? to nije odlika normalnih ljudi -kako god okreneš jbg.Simpatizer je napisao/la:Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore.drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
Lik je uspio skupiti toliko citata, išao u crkvu i molio boga da izvuku remi - da bi sad likovao, jebote pa to je strašno![]()
![]()
nevjerovatno.
![]()
@memce1987
Hvala na cestitkama.
simpatizer,ne vrjedi brate...bolje odustani...prije ces nekom metar u rektum,nego nekom cm u glavu...drop je napisao/la:Pa ko to danas cuva tuđe gluposti?? to nije odlika normalnih ljudi -kako god okreneš jbg.Simpatizer je napisao/la:Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore.drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
![]()
nevjerovatno.
![]()
@memce1987
Hvala na cestitkama.
I šta si ti njemu?' advokat jel?? previše se zauzimaš za druge i sebi daješ neke ovlasti i kompetencije.
Jesi li ti nepismen ili imas problema sa razumijevanjem?drop je napisao/la:Pa ko to danas cuva tuđe gluposti?? to nije odlika normalnih ljudi -kako god okreneš jbg.Simpatizer je napisao/la:Ne cuva on tudje postove vec te gluposti/provokacije stoje na forumu, a ti prednjacis sa tim. Majstor si za lose fazone i fore.drop je napisao/la:Koliko ste samo optereceni i iskompleksirani sa Željom i manijacima , ovo maloprije je najslikovitija potvrda.
![]()
nevjerovatno.
![]()
@memce1987
Hvala na cestitkama.
I šta si ti njemu?' advokat jel?? previše se zauzimaš za druge i sebi daješ neke ovlasti i kompetencije.
Ko tebe šta pita ,pacenice -nisam se tebi uopšte obratio i ne moraš biti svakom loncu poklopac...gledaj svoja posla i pokupi se sa ove teme.suntu jeu je napisao/la:Ti drop nemoj da sereš kao i obično. Ljudi se zajebavaju i boli ih kita. Ako ne znaš da uzvratiš zajebancijom već psiho analizama, onda razguli.
Ovako se to radi : Baš mi je tužno što ćemo proslaviti ''samo'' onaj značajniji trofej u bh fudbala i to Borcu ispred nosa. Igrat ćemo ligu prvaka.
jojjj boze, sad si me rasplakao :'(suntu jeu je napisao/la:Ti drop nemoj da sereš kao i obično. Ljudi se zajebavaju i boli ih kita. Ako ne znaš da uzvratiš zajebancijom već psiho analizama, onda razguli.
Ovako se to radi : Baš mi je žao što ćemo proslaviti ''samo'' onaj značajniji trofej u bh fudbala i to Borcu ispred nosa. Igrat ćemo ligu prvaka. Kada sam tužan sjetim se da smo šampioni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.