Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

obagol
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la obagol » 18 nov 2015, 19:47

Sta treba da vidim?

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 18 nov 2015, 19:48

Husika je napisao/la:
rope11 je napisao/la:ako je pjanic krivac za sve, koja bi mi tek kar.ina bili bez njega :facepalm: pa mi sredine bez njega NEMAMO, u pravom smislu te rijeci.

Heat map našeg veznog reda sa i bez Pjanića iz utakmica u Zenici (lijevo) i u Dublinu (desno)

slika
Nemoj te ulijetati u offside sa ovakvim stvarima...Pisao sam vam vec da nije lako 90 minuta bijezati od igre, nabere su tu kilometraze...
Miske nije imao kretanje ali je kad se pokrene isao je sa loptom praviti visak igraca...
Ova slika prikazuje nacin kretanja balerine za vrijeme utakmice.
slika
:guz:
🔵⚪

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 nov 2015, 19:53

obagol je napisao/la:Sta treba da vidim?
Nista posebno...Potrebno je da vidis dobro...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 18 nov 2015, 20:01

Eto Pjanic je bio najgori, pravio je greske zbog kojih smo izgubili utakmicu. Jednostavno je smetao na terenu i zbog njega Cocalic i Medunjanin nisu mogli ni prismrditi Ircima, zbog njega su Spahic i Zukanovic pravili katastrofalne sanse a sumnja se da je Pjanic Lulicu odvrnuo krampone pa ovaj nije mogao hodati kako treba. Jesam li sad dobro vidio?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 nov 2015, 20:04

Edol je napisao/la: Ovo što sam napisao nisam napisao ovako s neba pa u rebra, nego je bilo odgovor na tvoju konstataciju koju nisi citirao da s Misketom nismo bili bogzna kako uspješniji, na šta sam ja doskočio da se s njegovim odlaskom poklapaju i najgore odigrane kvalifikacije u zadnjih 12 godina. Naravno, ima i do pada forme velikog broja ostalih igrača, ali u našoj igri ubjedljivo najviše šteka u onome što je radio Miske - stvarao prilike.
Ako već hoćeš da prokomentarišem i Pjanića, nije on bio prevaga te vrste ni kad je imao "s kim igrati", recimo prošli ciklus kad smo igrali najbolji fudbal u historiji reprezentacije, tako da ne bih njegove blijede igre tek tako uvijek prebacivao na suigrače. Naravno, ne mislim ni da ne zna jer u Romi, pogotovo ove sezone, često pruža briljantne partije. Ne mislim ni da neće jer njegova je želja bila da igra u ovoj reprezentaciji, uostalom niko ga i ne tjera, da baš ne želi može i odbiti poziv. Jednostavno ne znam o čemu se radi.
Jbg,trebao si bolje definisati uspješniji,za mene je to baražna pušiona,isto ti je,s druge ili trece pozicije.

Naravno da Misimovic nedostaje,on je naš Valdivia :mrgreen: ..

Ne vodi se ni meni rasprava na relaciji Misimović - Pjanić,obojica su pravi fudbalski šmekeri,ovaj prvi je legenda vec sada,Pjanic ima pred sobom još neko vrijeme koje ce kasnije "pricati" za njega,.Bar još tri kvalifikaciona ciklusa s obzirom da je momak u dvadeset i petoj,druga stvar je što ga mi gledamo kao veterana s obzirom da je reprezentativnu karijeru startao sa 17,18.godina..Jbt,pa on je u tim godinama bio pravo osvježenje za reprezentaciju,.Ko je se to poslije njega pojavio a da je bar približnog kvaliteta ? Možda tek sada Bešić koji je pokazao da može doprinjeti reprezentaciji ali u pravom smislu te rijeci.

Cuj,daj mi reci koji je Misimović ostavio "trag" u repki do dvadeset i pete ? Naravno da Pjanić nije novi Misimović zato što onda ne bi imali Pjanića,ne znam ni zašto izazivaš raspravu na toj relaciji,.

Da mi pricaš i neke utiske sa svjetskog prvenstva kad si se vec dotakao kvalifikacija za isto ? Njegova igra je bila na nivou najboljih jedanest grupne faze,.Jbg,mora se priznat da je tad imao i ekipu iza sebe,svi su radili svoj posao,.Znalo se ko kosi a ko vodu nosi,.Ono kontra Irske nije licilo ni na šta ako cemo realno,.

Ja znam o cemu se radi,.Nije imao s kim i nisu znali kako ce kontra jedne borbene ekipe koja ima strategiju koja donosi rezultat,.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 18 nov 2015, 20:55

Ako neko Pjanica dize u oblake onda sam taj, i mislim da to radim s punim pravom.

Ali ovo sto je igrao u dvije utakmice protiv Irske, bolje da zaboravimo i mi i on. Ne toliko zbog lose igre, jer fakat je tesko biti dobar kad imas samo jednog saigraca raspolozenog za igru (Dzeku), nego zbog nade da ce ipak u drzavnom dresu jednom poceti pokazivati ono sto pokazuje u klubu.

**** ga, svaki kredit se potrosi, pa ni Mire ne moze biti izuzetak.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 nov 2015, 21:42

Svi Pjanicevi potezi na utakmici u Irskoj

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2015, 23:14

Evo ga se bio sakrio na drugu stranu :nene:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 nov 2015, 00:54

travnik je napisao/la:Svi Pjanicevi potezi na utakmici u Irskoj
Zasluzan je za prakticno sve sto smo opasno napravili, uprkos tome sto je bio igrac na kojeg su najvise pazili.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 nov 2015, 01:22

SlevinKelevra je napisao/la:
travnik je napisao/la:Svi Pjanicevi potezi na utakmici u Irskoj
Zasluzan je za prakticno sve sto smo opasno napravili, uprkos tome sto je bio igrac na kojeg su najvise pazili.
Uz dvije izgubljene lopte ako sam dobro upratio, i to jedna je pod faulom bila.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 nov 2015, 01:25

HankMoody je napisao/la: Uz dvije izgubljene lopte ako sam dobro upratio, i to jedna je pod faulom bila.
Ma, imao je i losih poteza, ali ima ih svaki igrac na svakoj utakmici. Pored toga nekoliko lose izvedenih prekida... Ali, uprkos tome daleko je to od katastrofe kakvom je smatra vecina javnosti. Sutra odoh na pivu sa jednom ekipom, nikog nisam vidio od tekme i vec mi je muka jer znam da ce biti prica kako nas je Pjanic izbacio svojom losom igrom. :roll:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 nov 2015, 01:33

SlevinKelevra je napisao/la:
HankMoody je napisao/la: Uz dvije izgubljene lopte ako sam dobro upratio, i to jedna je pod faulom bila.
Ma, imao je i losih poteza, ali ima ih svaki igrac na svakoj utakmici. Pored toga nekoliko lose izvedenih prekida... Ali, uprkos tome daleko je to od katastrofe kakvom je smatra vecina javnosti. Sutra odoh na pivu sa jednom ekipom, nikog nisam vidio od tekme i vec mi je muka jer znam da ce biti prica kako nas je Pjanic izbacio svojom losom igrom. :roll:
Nije to ništa dok ne čuješ gastarbajtere tokom prenosa, "Vadi Pjanića, ništa za repku, u klubu igra super, u Romi igra jelde?" i slično :D
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 nov 2015, 01:34

Kaze Bazdarevic da je on dao Pjanicu uputu da izvodi nisko kornere, jer u zraku ne bi nista mogli protiv Iraca. :think:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2015, 01:37

da igra za Francusku, teroristi bi na njega pucali, zbog igre, naravno :mrgreen:

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 21 nov 2015, 04:12

Goalgetter je napisao/la:Kaze Bazdarevic da je on dao Pjanicu uputu da izvodi nisko kornere, jer u zraku ne bi nista mogli protiv Iraca. :think:
Ako je to istina onda je IDIOT, izvodi nisko korner a imas u kaznenom prostoru Dzeku, Ibisevica, Sunjica, Zukanovica, Djurica, pa i Spahica, Cocalica, svaki od njih je itekako zabijao posle kornera...MORON.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2015, 09:19

Kao sto Slevin rece, sve opasne situacije smo preko Pjanica kreirali. A posto je on bio los, to dovoljno govori o ostatku momcadi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 21 nov 2015, 11:46

Bravo za video!!
Vračo se u čak u našu zadnju liniju po lopte, a stručnjaci ga kritikuju kako nema damu kao Miske koji je provodio 90 min na polovini protivnika. Od Mireta očekuju da uzme loptu od Begovića, predibla 5-6 igrača i poturi Dzeki zicer :-)
Nema skoro skim da odigra dupli pas. Dodaje Medi, a ovaj stade i lopta ode u prazno.
Kladim se, da je i na ovoj tekmi najviše pretrčo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 21 nov 2015, 14:49

Vec sam rekao ali vidim da treba ponavljati, jer je ponavljanja majka znanja...Da u reprezentaciji imamo 11 igraca podjednako kvalitetnih na svojoj poziciji kao Pjanic na svojoj, bili bi jedni od glavnih favoirta za titulu svjetskog prvaka!!!!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 21 nov 2015, 19:15

Bravo Mire :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 nov 2015, 19:15

:lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, DanijelTZ, Quartararo i 42 gosta.