FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 20 maj 2010, 16:13

19TM87 je napisao/la:kreten je svak ko je i pomislio da ista kaze protiv culuma a ne rekao ili skandirao...da mi je vidjeti te strucnjake sto dolaze na derby i na ovakve utakmice kao sinoc, pa da mi je najrodjeniji **** bi mu sve...kako volim kad na jugu ima 1000 do 2000 ljudi a ne onako kad je pun, makar znam da je to raja koja vole klub i koja su uvjek bila tu i kad je bilo tesko, a ne ovi sto dodju 2 puta u 3 godine i jos se prave pametni i prozivaju...zato je i bilo sinoc svega na jugu a o tom necu da pricam vjerovatno znate

ma bilo ih je puno na sjeveru za nepovjerovat,ja idem na sjever i dosad je u ovoj sezoni bilo ok ali sinoc ja ne znam odakle se skupilo onoliko debila u jednu hrpu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 maj 2010, 16:14

za culuma se slazem jes odigro lose i ima opravdanje,ali kako god nije mu se trevbalo zvizdat,a drugo to nije radio cjeli sjever nego grupica koja povede jos malo raje,a na sjeveru ima 3vecih navijaca koji su tri put bolji od onih sa juga,pa pola moje raje bili na jugu i hvale se sa po skoli,a bili 2 tekmei to protiv borca obadvije,nisu oni sami takva je makar trecina juga,..ali sve u svemu svaka cast "pravim"navijacima,na odlicnoj atmosferi i jojs jendom link by ja,one strasne bakljade
[url]
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 16:16

1. Vrlo je glupo i maliciozno zamijerati Šehiću bacanje dresa, jer to sigurno nije uradio kao recimo Balotelli. Eno pogledajte snimak finala kupa ŽELJO Leotar, kad Mešić nakon gola baca dres. Niko to nije ni spomenuo. Jer se, naravno, zna u kojem je kontekstu bilo. Nije Ibro ništa ljut na klub, to svi bez loših namjera znaju!
2. ŠAMPIONE, ŠAMPIONE, ALE ALE ALE
3. Nismo još šampioni, ali ovo pod brojem dva je vrlo izvjesno. Naše je da napunimo Grbavicu, na igračima da zaborave sinoćnji remi, te da zajedno proslavimo TITULU PRVAKA!
LIGO ŠAMPIONA, STIŽEMO!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 20 maj 2010, 16:18

Za zvizdanje Culumu, ili bilo kojem drugom igracu, jednostavno opravdanja nema. Momak je ove sezone odigrao odlicno, ima privatnih problema i to se vidi. Nije mi samo jasno kako funkcionise mozak tih likova... Prvo, igrac se nece pokupiti i izaci sa terena sam nakon takvog navijanja, a sigurno mu nece ni pomoci da u nastavku utakmice odigra bolje. Rezultat svega je da ce odigrati jos gore. A sto se tice ostalih igraca, najvise me razocarao Bekric. Od najboljeg igraca lige (tako barem kazu) ocekuje se da najvise pruzi u ovakvim utakmicama, a meni se cini da on statistiku nabija na losijim protivnicima. Kada je gutavo nema ga na mapi. Nadam se da ce me demantirati vec u nedjelju. Visca je upravo nesto suprotno, kada god je zaigrao u teskim utakmicama bio je ubjedljivo najbolji igrac Zelje, najbolje se vidjelo u ove dvije utakmice u kupu. Mislim da ce naredne godine momak biti ubjedljivo najbolji igrac nase lige!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2010, 16:26

Iznad mene na jugu je bio momak koji je psovao non-stop igracima i amaru, meni je doslo da ga posaljem u 3 pm pa nek psuje gdje je navik'o, koji su to papci majko mila, zeljo gubi 0 2 oni ebu igracima od do, zeljo izjednacio uzdizu igrace u nebesa i amara zajedno sa njim
Boze me sacuvaj ovakvih idiota, bolje 7 milja max koji ce navijati, a ne 13-14 od koji pola suti
Za zivot cijeli!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 maj 2010, 16:26

EdinTM87 je napisao/la:Jedna poruka za pitare: Umjesto sto gledate sta mi nismo osvojili, bolje vam je pogledajte sta ste vi osvojili ove sezone. Pa necete ici ni u europu. Al eto uvijek mozete navijat za tim sa kojim igra Zeljo u europi. ;)
Ja sam navijac Sarajeva (pitar) ali samo sam dva puta ove sezone navijao protiv Zelje a to su bile dvije utakmice sa Sarajevom.
Vjeruj da sam se sinoc nervirao kao da je Sarajevo igralo Ja bih volio da je Zeljo osvojio....iskreno.
Jer Zeljo je dio duse grada u kojem zivimo.
Sto kazes da vidimo sta smo mi ove sezone osvojili, NISMO NISTA i treba biti realan i reci da to nismo ni zasluzili. Ima i naredna sezona pa vidjet cemo....
Zelji sretno u osvajanju titule jer je to uprava (za razliku od nase), igraci i najvise vi navijaci i zasluzili.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 16:27

Svaka čast ;)

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 20 maj 2010, 16:32

Sta je ba ovo?Sad Vojvodina hoce Osima hahahahah
ma nema sanse
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 20 maj 2010, 16:33

19TM87 je napisao/la:kreten je svak ko je i pomislio da ista kaze protiv culuma a ne rekao ili skandirao...da mi je vidjeti te strucnjake sto dolaze na derby i na ovakve utakmice kao sinoc, pa da mi je najrodjeniji **** bi mu sve...kako volim kad na jugu ima 1000 do 2000 ljudi a ne onako kad je pun, makar znam da je to raja koja vole klub i koja su uvjek bila tu i kad je bilo tesko, a ne ovi sto dodju 2 puta u 3 godine i jos se prave pametni i prozivaju...zato je i bilo sinoc svega na jugu a o tom necu da pricam vjerovatno znate

Svaka cast za ovo...
A vidjelo se kako je to ''skandiranje navijaca'' djelovalo na ĆULUMA ,covjek vise nije bio siguran kad prima loptu a nigdje nikog oko njega kako god.....

MILAN ĆULUM JEDNA JE OD NAS
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

demaTM
Kontakt:

Post Postao/la demaTM » 20 maj 2010, 16:36

u pravu si, na njemu se bas mogao primjetit strah kad prima loptu, a sve zbog nekih jadnika koji ne sigurno ne pripadaju manijacima. FORZA ZELJOO!
MILAN CULUM JE JEDAN OD NAS

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 maj 2010, 16:39

ma treba ga prozvat u nedjelju, ako treba i parolu samo za njega napisat...a aBd kad osvojimo titulu svi njemu u zagrljaj i pokazat mu odanost...nas narod dok je covjek dobar onda i valja i dobar je momak, cim mu malo padne forma i to iz poznatih razloga odma pljuvat po covjeku, ma gadi mi se nas narod...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 16:49

ljudi, polako sa najavama...

PRVO TREBA POBJEDITI LAKTASE, onda mozemo slaviti titulu... ja sam od jucer postao pazljiv sa najavama... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 20 maj 2010, 16:52

stvarno treba napraviti nesto za culuma samo da mu pokazemo koliko nam je stalo do njega i koliko ga pravi navijaci vole i postuju
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 maj 2010, 16:55

Necu cestitati unaprijed, da se ne urekne!
Ipak mislim da bi bilo glupo i najgluplje sto se ikada desilo da ne osvojite prvenstvo!
Ne zalite za kupom mi smo ih izgubili da mozemo u ginisovu. Ionako smo u svijetu poznati po obaranju ginisovih rekorda.
Nek vam je sa srecom komsije (132 km)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 16:57

.kicked je napisao/la:stvarno treba napraviti nesto za culuma samo da mu pokazemo koliko nam je stalo do njega i koliko ga pravi navijaci vole i postuju
Zatvoriti sjevernu tribinu? :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 20 maj 2010, 17:00

A kad sam ja govorio tekma po tekma da se ne razocaramo drugi su me se uvuda smijali i govorili da sam skroman, zato svi na Grbaicu u nedelju i bez sranja.

Ja sam prije sezone ili na polusezoni ocekivao KUP da osvojimo a ne titulu ali evo sad nemamo kup a trebala bi biti titula pa eto nije lose sa mog aspekta cjele sezone :D
Mes Que Un Club

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 20 maj 2010, 17:06

Sta je bilo, bilo je...za 72 sata igramo puno vazniju utakmicu nego sto je bila ova sinocnja. Kada to uspjesno apsolviramo pred ponovo 15,000 dusa, moci cemo reci da smo najveci i najbolji tim, sa najbrojnijom armijom navijaca. Pored toga sto nismo osvojili kup, nismo ni porazeni, sto je opet potvrda da smo daleko najbolji tim u drzavi sa ukupnim skorom u 2010 godini: 19 utakmica i samo jednim porazom...niko nam nije ni blizu. Sa Borcem smo odigrali 3 utakmice, jednu dobili, a dvije odigrali nerijeseno. Toliko o nama, a podrska Culumu ide bez rezerve.

Nije vazno jesi li nokautiran, vazno je da se dizes.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 20 maj 2010, 17:07

Eh ovako...prvo veliki pozdrav svim MANIJACIMA u BiH a i sire,jer nas ima najvise :mrgreen:

Ja nisam bio na GRBAVICI ima 3god. zbog toga sto zivim u Italiji i nisam imao mogucnost da dodjem ali non stop pratim sta se desava...

Sinoc sam bio na JUGU i mogu vam rec da je bila bolja atmosfera nego na Inter-juventus (to je zadnja tekma sto sam gledao u Italiji) i jos puno velikih utakmica koje sam gledao u Italiji...

Pa onakvo navijanje i ludnica je STRASNA,ja garantujem da bi se mnogo vece grupe iz Italije zapitale,znaci odusevljen sam i idem za Italiju sa jako dobrim uspomenama,ali jbg steta sto nismo uzeli kup,al jbg mi smo NAJVECI u BiH i uzimamo titulu...

Od igraca mi se svidio mali Višća i Šimić,a najvise mi se svidjela bakljada i slavlje kod 2 gola,znaciiiii DRAMATICNA SITUACIJA :geek: :geek:

I na kraju sam ostavio tribinu JUG....pa ja u zivotu nisam vidio da se jointi puse u onolikom broju??ja kontam sta se ovo desava :mrgreen: ...hajd vidio sam i u Italiji ali "ono" jos nisam nigdje vidio,ali super....SVAKA CAST MANIJACI...KAPA DO PODA BOGA MI...IMA DA VAS HVALIM PO EVROPI..Pozdrav svima i sve vas volim...TM 87 :geek: :geek:
INTER SIAMO NOI ! ! !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 maj 2010, 17:11

"Borac je osvojio Kup i treba mu čestitati. Mi iz ovog susreta moramo izvući pouku. Pred nama je još važniji duel i sve misli su nam okrenute istom", rekao je za SportSport.ba dan nakon revanš susreta finala Kupa BiH Amar Osim i dodao:

"U susret uopšte nismo ušli toliko loše. Imali smo pozitivan rezultat, ali već na početku susreta dozvolili smo sebi luksuz i primili 'jeftin' pogodak."
"I nakon ovog pogotka imali smo igru, ali onda je opet uslijedio 'hladan tuš'. Drugi pogodak nas je totalno presjekao i teško je bilo očekivati da ćemo se vratiti".

U igri Željezničara možda i po prvi put u sezoni vidjela se velika rupa u odbrani, a toga je svjestan i menadžer Željezničara.

"Logično je bilo da ćemo imati problema u odbrambenom redu, no ne trebamo tražiti alibi u neigranju nekih igrača. Sve je to sport. Početkom drugog dijela uspjeli smo se vratiti, ali to nas je mnogo istrošilo, što je u krajnjem slučaju i normalno. Postići dva pogotka kvalitetnoj ekipi kao što je Borac, u kratkom vremenskom razdoblju, uopšte nije lako. Ponavljam, to nas je istrošilo i igrači su već u 70. minuti izgledali kao da su odigrali 150. Opet se moram vratiti na početak utakmice. Gledao sam sinoć snimak i nekako sam sebi postavljao pitanje, da li je bilo ko očekivao onakav početak. Pa upitajte mog kolegu na klupi Borca i vidjet ćete šta će vam reći", rekao je Osim.

Menadžer Željezničara nakon pogledanog snimka mišljenja je da je utakmica bila jako kvalitetna i kako sam kaže, dešavanja na terenu ali i na tribinama su ono što ga raduje.

"U miru sam pogledao snimak i mogu vam reći da je utakmica bila i više nego kvalitetna. Tempo igre za naše uslove je bio nevjerovatan, bilo je mnogo prilika sa obje strane, a navijači na Grbavici su nešto posebno. I nakon velikog razočarenja ostali su dostojanstveni i to me doista čini sretnim. Neka sada i nas malo hvale, dosta smo mi hvalili druge nakon naših pobjeda na strani", u svom stilu govori Osim i dodaje:

"Ovo nam je veliko iskustvo i ja se nadam da ćemo u narednim sezonama igrati mnogo ovakvih susreta, odnosno onih koji odlučuju o peharu. Ako ćemo biti realni onda moramo reći da je Borac igrom tokom cijele sezone možda i zaslužio jedan pehar. Još jednom čestitam Banjalučanima, a mi se okrećemo nedjelji i duelu sa Laktašima."

Na kraju razgovora upitali smo menadžera Željezničara o navodnom interesovanju Vojvodine za njegove usluge.

"To čujem od tebe. Mene niko nije kontaktirao, tako da i nemam neki komentar", rekao je Osim.
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 maj 2010, 17:14

Grande je napisao/la:Eh ovako...prvo veliki pozdrav svim MANIJACIMA u BiH a i sire,jer nas ima najvise :mrgreen:

Ja nisam bio na GRBAVICI ima 3god. zbog toga sto zivim u Italiji i nisam imao mogucnost da dodjem ali non stop pratim sta se desava...

Sinoc sam bio na JUGU i mogu vam rec da je bila bolja atmosfera nego na Inter-juventus (to je zadnja tekma sto sam gledao u Italiji) i jos puno velikih utakmica koje sam gledao u Italiji...

Pa onakvo navijanje i ludnica je STRASNA,ja garantujem da bi se mnogo vece grupe iz Italije zapitale,znaci odusevljen sam i idem za Italiju sa jako dobrim uspomenama,ali jbg steta sto nismo uzeli kup,al jbg mi smo NAJVECI u BiH i uzimamo titulu...

Od igraca mi se svidio mali Višća i Šimić,a najvise mi se svidjela bakljada i slavlje kod 2 gola,znaciiiii DRAMATICNA SITUACIJA :geek: :geek:

I na kraju sam ostavio tribinu JUG....pa ja u zivotu nisam vidio da se jointi puse u onolikom broju??ja kontam sta se ovo desava :mrgreen: ...hajd vidio sam i u Italiji ali "ono" jos nisam nigdje vidio,ali super....SVAKA CAST MANIJACI...KAPA DO PODA BOGA MI...IMA DA VAS HVALIM PO EVROPI..Pozdrav svima i sve vas volim...TM 87 :geek: :geek:
drago mi je da si ponjeo lijepe uspomene,rijetko gdje se moze vidjeti onakva atmosfera...............takodjer osim sportski cestitao,i odbacio spekulacije o vojvodini
"BEEN THERE WON THAT"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, bvsic i 21 gost.