Pa jel iko normalan kaze da OKC i SAS ne mogu izbacit GSW u seriji na 4 dobijene u PO ? Logicno da mogu al isto tako i GSW te dvije ekipe moze izbacit iz PO. Cinjenica je da trenutno Warriorsi igraju najbolju kosarku u ligi (sto uostalom potvrdjuje i score i statistika) i da su favoriti protiv bilo koje ekipe u ligi jer su aktualni prvaci i jer ovo sto do sada prikazuji ne prikazuje niko drugi. Meni je besmisleno to kad neko dodje pisat da su sretna i prosjecna ekipa i da je Curry prosjecan igrac, kako majke ti covjek koji trpa 30+ po tekmi uz bolesne procente moze biti prosjecan igracBelmin6 je napisao/la: Kad i ako se to desi, opet ce Greivis, Kawhi i Belmin biti najveci trolleri ovog pdf-a, a ostali vrsni analiticari sjajne košarke GSWa.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Završio sam na tu temu @Ep. Na kraju sezone, suma sumarum oko njih.
I rekao sam, ako oni osvoje titulu u junu, ja napuštam ovaj forum.
I rekao sam, ako oni osvoje titulu u junu, ja napuštam ovaj forum.
Valja citat gluposti do kraja sezone.
Mi bez Duranta ne možemo u PO.Greivis je napisao/la:Sta bezveze pricas sa neznalicama?Belmin6 je napisao/la:Oke, oke, necu više na temu aktuelnih šampiona i MVPa.
Na kraju sezone cemo vidjeti ko je za sprdnje, ko je jadan i ko lupeta.
Ja ostajem pri tome da Spurse i Oklahomu ne mogu izbaciti u playoffu.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ako sve bude išlo kako treba, za par godina najbolji igrač lige. Pazi šta ti kažem.Dex je napisao/la:Giannis već pravi Jamesa smiješnim, šta će tek bit za 2 godineKawhi je napisao/la:Zašto neko Clipperse još uvijek smatra ozbiljnom ekipom?
Što se tiče Dubsa, samo nek se umaraju.
Giannis haman najbolje odigra protiv najjačih protivnika. Ugledao se na Kawhija. Još ako bude radio pola na sebi koliko Kawhi radi neće mu niko moći ništa.
Imate problema u rotaciji pod košem. Kanter igra previše, a i to je zbog toga što na 2 imate valjda najgoreg ofanzivca ikad u NBA.Dex je napisao/la: Mi bez Duranta ne možemo u PO.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zadnje dvije stranice
Jutros odigrana druga najbolja tekma ove sezone
Prva je vjerovatno ona između Orlanda i OKCa
Jutros odigrana druga najbolja tekma ove sezone
Prva je vjerovatno ona između Orlanda i OKCa
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pisa curry po sirotinji 
Epi brate nemoj se sikirati,zna vecina ovdje da su uz Cavse glavni favoriti ali ih mrzi priznati,jedva cekam 25 dec i reprizu velikog finala.Epidaurus je napisao/la:Pa jel iko normalan kaze da OKC i SAS ne mogu izbacit GSW u seriji na 4 dobijene u PO ? Logicno da mogu al isto tako i GSW te dvije ekipe moze izbacit iz PO. Cinjenica je da trenutno Warriorsi igraju najbolju kosarku u ligi (sto uostalom potvrdjuje i score i statistika) i da su favoriti protiv bilo koje ekipe u ligi jer su aktualni prvaci i jer ovo sto do sada prikazuji ne prikazuje niko drugi. Meni je besmisleno to kad neko dodje pisat da su sretna i prosjecna ekipa i da je Curry prosjecan igrac, kako majke ti covjek koji trpa 30+ po tekmi uz bolesne procente moze biti prosjecan igracBelmin6 je napisao/la: Kad i ako se to desi, opet ce Greivis, Kawhi i Belmin biti najveci trolleri ovog pdf-a, a ostali vrsni analiticari sjajne košarke GSWa.
I GS bez Greena ne bi mogao u PO. I Houston bez Hardena. I Memphis bez Gasola.Dex je napisao/la:Mi bez Duranta ne možemo u PO.Greivis je napisao/la:Sta bezveze pricas sa neznalicama?Belmin6 je napisao/la:Oke, oke, necu više na temu aktuelnih šampiona i MVPa.
Na kraju sezone cemo vidjeti ko je za sprdnje, ko je jadan i ko lupeta.
Ja ostajem pri tome da Spurse i Oklahomu ne mogu izbaciti u playoffu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zato i jeste Green MVP a Curry role player, oh wait
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
curry cirkusantmiki_92 je napisao/la:Zato i jeste Green MVP a Curry role player, oh wait
Imam dosta dosta prijatelja koji prate NBA po 15 20 godina i jos ni jedan nije rekao nesto tipa da je Curry prosjecan igrac, da je sretan, da je ovo ono, naprotiv svi se dive covjeku i uzivaju u njegovoj kosarci, tako isto i za cijeli tim GSWa i njihovu igru, samo ova 2-3 trolera pisu u negativnom smislu o Stephu i GSW, znaci lagano je zakljuciti da je to van svake pameti nego da momci samo nas trolaju, a zna se sta troleri zasluzuju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
[youtube][/youtube]
kakvi procenti šuta currya,52% iz igre,93% sa s. bacanja,45 za trojku,mislim da to niko nikad nije imao
Vrhunac ovog foruma je kad jedan lik kaze da ne moze napisati da je curry dobar igrac jer pobogu on navija za drugi tim u istoj konferenciji pa mu je konkurencija.
Ponekad mi bude zao takvih likova jer ne znaju da uzivaju u kosarci i svemu sto ona pruza
Ponekad mi bude zao takvih likova jer ne znaju da uzivaju u kosarci i svemu sto ona pruza
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko je to napisao??Olympique je napisao/la:Vrhunac ovog foruma je kad jedan lik kaze da ne moze napisati da je curry dobar igrac jer pobogu on navija za drugi tim u istoj konferenciji pa mu je konkurencija.![]()
![]()
Pa to je sasvim legitiman razlog.Olympique je napisao/la:Vrhunac ovog foruma je kad jedan lik kaze da ne moze napisati da je curry dobar igrac jer pobogu on navija za drugi tim u istoj konferenciji pa mu je konkurencija.![]()
![]()
Nek' rivalu crkne krava, vazda bilo.
BernardBarnjak je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Curry-Thompson-Iggy-Barnes-Green
Najbolja.
Postava.
Lige.
Nevjerovatno je koliko su kompatibilni i koliko dobro izgledaju zajedno! Mene ovaj Green svaku utakmicu iznenadi, lik hladno podjeli 9 asistencija a procente suta ne mogu ni komentarisati, bolesno. Zanima me samo ko (i kako) ce prvi skinuti skalp ratnicima...
green je 6. asistent lige a krilni centar je
Pola tih asista je zbog udvajanja Currya
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Malo više je izvrnuo ali tebe je ciljaoNEZALAGANJE je napisao/la:A ko je to napisao??Olympique je napisao/la:Vrhunac ovog foruma je kad jedan lik kaze da ne moze napisati da je curry dobar igrac jer pobogu on navija za drugi tim u istoj konferenciji pa mu je konkurencija.![]()
![]()
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.