Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fuad94
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la fuad94 » 20 nov 2015, 20:31

Najveca enigma modernog nogometa je kako jedan invalid bez ikakvih kvaliteta kao sto je Lulic igra u solidnom klubu kakav je Lazio
On je realno igrac za Lecce ili Bari :damn:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 21 nov 2015, 17:34

Greivis je napisao/la:Ja bi njega stavio na desnog beka i rijesio tu poziciju.

:stop:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 nov 2015, 09:39

Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 nov 2015, 10:14

fuad94 je napisao/la:Najveca enigma modernog nogometa je kako jedan invalid bez ikakvih kvaliteta kao sto je Lulic igra u solidnom klubu kakav je Lazio
On je realno igrac za Lecce ili Bari :damn:
Vidiš ovdje dolazimo do pitanja, da li ljudi koji vode ekipu poput Lazia nemaju pojma, pa su doveli i zadržali Lulića toliki broj godina i dopustili mu da upiše 169 nastupa. Ili random likovi sa random foruma nemaju pojma.

Interesantno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2015, 10:28

Papastathopoulos je napisao/la:Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
Da, ali nisi nam ponudio alternativu, koga umjesto njega?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2015, 10:38

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ja bi njega najradije na klupu presadio, i cuvao kao zlatnog dzokera kad vodimo 3:0 i ubacio ga u 93' nek je sto manje na terenu....
Sad ide dobra stara ma bilo koga
Nad tobom sunce najljepše sja

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 nov 2015, 10:50

Virtu4l je napisao/la:
Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 nov 2015, 10:54

Ovaj uz Besica jedini trci, ako cemo takve mjenjat... Ma sve je moguce ovdje svakako prednjace pametni forumasi koji misle da ce se Medo vratit u formu, i da ce Hajrovic bit ko nekad..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2015, 10:59

Papastathopoulos je napisao/la:Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...
U tom grmu leži zec. U redu je kritikovati, ali kad želiš radikalan rez moraš ponuditi alternativu, a mi je u ovom slučaju nemamo. I mene nervira dosta igrača, ali džaba kad su oni najbolje što imamo. Realno oba krila su nam truba, vrlo rijetko su konkretni i donose prevagu, ali trenutno nemamo bolje od njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

fuad94
Kontakt:

Post Postao/la fuad94 » 22 nov 2015, 11:01

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Istina da trenutno nemamo nekih rjesenja na lijevom krilu (mada kada bi Hajrovic proigrao ja bi prebacio Viscu na lijevu stranu a Izeta desno), ali jedan igrac mi je zapao za oko igrama za mladu reprezentaciju, i zao mi je sto nije nikako u konkurenciji za meceve u svom klubu, a taj igrac mi se strasno svidja, a plus sto je mlad, 21 godina...Haris Hajradinovic...al to je vise neka zelja za buducnost, realnost je da trenutno nemamo bolje krilo od Lulica...ovo sto sam napisao za njega je vise na licnoj osnovi posto je to igrac kome se najvise sjetim familije u prosjeku po utakmici...lik cim potrci mene iznervira...da ne pricam kad pokusa nesto s loptom...
U tom grmu leži zec. U redu je kritikovati, ali kad želiš radikalan rez moraš ponuditi alternativu, a mi je u ovom slučaju nemamo. I mene nervira dosta igrača, ali džaba kad su oni najbolje što imamo. Realno oba krila su nam truba, vrlo rijetko su konkretni i donose prevagu, ali trenutno nemamo bolje od njih.

Truba je cijela reprezentacija a umjesto lulica moze igrati goran zakaric ili mario ticinovic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2015, 11:02

Đe si jacky kućo stara, ima li kamena u ercegovini
Voli te tvoje Sarajevo.

fuad94
Kontakt:

Post Postao/la fuad94 » 22 nov 2015, 11:04

Virtu4l je napisao/la:Đe si jacky kućo stara, ima li kamena u ercegovini
Melher

Vrsajevic Sunjic Anicic Jozinovic

Zakaric Pjanic Susic Ticinovic

Dzeko Hodzic

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 nov 2015, 11:26

Virtu4l je napisao/la:
Shvatam ja to sve, zato sam napisao da je to vise zbog konstantnog kidanja zivaca iz tekme u tekmu...realnost je da ce Lulic ostati u prvih 11..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 nov 2015, 11:52

Cema druže, nisam od tebe očekivao da nam kritikuješ Sovicaka :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 nov 2015, 12:03

Yebem i njega i Sovice, lik je smotan k'o sajla, dzaba da mi je babo kad me nervira k'o niko u repki :D

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 nov 2015, 16:06

Danas igra lijevog beka, gube kući od Palerma 0-1.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 nov 2015, 16:57

Izborio penal samim tim i bod
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 24 nov 2015, 19:47

U dvije baraž utakmice, mislim da je najmanje pokazao, još ne mogu da vjerujem da igrač koji igra u ligi petice ne može od tri prilike jednu da iskoristi, najviše mislim na onu promašenu loptu u Dublinu, pri rezultatu 1-0 za Republiku Irsku, onakve prilike te podignu na taj nivo ili da odeš ili ne odeš kroz baraž na veliko takmičenje, nažalost Lulić je već u dva baraža pokazao da ne može igrati velike utakmice. Na još veću žalost nemamo adekvatnu zamjenu ni za njega ni za Višću na krilu, a trebaju nam brzi igrači, bar malo se tada zažmiri na naš sporiji protok lopte, pa ne dolazi toliko u prvi plan, ali koji moramo popraviti i ubrzati igru ako hoćemo se podić iznad prosjeka, bar malo. Tako da bez 2 krila koja će biti na klupi, a kvalitetna dva krila koja mogu da donesu promijene, mi nikad nećemo biti u prilici da se sa iole jačim protivnicima nosimo. :bih: :kafa:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 25 nov 2015, 22:12

Evo hoce ga Bayer :D
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 nov 2015, 12:37

Sarmelino je napisao/la:Evo hoce ga Bayer :D
Nemoj u bayer rahmetati :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], bvsic, Goalgetter, hurem, invincible1921, s4mke, Skojevska i 86 gostiju.