Pa Jug je poslije utakmice podržao Ćuluma..kicked je napisao/la:MILAN CULUM JE NAJBOLJI IGRAC ZELJE, SJETITE SE OSTALIH UTAKMICA, CUO SAM DA MU DIJETE NIJE DOBRO I MORAMO GA SHVATIT I DATI MU VELIKU PODRSKU, PLAKAO JE SINOC KO MALO DIJETE, MOZETE GA SADA SVI VI STRUCNJACI KRITIKOVATI ALI ON JE MAJSTOR I IGRA SRCEM ZA ZELJU, BIT CE ON PRAVI KAD BUDE NAJPOTREBNIJE. CULUME MEJSTORE MANIJACI SU UZ TEBE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
i reko sam da nikada vise necu otici na sjever, jedva cekam nedelju ima da culuma dignem na ramena i da ga nosam do bascarsije
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
-
- Kontakt:
al nije bilo fer od strane manijaka da mu onako zvizde, jer sjetite se samo sta je momak ucinio za Zelju.

to nisu manijaci to su oni debili koji nemaju pojima o zivotu to su oni debili sa sjevera
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Nemogu da docekam ludilo u nedelju. Ima da nas bude vise nego u srijedu.
SAMPIONEEEEEEEEEEEE
SAMPIONEEEEEEEEEEEE

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Idu dva pitara ulicom, jedan navija za Borac drugi za Laktase 

A ti za Bajern?FC BAYERN je napisao/la:Idu dva pitara ulicom, jedan navija za Borac drugi za Laktase

Treci put castimo
Ja konto jedan za vrbanjusu a drugi za vratnik za koga cu drugog navijat necu za zelju
a ako se vratimo malkice unazad mozemo i dopuniti vic.
Idu tri pitara ulicom, jedan navija za Borac drugi za Laktase, a treci za Leotar.
Idu tri pitara ulicom, jedan navija za Borac drugi za Laktase, a treci za Leotar.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jucerasnju uzvratnu utakmicu finala kupa zaboraviti, staviti negdje u neki daleki cosak ili je skroz izbrisati igracima iz glava i do nedelje raditi sa njima maksimalno. Sto na psiholoskom sto na taktickom planu ali ih treba motivisati non stop. Laktase jednostavno MORAMO dobiti da se ne bi desilo da ganjamo titulu u Trebinju.
HRABRO DO POBJEDE!
HRABRO DO POBJEDE!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Imas kakav problem sto navijam za Bayern?tatamata je napisao/la:A ti za Bajern?FC BAYERN je napisao/la:Idu dva pitara ulicom, jedan navija za Borac drugi za Laktase
Zasto toliko raspravljate o tom zvizdanju Culumu,bio sam na jugu i nisam to cuo.A to sto je bilo na sjeveru pa ako grupica ljudi to misli sta se tu moze,glupani.Nemoze se to pripisivati Manijacima pa valjda ste culi na kraju sta se pjevalo culu,dobio je zaspuzenu podrsku.Od 13 000 mora biti par idiota,bilo ih je i na jugu (mislim na onu guzvu),nek se stide....
Jedna poruka za pitare: Umjesto sto gledate sta mi nismo osvojili, bolje vam je pogledajte sta ste vi osvojili ove sezone. Pa necete ici ni u europu. Al eto uvijek mozete navijat za tim sa kojim igra Zeljo u europi. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Evo jedan vic radi sege, nije provokacija!
Zeljovac i Borcevac, osudjeni na smrt, pa ih strazar pita za posljednju zelju.
Kaze Borcevac: Moja je zelja da pogledam prije smrti osvajanje kupa Borca protiv Zeljeznicara u Sarajevu na Grbavici.
Kaze strazar: Nema problema, instaliracemo tamo preko veliki ekran pa cete je moci da pogledate odavde.
Okrenu se strazar Zeljovcu a ovaj pozuri i prije pitanja odgovori: Ja molim da me ubijete prije toga.

Zeljovac i Borcevac, osudjeni na smrt, pa ih strazar pita za posljednju zelju.
Kaze Borcevac: Moja je zelja da pogledam prije smrti osvajanje kupa Borca protiv Zeljeznicara u Sarajevu na Grbavici.
Kaze strazar: Nema problema, instaliracemo tamo preko veliki ekran pa cete je moci da pogledate odavde.
Okrenu se strazar Zeljovcu a ovaj pozuri i prije pitanja odgovori: Ja molim da me ubijete prije toga.

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
- Kontakt:
ukljuci malo mozak pa skontajtatamata je napisao/la:Ne znam bas da je u cijeloj sezoni bio...Sjeti se jesenjeg dijela.AYAN je napisao/la: Pitanje je ko je bolji realno, kad je rezultat 3:3 ? Mada je Željo ipak bolji u cijeloj sezoni od Borca, tako da će vaši još mnogo morati trenirati da bi dostigli barem isti broj bodova na prvenstvenoj tabeli PLBiH, da ne govorim o većem broju bodova... što je skoro pa neostvariva misija.E,a ajd istampajte majice prije Laktasa,nesto za ligu.Da vam i to uzmemo.
Meni je samo drago,zbog onih sto su pricali da smo kanta za nabijanje.A pokazali smo da smo ako nista,bar istog kvaliteta kao i Zeljeznicar.
Budite pozdravljeni.
@amer
Pa sto nas niste razvalili?

- Adnan_TM87
- Kontakt:
sta su se ovi iz bl..digli..ba...pa to se znalo mi smo previse ocekivali..pa sta mislie u ovakvoj drzavi i sa ovakvim savezom da ZELJO mozet uzeti Dupllu Krunu zna se kako to ide...Jedne godine musliman,druge hrvat trece srbin i itd..nije bilo Moguce da Zeljo uzme 2 trofeja.. Moze svak sad pricat..jel mislis da je namjesteno ovo ono....ali kazem 0:2..2:2..pa da na kraju bude kao borili su se
..dajte ljudi ne budite ludi..ALI NEMA VEZZE GLAVU GORE..MI UZIMAMO U NEDELJU VRIJEDNIJI TROFEJ OD kupa..100 puta..a TO JE TITULA IMA DA SE SLAVI..!!!

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Joj nemojte sad te priče, ljudi su nas uzeli i zdra'o. Zaboravit na ovo što prije i dobit Laktaše, da napravimo dernek da se čuje do Banjaluke 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
kreten je svak ko je i pomislio da ista kaze protiv culuma a ne rekao ili skandirao...da mi je vidjeti te strucnjake sto dolaze na derby i na ovakve utakmice kao sinoc, pa da mi je najrodjeniji **** bi mu sve...kako volim kad na jugu ima 1000 do 2000 ljudi a ne onako kad je pun, makar znam da je to raja koja vole klub i koja su uvjek bila tu i kad je bilo tesko, a ne ovi sto dodju 2 puta u 3 godine i jos se prave pametni i prozivaju...zato je i bilo sinoc svega na jugu a o tom necu da pricam vjerovatno znate
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Jedva čekam nedelju i popravni da me ovim pitarima zapušim usta. Nisam vjerovao da će im biti ovako drago što nismo osvojili kup, ali fakat su jadovi. Još kada pomislim da mi ih je bilo žao što neće u Evropu ove godine 

Samo Željo!
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 23.05. u 17:30!
SVI NA GRBAVICU!
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.