Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lopina
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Lopina » 17 nov 2015, 22:57

Treba mu ga zaprdit da se razmnozi, tolko je dobar.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 nov 2015, 17:45

Starter i večeras. :bih:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 20 nov 2015, 18:20

HankMoody je napisao/la:Starter i večeras. :bih:
I povrijedi se u sudaru s golmanom (izgledalo mi k'o potres mozga), pa je zamijenjen u 18.min.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 20 nov 2015, 18:23

AlphonseKauders je napisao/la:
I povrijedi se u sudaru s golmanom (izgledalo mi k'o potres mozga), pa je zamijenjen u 18.min.
E jbg, šteta, nisam u mogućnosti gledati, nadam se da će sve okej biti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 nov 2015, 18:50

AlphonseKauders je napisao/la:
Izgleda da je bas zeznuo rame. :( :(

fuad94
Kontakt:

Post Postao/la fuad94 » 20 nov 2015, 19:04

Kaze Krznar na poluvremenu teza povreda
2mjeseca out

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 nov 2015, 22:04

E **** ti sunce krvavo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 21 nov 2015, 23:26

Imal ista novo?
🔵⚪

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 nov 2015, 15:33

Povrijedio ligamente ramena, nema ga do kraja jeseni..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 14:23

"Trener Aston Ville Remi Garde želi dovesti bh. reprezentativca i člana Dinama iz Zagreba Armina Hodžića.
Britanski mediji pišu da su sjajne igre bh. igrača privukle Gradeovu pažnju. Hodžićev učinak govori dovoljno: postigao je 13 golova u 20 nastupa ove sezone.

Navode da je Hodžić ranije bio u vlasništvu Liverpoola koji ga se odrekao.

Inače, Hodžić je trenutno van stroja zbog povrede ligamenata."

Nevezano konkretno za Aston Villu, da li bu mu radna dozvola bila problem, sjećate se Avdijatora i "minutice u dresu reprezentacije" samo ne znam da li to vrijedi za svakog igrača, Ara je bio u Liverpoolu jedan period možda zbog toga ne bi imao prepreka mada opet nisam siguran.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2015, 14:36

FaraonTM je napisao/la:Nevezano konkretno za Aston Villu, da li bu mu radna dozvola bila problem, sjećate se Avdijatora i "minutice u dresu reprezentacije" samo ne znam da li to vrijedi za svakog igrača, Ara je bio u Liverpoolu jedan period možda zbog toga ne bi imao prepreka mada opet nisam siguran.
Vjerovatno će to biti problem, ove sezone su pooštrili pravila za dobijanje radne dozvole, žele da se forsiraju njihovi talenti. Ne bi mu trebalo pomoći to što je bio u Liverpoolu, obzirom da mislim da nikad nije bio u protokolu za prvi tim, već samo za rezerve.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... mijer-ligi

Sjeti se drame oko Kramarića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 14:55

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Nevezano konkretno za Aston Villu, da li bu mu radna dozvola bila problem, sjećate se Avdijatora i "minutice u dresu reprezentacije" samo ne znam da li to vrijedi za svakog igrača, Ara je bio u Liverpoolu jedan period možda zbog toga ne bi imao prepreka mada opet nisam siguran.
Vjerovatno će to biti problem, ove sezone su pooštrili pravila za dobijanje radne dozvole, žele da se forsiraju njihovi talenti. Ne bi mu trebalo pomoći to što je bio u Liverpoolu, obzirom da mislim da nikad nije bio u protokolu za prvi tim, već samo za rezerve.

Eh baš šta je bilo za Kramu, kako je on dobio tu dozvolu? Zaista se ne sjećam...

Kako je Bešić dobio dozvolu kada je prešao u Everton? Piše da stranac treba odigrati 75% utakmica za svoju reprezentaciju unazad dvije godine (to se valjda računa od perioda kada je pomenuti igrač potpisao) a Mume mislim da nije odigrao 75% utakmica od ljeta 2012 do ljeta 2014-te. Ako se to uopšte tako gleda...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 08 dec 2015, 15:11

FaraonTM je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Eh baš šta je bilo za Kramu, kako je on dobio tu dozvolu? Zaista se ne sjećam...

Kako je Bešić dobio dozvolu kada je prešao u Everton? Piše da stranac treba odigrati 75% utakmica za svoju reprezentaciju unazad dvije godine (to se valjda računa od perioda kada je pomenuti igrač potpisao) a Mume mislim da nije odigrao 75% utakmica od ljeta 2012 do ljeta 2014-te. Ako se to uopšte tako gleda...
Hodzic je igrao za mladu reprezentaciju, a mislim da se i to racuna.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2015, 15:15

Ne znam da li Besic ima i Njemacko drzavljanstvo?
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 15:23

Virtu4l je napisao/la:Ne znam da li Besic ima i Njemacko drzavljanstvo?
Ako je vjerovati TM-u onda ima.

@Pivopija

Ne znam za to, piše za svoju reprezentaciju mada nigdje nije naglašeno za "A" ili u21 recimo...

A po meni ako se može gledati za ove dvije onda komotno može i za u19 i u17 al' to zaista nisam siguran, ovo pričam po pretpostavkama.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 08 dec 2015, 15:34

Mislim da je bilo neko pravilo ako je igrac mladji, a da je talentiran onda se ne gleda broj odigranih utakmica za reprezentaciju. Tako je i Besic potpisao, kao wonderkid..vjerovatno to FA odobri.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2015, 15:38

H-beg je napisao/la:Mislim da je bilo neko pravilo ako je igrac mladji, a da je talentiran onda se ne gleda broj odigranih utakmica za reprezentaciju. Tako je i Besic potpisao, kao wonderkid..vjerovatno to FA odobri.
Sumnjam da je Besic potpisao kao wonderkid, a Kramaricev primjer je da i to ide i veoma tesko, bukvalno su morali moliti za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 15:39

Na kraju krajeva ne znam ni koliko bi mu bilo pametno otići u Villu pošto su ljudi zakucani na dnu tabele i teško da će opstati.

Uglavnom treba sačekati da neki relevantniji medij prenese ovu vijest, vjerovatno da ovi iz Hrvatske imaju bolje informacija za sada ni na jednom portalu nisam pročitao nešto vezano za Hodžića.

Ali mislim kako god ako se ispostavi tačnim ovaj interes Ville ne vjerujem da bi se interesovali za igrača koji ne bi mogao dobiti radnu dozvolu, ima neka caka sigurno.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 dec 2015, 16:04

Pa nije lud da ide u VIllu. Osim ako ne ponude nesto slicno kao sto je Leicester ponudio za Kramarica. A to se nece desiti jer za nesto takvo treba imati bar dvije odlicne sezone u HNL-u i da bar za reprezentaciju ulazi sa klupe par utakmica. A ovako da ga kupe za nesto sitno i poslje ispadne u Championship nije nista uradio. On ako ostane prvi strijelac prvenstva ove sezone i ako bude to isto makar poslje sljedece polusezone ili sezone ( sto je sasvim realno ) on tada moze preci u klubove kao sto su Inter, Fiorentina, pola Engleskih prvoligasa i to ne kao neka rezerva nego igrac na kojega se ozbiljno racuna. Kakva crna Villa. :roll: I to sve bez neke bitnije uloge u reprezentaciji sa par nastupa sa klupe. A da kojim slucajem bude neki faktor u reprezentaciji i da zabije par golova onda nema granice sto se tice transfera i klubova ( najbolji ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2015, 16:58

FaraonTM je napisao/la:Na kraju krajeva ne znam ni koliko bi mu bilo pametno otići u Villu pošto su ljudi zakucani na dnu tabele i teško da će opstati.
U slučaju Hodžića se mi ne trebamo mnogo zamarati. Njega prodaju majstori tog zanata i Hodžićeva budućnost im je mnogo bitna jer se oni ugrađuju u sve naredne transfere i uvijek biraju najbolje opcije. Nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Ne vjerujem da im je Hodžić trenutno na listi prioritetnih transfera, znaju oni da on može mnogo bolje i vjerujem da će sačekati još minimalno jednu sezonu da ga stave na tržište. Naravno, to otpada ukoliko ga već sad neko silno želi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.