Ješa spusti ih na zemljuMa koliko nekome smiješno zvučalo, moje mišljenje je da ćemo pobijediti Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ješa spusti ih na zemljuMa koliko nekome smiješno zvučalo, moje mišljenje je da ćemo pobijediti Sarajevo
MortemHz je napisao/la:Republikom Srpskom začuo se jauk, izvadile Horde pušio ga pauk.
Kakva neozbiiiljnost.MortemHz je napisao/la:Republikom Srpskom začuo se jauk, izvadile Horde pušio ga pauk.
MortemHz je napisao/la:Republikom Srpskom začuo se jauk, izvadile Horde pušio ga pauk.
Umjesto zastave Armije treba donijeti ljiljane pa da bude neutralno.High je napisao/la:Najavljuje se prekid utakmice ako naši donesu zastavu Armije.
Iz njihove perspektive, to je isto.kengur je napisao/la:Umjesto zastave Armije treba donijeti ljiljane pa da bude neutralno.High je napisao/la:Najavljuje se prekid utakmice ako naši donesu zastavu s ljiljanima.
+1 i da se svi vrate zdravi...da ne polome noge...jurisicduska je napisao/la:0:1 ja zadovoljan. Samo me 3 boda interesuju, nek je utjeraju u gol. Uslovi su isti i nama i njima, ovo je najgora ekipa lige ubjedljivo, moraju biti poraženi ako mislimo šta.
Ma iz njihove perspektive mi smo takodje bacali Srpsku djecu lavovima u Pionirskoj Dolini. Malo su im perspektive pomjerene. Vjerovatno su im mjerila pomaknuta nakon pocinjenih strahota i genocida pa imaju problem sa realnoscu.High je napisao/la:Iz njihove perspektive, to je isto.kengur je napisao/la:Umjesto zastave Armije treba donijeti ljiljane pa da bude neutralno.High je napisao/la:Najavljuje se prekid utakmice ako naši donesu zastavu s ljiljanima.
Jasta ce. Kao sto prekidaju svaku utakmicu Borca, Slavije, Rudara...High je napisao/la:Najavljuje se prekid utakmice ako naši donesu zastavu s ljiljanima.
kojeg ba hajrovića?Zukanovic je napisao/la:Nema nista novo za Hajrovica
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee i 64 gosta.