FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@muhamed Nema Kadušića, povrijedio ruku...
Zadnja izmjena: MojGradMojKlub, dana/u 19 nov 2015, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@bsv
vidio sam da ima na ruci gips (ili sta vec), ali nisam bio siguran koliko je ozbiljna ta povreda. znaci nema ga. ok, kallasi onda upada.
vidio sam da ima na ruci gips (ili sta vec), ali nisam bio siguran koliko je ozbiljna ta povreda. znaci nema ga. ok, kallasi onda upada.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pred fudbalerima Sarajeva je jedno od lakših gostovanja sezone. Tim Miodraga Ješića nakon pobjede nad Olimpicom gostovat će u Zvorniku kod Drine, a u timu neće biti najboljeg strijelca Leona Benka.
Benko u Zvorniku neće nastupiti zbog povrede zadobijene upravo na malom gradskom derbiju. Zbog iste povrede Benko nije igrao ni na prijateljskoj utakmici protiv Galatasarayja.
Od ranije su van stroja povrijeđeni Alispahić, Purić i Stepanov, Ikande nije u kombinaciji zbog suspenzije, dok će meč propustiti i mladi Advan Kadušić, odnosno Samir Radovac.
Ješić će tako među osamnaest igrača imati čak sedam ili osam juniora.
Benko u Zvorniku neće nastupiti zbog povrede zadobijene upravo na malom gradskom derbiju. Zbog iste povrede Benko nije igrao ni na prijateljskoj utakmici protiv Galatasarayja.
Od ranije su van stroja povrijeđeni Alispahić, Purić i Stepanov, Ikande nije u kombinaciji zbog suspenzije, dok će meč propustiti i mladi Advan Kadušić, odnosno Samir Radovac.
Ješić će tako među osamnaest igrača imati čak sedam ili osam juniora.
SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
ma teren je najmanji problem u svemu, i prosle sezone je u Zvorniku bio ocajan teren al moglo se igrati fudbala pa nas ubili ljudi, eto teren Bilinog Polja je pojam za sve i mi sve forsiramo tu pricu mi volim atraktivan fudbal, pas igru, tranziciju i sl gluposti a ako se izuzme kup mi protiv njih na onakvom terenu meda ne mozemo !!!
poenta je u pristupu sve pa da tacno izadje 11 juniora, ako oni posjeduju odredjeni kvalitet i daju svojih 100 % sva ova "levatska" gostovanja se ko od sale preskacu, al dok pate od kurcobolje tu nam ni Bog ne moze pomoci, al nadat se da je to Jesic doveo pod konac,a ostali su u ekipi oni za koje i znamo da uvijek daju sve od sebe (samo je Dzemo misterija
) !!!
poenta je u pristupu sve pa da tacno izadje 11 juniora, ako oni posjeduju odredjeni kvalitet i daju svojih 100 % sva ova "levatska" gostovanja se ko od sale preskacu, al dok pate od kurcobolje tu nam ni Bog ne moze pomoci, al nadat se da je to Jesic doveo pod konac,a ostali su u ekipi oni za koje i znamo da uvijek daju sve od sebe (samo je Dzemo misterija

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Vjerovatno su polutalašike, ali ih je Ješić doveo zbog poslušnosti i dobročinstva. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Duska je naveo sve kako treba, jedino sto sam ja misljenja da kovacevic treba bit na Gijkovom mjestu. Kovacevic nikad nece bit ko gojko, al sugurno ce bit bolji od slobodni igraca koji se sad mogu dovest sa 0€ .
Pazi debila sto komentarise sliku Cezara, kakav kreten, debil. Stid me ko navija za Sarajevo **** kosti svoje.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
A neko debilno dijete, vidio sam i ja..Shooter je napisao/la:Pazi debila sto komentarise sliku Cezara, kakav kreten, debil. Stid me ko navija za Sarajevo **** kosti svoje.
EDIT: Eno uklonio je nakon sto ga nalijepi neki momak..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakva je povreda Benke , hoce li duze odsustvovati 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A sta je komentarisao, ako nije problem?joker90 je napisao/la:A neko debilno dijete, vidio sam i ja..Shooter je napisao/la:Pazi debila sto komentarise sliku Cezara, kakav kreten, debil. Stid me ko navija za Sarajevo **** kosti svoje.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neki Amar, napisao "Bas ti je kar'ina ova"... momak se uslikao sa djevojkom.HordasOdMalena je napisao/la:A sta je komentarisao, ako nije problem?joker90 je napisao/la:A neko debilno dijete, vidio sam i ja..Shooter je napisao/la:Pazi debila sto komentarise sliku Cezara, kakav kreten, debil. Stid me ko navija za Sarajevo **** kosti svoje.
I onda neko naš (nedavno je neko spominjao taj lažni profil ne sjećam se tačno ko

Ima svakakvih budala u Bozijoj basti ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisam vidio, sigurno nesto zaShooter je napisao/la:Pazi debila sto komentarise sliku Cezara, kakav kreten, debil. Stid me ko navija za Sarajevo **** kosti svoje.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Srbi kažu Keri ahah Kerina
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E hvala drugFrancescoTotti je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la: Neki Amar, napisao "Bas ti je kar'ina ova"... momak se uslikao sa djevojkom.
I onda neko naš (nedavno je neko spominjao taj lažni profil ne sjećam se tačno ko) odgovorio mu da ne bude debil i da izbrise koment..
Ima svakakvih budala u Bozijoj basti ...

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Drina je, u 7 utakmica, koje je igrala kući, osvojila 9 bodova (tri pobjede, nijedan remi, četiri poraza). Gol-razlika 8:8. Mi smo, recimo, očajni u gostima jer imamo 7 bodova u 7 utakmica (dvije pobjede, remi, četiri poraza), uz gol-razliku 8:7. Sramota je što smo, po bodovima u gostima, tek 7. tim Lige. Nadam se da će Plakalo, bar sutra, sačuvati mrežu. Nek bude 0:2.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pregazicemo drinu kao plitak potok 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne moze ih Barca po onom terenu pregazit kao plitak potok.zagorski je napisao/la:Pregazicemo drinu kao plitak potok
ZZ
-
- Kontakt:
0:1 ja zadovoljan. Samo me 3 boda interesuju, nek je utjeraju u gol. Uslovi su isti i nama i njima, ovo je najgora ekipa lige ubjedljivo, moraju biti poraženi ako mislimo šta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.