IT-evskiGreivis je napisao/la:Kakvi su ono procenti Bledsusa sinoc? I slobodna poceo fulat.Donnie Darko je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Strange But True: If Stephen Curry misses his next 99 threes, he still would have a better 3-point FG % than James Harden.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Paul George je gotivan pravo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
cudno je da niko jos nije potpisao boozera
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svi se nadamo tome!sila14 je napisao/la:hahahaha prenese me nešto xD ovako će se ovdje pisati za 4-5 godina hehehNEZALAGANJE je napisao/la:Fulio si temu prijatelju.sila14 je napisao/la:Musa ušao u igru protiv OLY! početak 2/4

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Brian Windhorst thinks Kristaps Porzingis is the best European player he's ever seen.
Nista protiv decka nemam,cak sam i medju prvima pisao da ima ogroman potencijal da postane vrhunski igrac.Medjutim,ova recenica je klasicni primjer hypea.Nece njemu biti lako izrasti u velikog igraca pod pritiskom novinara NY-a.
Nista protiv decka nemam,cak sam i medju prvima pisao da ima ogroman potencijal da postane vrhunski igrac.Medjutim,ova recenica je klasicni primjer hypea.Nece njemu biti lako izrasti u velikog igraca pod pritiskom novinara NY-a.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma to oni njima daju stimulans za dalji nastavak karijere,isto kao sto je Kidd pricao sa Mudiaya da je bolji nego sto je on bio..Bezveze je to meni sve,ali eto i novinar je posao pa i oni svasta pisu da se proda..NEZALAGANJE je napisao/la:Brian Windhorst thinks Kristaps Porzingis is the best European player he's ever seen.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,ali mnogi za zakace na ovakve izjave i onda decku stvaraju dodatni pritisak.Polako,on ni za 2 god nece biti gotov produkt.Vrijeme je na njegovoj strani i sve sto treba je da radi.Slatinash_7 je napisao/la:Ma to oni njima daju stimulans za dalji nastavak karijere,isto kao sto je Kidd pricao sa Mudiaya da je bolji nego sto je on bio..Bezveze je to meni sve,ali eto i novinar je posao pa i oni svasta pisu da se proda..NEZALAGANJE je napisao/la:Brian Windhorst thinks Kristaps Porzingis is the best European player he's ever seen.
- Nerminovic
- Kontakt:
PA JEL MOGUCE DA NEMA PRENOSA WARRIORS-CLIPPERS
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma Sport Klub standardno jede **** svake godine. Ali zato prenose onaj NFL glupi koji niko normalan ne gleda ovdje.Nerminovic je napisao/la:PA JEL MOGUCE DA NEMA PRENOSA WARRIORS-CLIPPERS

- Nerminovic
- Kontakt:
Bosnjo samo to gleda kad je Super BowlLuminary je napisao/la:Ma Sport Klub standardno jede **** svake godine. Ali zato prenose onaj NFL glupi koji niko normalan ne gleda ovdje.Nerminovic je napisao/la:PA JEL MOGUCE DA NEMA PRENOSA WARRIORS-CLIPPERS

Nema znaci prenosa ni na danskom ni na SK, valja naci neki dobar stream

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- adriano_leite
- Kontakt:
Brian Windhorst je klasicni debil koji je ime izgradio lizuci Jamesov pakas. Opet se doselio za Jamesom u Ohio a daj Boze da nije. Klasicni kancer je imati takvog debila oko svog tima. Klasicni Jamesov dupelizac koji ne preza ni od cega. Izgleda kako vrijeme ide i James ga manje **** pa eto poceo i ovakve stvari bombati u nedostatku materijala.NEZALAGANJE je napisao/la:Brian Windhorst thinks Kristaps Porzingis is the best European player he's ever seen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Rondo opet blizu TD, 18 asistencija 

Kakav protok lopte kod Cavsa 

- adriano_leite
- Kontakt:
Konacno se vidi Blattov rukopisalemsa je napisao/la:Kakav protok lopte kod Cavsa

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Nerminovic
- Kontakt:
CP3 jako otvorio tekmu
Kakav start Clippersa i Paula 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.