FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sto se tice Mese Alispahica mnogi koji su pratili treninge,pa i sami igraci tvrdili su da je jedan od najboljih igraca u ekipi, no problem je hronicna povreda koju ima i ja se iskreno bojim da ce se vratiti jer je on u Zagreb isao na terapije a ne na operaciju koja je vjerovatno jedina opcija da se koliko toliko vrati,ovako mislim da je samo pitanje dana kad ce se opet povrijediti, daj Boze da pojedem ove rijeci i da nas Mesa iznenadi sve, jer kvalitet ima, nije mogao zaboraviti igrati fudbal no nazalost kad ne mozes fizicki da das 100% od sebe onda se to na terenu osjeti itekako
Pyro is not a crime !
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Da je Ibraković u klubu sad bi se drvlje i kamenje na njega bacalo jer su ova dvojica došla. Al' eto nema više Ibraka u klubu, nesta dežurni krivac za sve, zašto dovodimo pojačanja iz Mijanmarske lige umjesto iz lige petice kad nema najvećeg zla kluba više?
Ne znam ni koji će nam qrc prvo ovaj Cezar, očekujem da ćemo igrati sa jednim napadačem i sve i da nam ode Krste kako se priča Benko, Amer i Osmanović bi nam bili sasvim dovoljni za tu poziciju, al' haj on je još i OK, pogotovo ako budemo igrali sa 2 špica i dalje a Krste se ispali... Ali koji će nam onaj čelo, Reis valjda, koliko upratih on bi trebao biti kao ofanzivni vezni? Nešto sam uvjeren da se itekako bolji irači mogu naći i u našoj ligi, a kamoli na Balkanu, pogotovo gledajući ovog drugog. I to još obojica stranci, pa valjda kad se dovede fudbaleri koji nisu sa našeg govornog područja bi baš trebali da odskaču, a ne da dovodimo nekakvog 29-ogodišnjaka čiji cv uopšte ne impresionira, a ni sami nastupi u nekakvoj Mijanmarskoj ligi.
E jesmo i ugrabili pojačanja, čim nema Ibraka odma se napredak vidi.
Daj Bože da se razuvjerim
Ne znam ni koji će nam qrc prvo ovaj Cezar, očekujem da ćemo igrati sa jednim napadačem i sve i da nam ode Krste kako se priča Benko, Amer i Osmanović bi nam bili sasvim dovoljni za tu poziciju, al' haj on je još i OK, pogotovo ako budemo igrali sa 2 špica i dalje a Krste se ispali... Ali koji će nam onaj čelo, Reis valjda, koliko upratih on bi trebao biti kao ofanzivni vezni? Nešto sam uvjeren da se itekako bolji irači mogu naći i u našoj ligi, a kamoli na Balkanu, pogotovo gledajući ovog drugog. I to još obojica stranci, pa valjda kad se dovede fudbaleri koji nisu sa našeg govornog područja bi baš trebali da odskaču, a ne da dovodimo nekakvog 29-ogodišnjaka čiji cv uopšte ne impresionira, a ni sami nastupi u nekakvoj Mijanmarskoj ligi.
E jesmo i ugrabili pojačanja, čim nema Ibraka odma se napredak vidi.
Daj Bože da se razuvjerim

Pogledaj sad recimo wagner, ima 36 godina, fizicki tanak, visina metar i po, dribling nista posebno, a medu 3-4 igraca lige. Bog allah zna dalije opste treniro profesionalno fudbal dok je bio u brazilu.
Ona izbjeglica kod komsija. Covjek ko u nas cigani nit ima rodni list nit zna kad se rodio, plus mrsav nejak i iznad je prosjeka lige.
Sta hocu da kazem ako je u mienmaru davo u prosjeku 25 golova, nevidim razlog da kod nas nemoze dat 12 golova za polu-sezonu plus kup utakmice.
Dobru 10 tku je tesko nac a da je free i da hoce platu ne visu od 5k € mjesecno. U nasoj ligi jedino ono zeljino **** zeba (al i zanjega moras platit odstetu)
Ona izbjeglica kod komsija. Covjek ko u nas cigani nit ima rodni list nit zna kad se rodio, plus mrsav nejak i iznad je prosjeka lige.
Sta hocu da kazem ako je u mienmaru davo u prosjeku 25 golova, nevidim razlog da kod nas nemoze dat 12 golova za polu-sezonu plus kup utakmice.
Dobru 10 tku je tesko nac a da je free i da hoce platu ne visu od 5k € mjesecno. U nasoj ligi jedino ono zeljino **** zeba (al i zanjega moras platit odstetu)
Imal ko info zasto mali hadzic nije prikljucen prvom timu
Sto se tice Brazilaca. Prvo neka prodju zimske pripreme sa Jesom i onda par kola da ih vidimo na nasim terenima. Nakon toga cu imati misljenje a do tada mogu samo nagadjati.
Valjda cemo docekati dan da nam dolaze igraci iz drugih liga Juzne Amerike do 25 godina starosti.
Valjda cemo docekati dan da nam dolaze igraci iz drugih liga Juzne Amerike do 25 godina starosti.
Zadnji vezni i krilo prioritet svih pririteta samo dulju imamo kao pravo krilo,ni najvecem dusmanu ne bi pozelio da mu velkoski igra na krilu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bog im pamet dao..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Haj malo da spustimo loptu. Daj da ih prvo vidimo na djelu pa da ih kritikujemo.
Jesic otjerao, tatka,77,barica, vratio Stepa, prikljucio omladince, doveo u red Dulju, rijesit ce se Samedina, Hebiba, Krste, Radovca(hmmm), cak se i Dzemica uozbiljio. Covjek je definitivno zaveo red i vidi se da zna sta radi. Tako da onaj koga on dovede ce biti pojacanje u punom smislu te rijeci. Sto se tice igre i taktike jos me nije odusevio, ali sto se tice sredjivanja igrackog kadra gdje su bili i Anto i Kunto me odusevio. Imamo konacno pravog trenera, a ne ljude koji imaju fond rijeci 7 a kamol' sta drugo.
Jesic otjerao, tatka,77,barica, vratio Stepa, prikljucio omladince, doveo u red Dulju, rijesit ce se Samedina, Hebiba, Krste, Radovca(hmmm), cak se i Dzemica uozbiljio. Covjek je definitivno zaveo red i vidi se da zna sta radi. Tako da onaj koga on dovede ce biti pojacanje u punom smislu te rijeci. Sto se tice igre i taktike jos me nije odusevio, ali sto se tice sredjivanja igrackog kadra gdje su bili i Anto i Kunto me odusevio. Imamo konacno pravog trenera, a ne ljude koji imaju fond rijeci 7 a kamol' sta drugo.

Sad cu da vas karam.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
sta ce nam zadnji vezni bogati, Rustemovic,Ikande (mada je s njegovim ponasanjem upitno dokad ce biti nas igrac) a moze i Mihojevic i Kovacevic da uskoci takodjer, jah i Dzemu sam zaboravio posto on ostaje sigurno, nama treba kreator u sredini a ne defanzivni vezni, to sto sad nemamo kreatora pa Dzemo i Rustem pokusavaju kreirati igru zbog cega to ni na sta ne lici ne treba njih kriviti, jednostavno njihov zadatak je da sijeku protivnicke napade, sto sasvim solidno rade al posto naprijed nema nikoga jbg moraju i to al im ne idetenpenny je napisao/la:Zadnji vezni i krilo prioritet svih pririteta samo dulju imamo kao pravo krilo,ni najvecem dusmanu ne bi pozelio da mu velkoski igra na krilu.
Pyro is not a crime !
Upravo htjedoh da napisem. Duska ce znati bolje ali nama treba 10-ka ko kuca. AKO se ispostavi da od Mese nema hajra (kao sto vjerovatno hoce) onda nam je desetka najkriticnija.THEC je napisao/la:sta ce nam zadnji vezni bogati, Rustemovic,Ikande (mada je s njegovim ponasanjem upitno dokad ce biti nas igrac) a moze i Mihojevic i Kovacevic da uskoci takodjer, jah i Dzemu sam zaboravio posto on ostaje sigurno, nama treba kreator u sredini a ne defanzivni vezni, to sto sad nemamo kreatora pa Dzemo i Rustem pokusavaju kreirati igru zbog cega to ni na sta ne lici ne treba njih kriviti, jednostavno njihov zadatak je da sijeku protivnicke napade, sto sasvim solidno rade al posto naprijed nema nikoga jbg moraju i to al im ne idetenpenny je napisao/la:Zadnji vezni i krilo prioritet svih pririteta samo dulju imamo kao pravo krilo,ni najvecem dusmanu ne bi pozelio da mu velkoski igra na krilu.
Koliko je tiplaZukanovic je napisao/la:Ikande ostaje u FKS.jest ga Jesic otjerao juce.ali platio kaznu i danas opet trenira.nista strasno

Nek sam doživio barem 1 u životu da imamo trenera sa testisima koji će stati svima na žulj ukoliko to zasluže. Bubaj Ješa samo bubaj...
BTW.
Tatomirović ima ponudu iz Poljske. Ali nema toliko velike ambicije na napusti Sarajevo. Valjda konta ima još nade.

SRETAN BROJ - 1725
2000 KM platio. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uh yabem ti familiou 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa dobro solidna cifra za k...čenje...Eh Ješa kud prije nisi došao dosta bi nam para u klub vratio. Taman da iz njihovih džepova platimo kazne.Shooter je napisao/la:2000 KM platio.
Šuha me pukla da će nam dohakati pašnjak u Zvorniku pa ćemo ovde hebati sve i svašta. Pa ono je tragedija gdje moramo igrati. Još će se lole iz Zvornika maksimalno naložiti.
SRETAN BROJ - 1725
- moustapha
- Kontakt:
Navodno se ovo tjeranje sa treninga desava cesce. Valjda im dosadi placati kazne i kurciti se. Jesicu jos samo treba bic u ruke dati, sve radi kako treba. 

#divovi
-
- Kontakt:
dajte uozbiljite se vishe za meshu sviju vam,mislim da ni njegova rodjena majka ne ochekuje da zaigra,kakav crni mesha,ni brazilce ne mogu smatrati pojachanjima dok ih ne vidim,ne vjerujem vishe nikome,skoncentrishimo se na drinu,biche zajebano
VVVBK
VVVBK
Ikande mozda na zadnjem al bgm on je bolji malo naprijed,a sto se tice rustemovica jesi ti to bgt zadovoljan takvim kvalitetom u sarajevu da igra,kova vise se ne znam jel stoper ili zadnji vezni tako da ne bi bilo dobro da se tako krpimo ako mislimo sta ozbiljno.Mihojevica na mapi nema bar onoliko koliko bi trebalo biti,a sto se dzeme ticeTHEC je napisao/la:sta ce nam zadnji vezni bogati, Rustemovic,Ikande (mada je s njegovim ponasanjem upitno dokad ce biti nas igrac) a moze i Mihojevic i Kovacevic da uskoci takodjer, jah i Dzemu sam zaboravio posto on ostaje sigurno, nama treba kreator u sredini a ne defanzivni vezni, to sto sad nemamo kreatora pa Dzemo i Rustem pokusavaju kreirati igru zbog cega to ni na sta ne lici ne treba njih kriviti, jednostavno njihov zadatak je da sijeku protivnicke napade, sto sasvim solidno rade al posto naprijed nema nikoga jbg moraju i to al im ne idetenpenny je napisao/la:Zadnji vezni i krilo prioritet svih pririteta samo dulju imamo kao pravo krilo,ni najvecem dusmanu ne bi pozelio da mu velkoski igra na krilu.

U Zvorniku izvesti ratničku prvu postavu na čelu sa Džemom... Gore će svega biti, a najmanje fudbala. Na udaranje čiriličara vratiti istom mjerom.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 53 gosta.