FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 14:09

Ko o čemu, Dirk o Želji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 14:12

Virtu4l je napisao/la:Ko o čemu, Dirk o Želji...
Opet te proljev uhvatio ... jesi i ti pjevao ovo sa svojim idolima ... :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 maj 2010, 14:33

ĆAO KUP,ĆAO TITULA ĆAO EVROPA! :lol:
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 20 maj 2010, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
1996

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 20 maj 2010, 14:36

Dirk je napisao/la:Jeste li culi sinoc kada nase komsije pjevaju SVI U NAPAD MRTAV JE HASE ... pojedince ce opet tvrditi da nije tako bilo ;)
mozda je fraer zaljubljen u zelju jer izmedju ljubawi i mrznje tanka je crta haahhahahhahahha ovaj dirk iskreno je zaljubljen u zelju samo prica fraer o zelji ovo isto kadsmo bili svi prvi, drugi osnovne pa kad neka ti se curica svidja ti je sve guras od sebe hahahhahaha slobodno otvori svoje srce dirk hahaha :oops:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 14:38

Ko o cemu , virtu4l o Sarajevu ... 8-)

@shkembe

Mene bi iskreno bila sramota ista progovoriti na racun psovanja mrtvog covjeka ... ako se ja pocnem ismijavati Osimu i iskirvljenim ustima , vjerujem da ni vama nece biti pravo ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

The Violets
Kontakt:

Post Postao/la The Violets » 20 maj 2010, 14:39

KAKAV PRIMITIVIZAM...FUJ !!!Al opet ce biti ko je pjevao??Ma nije niko :S :S, budale se praviti...to jedna grupa nis svi pjevali....eto govorite mi nismo gradska raja, nek ste vii fuj. najbolji mi drug kaze bio na jugu i on sam pjevao SVI U NAPAD MRTAV JE HASE...kakav je to mozak jbt :S PRITIVIZAM...bljak

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 14:41

The Violets je napisao/la:KAKAV PRIMITIVIZAM...FUJ !!!Al opet ce biti ko je pjevao??Ma nije niko :S :S, budale se praviti...to jedna grupa nis svi pjevali....eto govorite mi nismo gradska raja, nek ste vii fuj. najbolji mi drug kaze bio na jugu i on sam pjevao SVI U NAPAD MRTAV JE HASE...kakav je to mozak jbt :S PRITIVIZAM...bljak
O tome pricam i na derbiju na Grbavici su to pjevali i onda na kraju se igrali gluhi telefona , a jucer je bila druga situacija jasno se na TV culo , kako se proziva mrtav covjek ... i kazu mi kompleksasi !

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 20 maj 2010, 14:42

Dirk je napisao/la:Ko o cemu , virtu4l o Sarajevu ... 8-)

@shkembe

Mene bi iskreno bila sramota ista progovoriti na racun psovanja mrtvog covjeka ... ako se ja pocnem ismijavati Osimu i iskirvljenim ustima , vjerujem da ni vama nece biti pravo ... ;)
prijatelju niko nista nije rekao za to sto si ukazao na gresku i netreba naravno da netreba ismijavat mrtvog covjeka jos taj covjek je legenda ne samo vaseg kluba vec i cijele BIH ali covjece ti vise pises o zelji vec o svom njanjajevu de malo popusti zelju i de svi popustite zelju i digitron u ruke i racunajte mogucnosti az evropu samo nemojte u postotcima racunat nema vas nigdje!!!! :mrgreen:

Korisnicko ime
Kontakt:

Post Postao/la Korisnicko ime » 20 maj 2010, 17:50

FK SARAJEVO JE NAJVECI BH. KLUB!

Zato što:
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive.

SAMO OVO KOPIRAJTE KAD VIDITE DA PAMETNICE DOLAZE NA NAS DIO FORUMA! KOOOOMPLEKSAAASIIII!

Korisnicko ime
Kontakt:

Post Postao/la Korisnicko ime » 20 maj 2010, 17:58

Svaka cast juniorima! NJih samo treba odrzat na okupu! Bilo bi steta da neko ode!

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 20 maj 2010, 18:38

Tema FK Sarajevo :!:
Rođeni brato

Pitar Bosanska Otoka
Kontakt:

Post Postao/la Pitar Bosanska Otoka » 20 maj 2010, 18:41

Korisnicko ime je napisao/la:Svaka cast juniorima! NJih samo treba odrzat na okupu! Bilo bi steta da neko ode!
JUNIORIMA FK SARAJEVA
FK SARAJEVO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 maj 2010, 18:42

The_Target je napisao/la:Tema FK Sarajevo :!:
ili u prevodu NAJVECI KLUB U BIH :D 8-) :lol:

Da se nadovezem za juniore...koliko sam vidio i u polufinalu prvenstva igramo sa sloboom...prvi mec je u TZ

Ocekujem Sarajevo - Celik Finale kao i prosle godine...celik je isto jak al ovoga puta titula nama i dupla kruna 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2010, 19:00

Dirk je napisao/la:
The Violets je napisao/la:KAKAV PRIMITIVIZAM...FUJ !!!Al opet ce biti ko je pjevao??Ma nije niko :S :S, budale se praviti...to jedna grupa nis svi pjevali....eto govorite mi nismo gradska raja, nek ste vii fuj. najbolji mi drug kaze bio na jugu i on sam pjevao SVI U NAPAD MRTAV JE HASE...kakav je to mozak jbt :S PRITIVIZAM...bljak
O tome pricam i na derbiju na Grbavici su to pjevali i onda na kraju se igrali gluhi telefona , a jucer je bila druga situacija jasno se na TV culo , kako se proziva mrtav covjek ... i kazu mi kompleksasi !
Nema to veze ni sa primitivizmom ni sa kompleksom. To je masa ljudi koji nemaju veze sa ovim gradom i sa njegovim asovima. Sta zna dziber iz ....... ko je Hase i koliko je on kao covjek znacio ovom gradu??? On samo zna da je tu da se iskace, ispsuje i po potrebi lane stogod na racun 'domicijelnih' kako bi mu bilo lakse. A priliku za to ocito ima na tom jugu. Lijepo ja rekoh - fali karantin!

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 20 maj 2010, 19:04

Kenan potpisao danas na 4 godine. Uskoro bi jos nekoliko juniora trebalo potpisati ugovor.

:)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 19:33

Kenana Handžića je kontaktirala i uprava ekipe sa Grbavice koja je, kako saznajemo, bila spremna ponuditi trogodišnji ugovor talentovanom igraču Sarajeva

Nema nedamoo :P

Bravo za ovaj potez ,nadam se da ce ovo postadi vise normalna stvar te da ce vecina ovih juniora ubrzo potpisati ugovor sa prvim timom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2010, 20:41

steta sto nije 6 godina ali od koga je stigao ugovor dobro je

Korisnicko ime
Kontakt:

Post Postao/la Korisnicko ime » 20 maj 2010, 20:43

Htjeli su oni i Skoru al ne moze! Ovi igraci znaju sta im je u srcu, a ne ko nekim njihovim igracima koje su doveli. Jednom izdajica uvijek izdajica!

I grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2010, 22:57

Hairlija je napisao/la:
ma pusti njih kume,nek oni rade sta hoce to je njihova stvar i njihov obraz

nas samo interesuje Sarajevo

odlicana potez potpisvanje ugovor sa Kenom,momak ce za par godina biti najbolji igrac PL
I taman kad postane najbolji, ODE!! Trebalo je potpisati barem na 6 godina ali sta ces ocekivati od majmuna

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 20 maj 2010, 23:44

miky_hz je napisao/la:Kenana Handžića je kontaktirala i uprava ekipe sa Grbavice koja je, kako saznajemo, bila spremna ponuditi trogodišnji ugovor talentovanom igraču Sarajeva

Nema nedamoo :P

Bravo za ovaj potez ,nadam se da ce ovo postadi vise normalna stvar te da ce vecina ovih juniora ubrzo potpisati ugovor sa prvim timom
Momak nebi otisao da su mu ponudili i 5 , izabrao je srcem pravi put i tako se to radi !

Keno da nam najbolji budes da ti svi zavide , i nekad kad odes da se zna da si dosao iz velikog Sarajeva !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 27 gostiju.