FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mramoreee - de nam, kad imadnes free vremena, fotku za kruzni tok u Tz ukrasi nekom idejom FK Sloboda, lopta crveno-crne boje, ili RDS Sloboda Tuzla i zastavice po rasvjeti, neku ideju u fazonu sporta u nasem gradu. Daj da saljemo gradonacelniku zahtjev da nam jedan od 3 kruzna toka ukrasi za nasu dusu, ne mora biti FK, al neka budu Slobodine boje i logo i/ili RDS fazon neki... jebote, nigdje se ne promovise sport u nasem gradu, crveno-crne boje, fontana nam puna kita...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako ne promovise jbt..okk citav displej na raskrsnici dobila 
da smo i mi stranacki i opcinski podobni dobili bi i mi skver hehehee

da smo i mi stranacki i opcinski podobni dobili bi i mi skver hehehee
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest im i displey. Ja stao bas danas da vidim sta pustaju. Prevaranti pustaju Delibasica kako igra za Bosnu u Sarajevu 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zovem ja Azmira da vidim sta ima I kaze mi ima tu neke ljude pricaju u vezi fudbala I te stvari..nije objasnjavao sta I o cemu pricaju ligicno , ali prepostavljam da ima nesto veze sa nama..reko javit cu se drugi dan radi ti svoj posao majstoresolinas je napisao/la:Nece se nista desiti Sto vec nije pisano ovdje.
Sad ide samo realizacija.
Aliza SS.BA.
Mogli su jedino dodati da je sasa otputovao privatnim charter-letom hitno![]()
![]()
Jebla vas piva,da vas jebla![]()
Idemo po duplu krunu **** vas budjet.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vjeruj mi da je ovo moguce da odemo na neku turnejicu..za sve postoje planovi..cak se ovdje u Chicagu spominjaoo nekad Zeljo da dodje ..pa eto I Sloboda I prijateljska I da sve gori ovdjeziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BatistutA19
- Kontakt:
Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat
Pozz i tebi druze....pa necete nas valjda dobiti i u Tuzli, bilo bi previse.....jest da ce biti tesko.....dobro igrate u gostima.BatistutA19 je napisao/la:Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat

🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ko vam ne igra u nedjelju, samo Mahir Karic?BatistutA19 je napisao/la:Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat
PS. Zarostiljajte i za mene u Dragodolu prije i poslije tekme.

075 ❤
075 ❤
nema Karica povreda, Burekovic 3 zuta, Popovic upitan radi povrede na utakmici mlade reprezentacijeBeduin je napisao/la:Ko vam ne igra u nedjelju, samo Mahir Karic?BatistutA19 je napisao/la:Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat
PS. Zarostiljajte i za mene u Dragodolu prije i poslije tekme.

Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Auu onda su opasno oslabljeni.fukaratz je napisao/la:nema Karica povreda, Burekovic 3 zuta, Popovic upitan radi povrede na utakmici mlade reprezentacijeBeduin je napisao/la:Ko vam ne igra u nedjelju, samo Mahir Karic?BatistutA19 je napisao/la:Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat
PS. Zarostiljajte i za mene u Dragodolu prije i poslije tekme.kec ko majevica
Ne znam jel ovaj Burekovic dobar za nas na lijevom beku, da uci od Ivetica, mlad je i dobar igrac, ili mozda Merajic iz Olimpica, iako bi bilo tesko ih dovesti na polusezoni.
I Popovic je dobar vala, mada njega bi jos teze im uzeli.

075 ❤
075 ❤
ni Burekovic ni Merajic nisu za nas, Popovic je vec druga prica
medjutim Husrefu se pravo svidio Mahir Karic pa cemo vidjeti sta ce se desavati na kraju sezone 

Sloboda Tuzla
Kontra drug, Čelik je dobar kući dok je u gostima slab. Jest da su i sudije imale uticaja na njihove gostujuće utakmice, al u 7 gostujućih su uspjeli uzeti samo dva boda (Olimpic i Zrinjski).Skver je napisao/la:Pozz i tebi druze....pa necete nas valjda dobiti i u Tuzli, bilo bi previse.....jest da ce biti tesko.....dobro igrate u gostima.BatistutA19 je napisao/la:Poz tuzlaci u Nedelju vam od srca zelim poraz i posle toga opet od srca sve i jednu pobjedu u prvenstvu i kupu i duplu krunu naravno.....Dobro i vama i nama hehe...Salu na stranu nama ce bit tesko ne izgubit al covjek se uvjek ima pravo nadat
S druge strane, Sloboda kod kuće nije izgubila utakmicu još od 23.11.2014. što će biti tačno godinu dana na dan utakmice

Bodove sa Tušnja ove sezone je odnio jedino Borac BL, kad smo igrali 1:1.
Karić ima ugovor do 2018 godine, nije problem za babuku, ali eto, just sayin'fukaratz je napisao/la:Husrefu se pravo svidio Mahir Karic pa cemo vidjeti sta ce se desavati na kraju sezone
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav je ovaj sudija sto ce nam suditi?
Iz Sarajeva je. Mislim da sam objasnio.NYKnicks Fan je napisao/la:Kakav je ovaj sudija sto ce nam suditi?

Nama cjelu sezonu sarajlije sude.NKMramor je napisao/la:Iz Sarajeva je. Mislim da sam objasnio.NYKnicks Fan je napisao/la:Kakav je ovaj sudija sto ce nam suditi?![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
s obzirom da je najavljeno prohladno vrijeme i možda snijeg, Čeliku moramo zabit' u ranoj fazi, inače će biti sve teže i teže kako vrijeme bude odmicalo, jer nikako nije lako igrat' tekme u takvim uslovima
bez obzira na njihovih par izostanaka, uz njihov stil igre i vrijeme kakvo će biti, ovo je prava nagazna mina i ne znamo kako, al' moramo pobjedit', barem 7 bodova iz naredne tri tekme, a sasvim je realno i svih 9 bodova
inače, najbolja smo domaća ekipa, samo dva izgubljena boda na Tušnju!

inače, najbolja smo domaća ekipa, samo dva izgubljena boda na Tušnju!
Treba se dogovoriti sa Celikom da igramo balet.....jedva cekaju da nas masakriraju sa kartonima.....nije da je ofirno, vec je postalo vise nego smijesno.
🔴⚫️
Mi ako upisemo dobar rezultat u naredne tri utakmice evropa je skoro pa sigurna.
A na proljece tradicionalno igramo dobro,jos koje pojacanje i samo drzati prikljucak.
A na proljece tradicionalno igramo dobro,jos koje pojacanje i samo drzati prikljucak.
"Modra boja,na bijelome platnu,
FK SLOBODA - NK ČELIK 22.11.2015. 12.30, Stadion Tušanj.
......................................Sudija Mulahasanović Adis Sarajevo
DELEGAT .........................A-1 Baković Haris Sarajevo
Milošević Mirko - Zvornik....... A-2 Miličević Ljubo Posušje
POSMATRAČ SUĐENJA........... 4 Primorac Dario Ljubuški
Lizde Alija - Mostar.............. 5 Peljto Irfan Sarajevo
................... ...................6 Spahalić Emir Mostar
......................................Sudija Mulahasanović Adis Sarajevo
DELEGAT .........................A-1 Baković Haris Sarajevo
Milošević Mirko - Zvornik....... A-2 Miličević Ljubo Posušje
POSMATRAČ SUĐENJA........... 4 Primorac Dario Ljubuški
Lizde Alija - Mostar.............. 5 Peljto Irfan Sarajevo
................... ...................6 Spahalić Emir Mostar
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 13 gostiju.