Jel dijaspora ili nije.DoeTz je napisao/la:Otkud pare za Coronu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel dijaspora ili nije.DoeTz je napisao/la:Otkud pare za Coronu
Taman da isprobam kabanicuGifron je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/2a5c6e11048f23ea3e092ac1ce5907ea.jpg[/img]
Koji prelaz jbteee
Zodiac je napisao/la:Bili smo dobri tokom citave godine.
U subotu Sarajevo-Drina , moja TV , 13:00.Možda smo zbog ovog mi u nedelju.A što se tiče dvije tekme u isto vrijeme na TV , možda uzmiču termin pred nekim od derbija lige petice.Chinaglia je napisao/la:sloboda72, mislio sam na prenose u isto vrijeme na mojatv
Desni bek,veznjak,tipa zebe i napadac.Gifron je napisao/la:Desni bek i desno krilo su nam po meni samo potrebni.
A znas da smo i prije to pisali.Beduin je napisao/la:Koliko je Krpic igrao ove sezone, on ima odlicnu statistiku. Daleko je opasniji kad igra s Ahmetom, rasterete jedan-drugoga i ja bih volio ih gledati mozda cak narednu utakmicu da zajedno pocnu.
A momak jos uvijek ima 24 godine.
Ovo je notorna laž i glupost.Mortus je napisao/la: puno se pricalo o njegovom sukobu sa Husrefom
Drago mi je ako je laž, jer šteta je kažem zbog nekih "sukoba" da se momku upropasti karijera,NKMramor je napisao/la:Ovo je notorna laž i glupost.Mortus je napisao/la: puno se pricalo o njegovom sukobu sa Husrefom
Koliko sam ja shvatio, riječ je o težoj povredi prepona, povreda kod koje oporavak zaista teče sporo.Mortus je napisao/la: Zna li neko pouzdano koja ga je to povreda snasa, zaista se dugo oporavlja ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.