HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Utakmica u Neumu završila je pobjedom ekipe Čelika sa 3:2.
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bravo Celik
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Utakmica u Neumu zavrsena rezultatom 3:2,igralo se u kombiniranom sastavu,igraci nisu imali puno zelje za pobijedom ali i pored toga smo dosta dobro igrali.Bilo oko stotinjak gledatelja (mahom simpatizera Zrinjskoga) od toga 30-tak Ultrasa.
Sta ti ovo Hero napisa i osta živ. Opraštam ti, jer si sigurno mislio. Primimo tri komada i mirna Bosna!brato je napisao/la:tri komada čeliku u ponedeljak i mirna hercegovina

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Evo za navijace Zrinjskog da se ne sekiraju,bila je pripremna utakmica,nekoliko igraca nije igralo na svojim pozicijama,dosta su igrali i nasi omladinci (koji su se dobro pokazali,cak su igrali borbenije od prvog tima) sto znaci da je Jovic nesto eksperimentirao.Ono sto je posebno upalo u oko je da je danas Zrinjski bio zvijezda u Neumu,svi prisutni na stadionu su navijali za Zrinjski,posebno su se isticali osnovnoskolci (s torbama su bili,valjda pobijegli iz skole da bi gledali Zrinjskoga
) koji su trazili autograme od "Plemica" i na ulasku u autobus mahali i pjevali nase pjesme! Sa sigurnoscu mogu reci da cemo za nekoliko godina imati i novu podgrupu Ultras-Neum!
Ponavljam rezultat i nije toliko bitan,ovo je uigravanje,cestitke svim igracima na jednoj dosta dobroj utakmici pogotovo nasim omladincima koji su dobro parirali Celikovom prvom timu,cestitke Celiku na zasluzenoj pobijedi,mogli bi oni izborit cak i Europu ako ovako nastave,sreca nasa sto gostuju u Mostaru pa nema zime za bodove!
IDEMO DO KRAJA!

Ponavljam rezultat i nije toliko bitan,ovo je uigravanje,cestitke svim igracima na jednoj dosta dobroj utakmici pogotovo nasim omladincima koji su dobro parirali Celikovom prvom timu,cestitke Celiku na zasluzenoj pobijedi,mogli bi oni izborit cak i Europu ako ovako nastave,sreca nasa sto gostuju u Mostaru pa nema zime za bodove!
IDEMO DO KRAJA!

Seka potpisala na 3 godine!

- The_Target
- Kontakt:
Uh komsija sta je ovoEagles je napisao/la:Seka potpisala na 3 godine!![]()

Rođeni brato
- antipolitika
- Kontakt:
Seka,robusni napadac! 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Dinamo je prije imao Nives Celzijus,a evo cini se da cemo mi imati Seku! 

- The_Target
- Kontakt:
Haj budite fer pa nam posudite ovog robusnog napadaca da ostanemo u premier ligi ... 

Rođeni brato
- antipolitika
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da ce nas Borac razvalit u iducoj utakmici,nesto se opasno banjalucani spremaju. 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
sta je bolan ULTRASI ovo. Zar i kod vas TURBO FOLK. Poslusajte me, nemojte ovo ni u saliEagles je napisao/la:Seka potpisala na 3 godine!![]()

MENI MOJE, A VAMA VASE
Kažu da je Seka polivalentna ali navodno joj najviše odgovara pozicija "odpozadi"

@ Harmani-jelto u Bihaću ima navijača Zrinjskog??
Ma ne trebaju nama ovakva pojačanja! Nije to zato što je Srpkinja nego zato što je turbo-folk. a ja nisam ljubitelj turba
(ono: Kakva je? Ma nije loša, 26-tica TFI........26 godina, Turbo Folk I.....

Ma ne trebaju nama ovakva pojačanja! Nije to zato što je Srpkinja nego zato što je turbo-folk. a ja nisam ljubitelj turba

(ono: Kakva je? Ma nije loša, 26-tica TFI........26 godina, Turbo Folk I.....
Momče Hercegovče
Kazu da je "zadovoljila" trenera!Marin je napisao/la:Kažu da je Seka polivalentna ali navodno joj najviše odgovara pozicija "odpozadi"![]()

Inace "Plemici" ostaju u Neumu do petka,na povratku u Mostar igramo sa Čapljinom,a u subotu,dan kasnije igramo sa Braniteljom na nekom od mostarskih stadiona.
Ma bit ce drama ako uzmemo i bod,ipak je ovo premijer liga!antipolitika je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce nas Borac razvalit u iducoj utakmici,nesto se opasno banjalucani spremaju.

Ali ako bude dobro suđenje moglo bi bit svasta jer ce Borac igrat otvoreno a nama takav nogomet najvise odgovara.
Vuković i Musa su mnogo bolji nego jesenas,Zile se mora jos malo uigrat,nekako je lijen bio protiv Celika.
Na treninzima su Đurić i mali Šarac razvaljivali,a i Džida nije bio loš, ma sve u svemu za nas nema zime osvajamo prvenstvo 100% a ako Bog da i kanta ce ostat u Mostaru. Ta ipak smo mi ZRINJSKI!!!

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
[quote="Josip321"]@ Harmani-jelto u Bihaću ima navijača Zrinjskog??
U Bihacu niti je kada bilo navijaca Zrinjskog, NITI CE KADA BITI( kao i u ostalim dijelovima BiH), jer vi uopste niste popularan klub, s renomeom i tradicijom, iako u zadnjh nekoliko godina igrate najbolji fudbal u BiH, a narocito ove sezone.
Sto se tice transparenta ULTRAS_BIHAC, SN96 je takodjer ULTRA grupa, i to je jedan od nasih stilova.

U Bihacu niti je kada bilo navijaca Zrinjskog, NITI CE KADA BITI( kao i u ostalim dijelovima BiH), jer vi uopste niste popularan klub, s renomeom i tradicijom, iako u zadnjh nekoliko godina igrate najbolji fudbal u BiH, a narocito ove sezone.
Sto se tice transparenta ULTRAS_BIHAC, SN96 je takodjer ULTRA grupa, i to je jedan od nasih stilova.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Ma smiri se bola momak se malo zajebavo,a Zrinjski ima navijece diljem Hercegovine.U Neumu sam se iznenadio koliko Zrinjski ima simpatizera i koliko ljudi poznaju igracki kadar.Pa i u Posusju od raspada **** se navija uglavnom za Zrinjski....
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
odavno me interesuje jedna stvar
Prosle sezone Podno borica je dosla grupa ultrasa na utakmicu Jedinstvo-Zrinjski. Dosli su u 10, meni se cini, FIATOVIH auta. Svi crne boje. Jedan do drugog.
Bilo mi to simpaticno

Prosle sezone Podno borica je dosla grupa ultrasa na utakmicu Jedinstvo-Zrinjski. Dosli su u 10, meni se cini, FIATOVIH auta. Svi crne boje. Jedan do drugog.
Bilo mi to simpaticno

MENI MOJE, A VAMA VASE
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kod nas su dosli u bijelim hahahah..joj kad se sjetim kako je bilo simpaticnoF.G.R. HARMANI je napisao/la:odavno me interesuje jedna stvar![]()
![]()
![]()
Bilo mi to simpaticno![]()
![]()

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.