Zar nije avionom?NYKnicks Fan je napisao/la:Charter letomProbisvjet je napisao/la:Kako je Vugda otputovao za USA?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zar nije avionom?NYKnicks Fan je napisao/la:Charter letomProbisvjet je napisao/la:Kako je Vugda otputovao za USA?
jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentasolinas je napisao/la:Preplivao.
Preko vode zbog Slobode![]()
jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
Ode Saša...solinas je napisao/la:jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
![]()
![]()
Tifusari zamnoooommmm.
Bosko vrati se.
Ode bosko.![]()
Dobro smo i prošli, nisu nam nakačili ono "J**** Zrinjski..." itd. Bilo je još, samo se ne mogu sjetit' svega.SARS je napisao/la:Ljudi moji mene najvise zabrinjava ovo vrijeme sto se najavljuje za vikend a posebno u nedelju gdje se ocekuje snijeg...Nadam se da cemo moci odigrati normalnu utakmicu i da slavimo...Evo i savez nas je kaznio sa jos 3000 KM zbog bakljade protiv Zrinjskog
Odkud mu pare?solinas je napisao/la:jesil to lupio tek tako il se i ti sjecas tog momentaultrasstyle_tz je napisao/la:solinas je napisao/la:Preplivao.
![]()
![]()
Tifusari zamnoooommmm.
Bosko vrati se.
Ode bosko.![]()
Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Laskopinoglavi je napisao/la:Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Budweiser ili Labatt Blue, meni svejedno. Cak mi je jos logicnije da udaramo po Coroni Extra.pinoglavi je napisao/la:Koje cemo pivo tamo, pan ili tuzlansko?Beduin je napisao/la:I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Vjerovatno radi toga jer u zvanicnom spisku na pocetku sezone mi smo prijavili savezu da svoje utakmice igramo subotom.Chinaglia je napisao/la:zna li neko otkud to da igramo nedjeljom
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljomkontam kad se tekma pomjeri za jedan dan zbog nečega, tipa, igrali Kup ili nešto, pa kao, malo više odmora, al' ovdje to nije razlog
hmm, možda zbog TV prenosa, jer ne mogu prenosit' dvije tekme u isto vrijeme
Sloboda-Čelik nedelja 12:30 tv prenos moja tv .Suljo20002 je napisao/la:Vjerovatno radi toga jer u zvanicnom spisku na pocetku sezone mi smo prijavili savezu da svoje utakmice igramo subotom.Chinaglia je napisao/la:zna li neko otkud to da igramo nedjeljom
je l' to N/FSBiH određuje, ili klub zatraži, mislim, hoće li ovo postati praksa da tako kažem, da češće igramo nedjeljom, jer nikad na Tušnju nismo igrali nedjeljomkontam kad se tekma pomjeri za jedan dan zbog nečega, tipa, igrali Kup ili nešto, pa kao, malo više odmora, al' ovdje to nije razlog
hmm, možda zbog TV prenosa, jer ne mogu prenosit' dvije tekme u isto vrijeme
Sunce ti bozijeZodiac je napisao/la:Bili smo dobri tokom citave godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.