Ja koliko znam imamo isto bodova kao i Siroki, i dijelimo prvo mjesto s njima.staragarda je napisao/la:DrugiNYKnicks Fan je napisao/la:Smeta ljudima pivo, smeta ljudima proba, sveta ljudima OKK, de opustite se, prvi na tabeli, uzivajte.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja koliko znam imamo isto bodova kao i Siroki, i dijelimo prvo mjesto s njima.staragarda je napisao/la:DrugiNYKnicks Fan je napisao/la:Smeta ljudima pivo, smeta ljudima proba, sveta ljudima OKK, de opustite se, prvi na tabeli, uzivajte.
hahahahahaha jesam Andjelkov brat blizanacsloboda72 je napisao/la:TI SI ANĐELKOV ČOVJEK.fukaratz je napisao/la: pa naravno ko god imalo vrijedi ne igra nasu liguhajmo sad ovako Celik prvo kolo Zeba asistirao za gol njegova krivica, Sarajevo Piric vise kriv za gol, protiv Borca nije samo Haris kriv za gol kompletna odbrana je ispala smjesna
znaci ostaje jedino Mladost
kako je Zeba prosao u HNL-u dobio nogu nakon par utakmica, Veselinovic sa klubom ispao iz druge Ceske lige, Kostic u nizim srpskim ligama nije mogao meda na kasiku........ kad vec pljujemo popljuj sve...... .yebo te Jurkic ne igra on
i ne znam sta vi ocekujete neke svjetske igrace doci ce par igraca iz nase lige, i par propalih stranaca koji ce pristati da budu registrovani kao zaposlenici omladisnkog pogona
yebo vas grob pljujete po svemu i svacemu a feninga nemate u dzepu da nesto pogurate
p.s. jest Zeba dodao loptu ali pogledaj kakoje Karić prošao pored Mehmedagića, ko brzi voz. Zaboravio sam i gol od proljetos protiv Radnika kad je vaš pulen zafrkao Piriju.I još ovo,igra Jurkić i te kako ,samo se ti praviš da ne znaš na šta ja ciljam.
Bit je u tome sto covjek ima takve veze i prijateljstva narocito "preko bare" i sigurno da moze isposlovat neke sponzorske ugovore na racun tih prijateljstava koji ce za iste bit mizerni a nama ce obezbjedit budzet za citavu sezonu.FanVitez je napisao/la:Čuvajte tog Azmira isto oči u glavi,čovjek izgleda opasno voli Slobodu i ne žali pare
Šta je to tako crno" Naprednjak"? Je li to, što ćemo dobiti generalnog sponzora?Je li zbog sarajlice što pita hoćemo li dobiti licencu?Je li zbog piva?Je li zbog ovog fudbalera na probi? Ej "Naprednjak",Naprednjak".........Tuzlak04 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.TRUST je napisao/la:Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.
Carko moj, alaj ti već danima pucaš neke crnjake . . .. podsjećaš me na one radikale (one šešeljevce), na konzervativce, stalno kontriraš, tražiš dlaku u jajetu, tražiš nečije pogrešne korake . . .. jbt čovječe !!!! Daj bolan više . . .
I tamo da se organizuje crveno-crna noc.ziviniceMetropola je napisao/la:idemo na "zimske" pripreme u ameriku, jedno mjesec dana da azmir paketice podjeli![]()
![]()
![]()
Crnjačiš, pretjeruješ u svojoj paranoji . . . na većini si od ostalih dobio odgovor na sve navedeno . . .sloboda72 je napisao/la:Šta je to tako crno" Naprednjak"? Je li to, što ćemo dobiti generalnog sponzora?Je li zbog sarajlice što pita hoćemo li dobiti licencu?Je li zbog piva?Je li zbog ovog fudbalera na probi? Ej "Naprednjak",Naprednjak".........Tuzlak04 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.
Carko moj, alaj ti već danima pucaš neke crnjake . . .. podsjećaš me na one radikale (one šešeljevce), na konzervativce, stalno kontriraš, tražiš dlaku u jajetu, tražiš nečije pogrešne korake . . .. jbt čovječe !!!! Daj bolan više . . .
Charter letomProbisvjet je napisao/la:Kako je Vugda otputovao za USA?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.