FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nadam se da ce se igraci psihicki dignuti do tekme sa laktasima i da ovjerimo tu titulu aBd.
Semper Fidelis
-
Veze ti nemas , nije mi krivo niti ce mi ikad i biti radi Grbavice neka je puna bas ne briga .. ja pratim svoje ti svoje i tako i ostali , da je svaki pun nebi ovako pricali ..i to sto pricas je glupo jer kad bi shvatio sta je rivalitet skontao bi neke stvari dotad te ostavljam da skontas to ..bistrikboy je napisao/la:Svi su sinoc bili tu zbog Želje,u dvije tekme s Borcem je bilo cca. 30000 ljudi,protiv Olimpika je bilo 8000,normalno je da rezultati vracaju gledaoce,gdje su gledaoci sada na Kosevu,nema ih,i nece ih biti bez rezultata i igre,sto se mene tice mozes nastaviti omalovazati posjetu do mile volje ali to ne mjenja nista,Željo je Željo!
Znam ja da je vama pitama ono sinoc tesko palo,puna Grbavica,prelijep ambijent,gori hala,ali znam i da ste svi gledali jer morate,jace je to od vas,ova parola samo jos ofirnije pokazuje vasu ovisnost Željom,sve sto radite radite Želji i nama u inat,tako postavljene stvari i takav mentalitet svjedoci teskom poremecaju i ne prihvatanju svoje historije,ima nesto u vama nedokucivo cega se bojite,**** je to...
ukratko cestitam borcu na osvajanju kupa , potpuno zasluženo jednostavno dosli su odigrati jednu dobru utakmicu imali malo srece kod losijih intervencija nasih igraca i to je to , potpuno zasluzeno uzimaju trofej ....
sto se tice nasih igraca kapa do poda , jesam razocaran rezultatom ali staces to je fudbal , igraci su se borili ginuli su na terenu to sto nije htjelo jbga , kad se sjetim proslih sezona kad nisu ni htjeli trcati a kamoli ginuti za sveti dres ovi danasnji dani bi daju veliki optimizam , sto se tice skandiranja culumu neznam nisam ni cuo al je za svaku osudu , culum nije bio na nivou posljednje dvije utakmice ili tri al svaka mu cast i hvala mu za cijelu sezonu ... ovi sto govore da je nastimana nek samo pogledaju slike da vide kako su igraci reagovali na poraz ...
sto se tice nasih igraca kapa do poda , jesam razocaran rezultatom ali staces to je fudbal , igraci su se borili ginuli su na terenu to sto nije htjelo jbga , kad se sjetim proslih sezona kad nisu ni htjeli trcati a kamoli ginuti za sveti dres ovi danasnji dani bi daju veliki optimizam , sto se tice skandiranja culumu neznam nisam ni cuo al je za svaku osudu , culum nije bio na nivou posljednje dvije utakmice ili tri al svaka mu cast i hvala mu za cijelu sezonu ... ovi sto govore da je nastimana nek samo pogledaju slike da vide kako su igraci reagovali na poraz ...
nakon neispavane noci, moram priznati da sam prije svega tuzan i dalje zbog neosvajanja kupa, ali sve cestitke idu borcu, koji je znao kazniti nase greske u odbrani...
mene je iskreno ufatila euforija poslije igara na proljece, i jedino sto se sad mogu nadati jeste da zeljo hladne glave odigra utakmicu protiv laktasa i tako osvoji makar jedan trofej...
da mi je neko rekao prije pocetka prvenstva da ce zeljo biti do zadnjeg momenta u igri za oba trofeja... ne bi mu vjerovao... elem neise, tuzan sam, ali bice valjda srce punije nakon nedelje...

mene je iskreno ufatila euforija poslije igara na proljece, i jedino sto se sad mogu nadati jeste da zeljo hladne glave odigra utakmicu protiv laktasa i tako osvoji makar jedan trofej...
da mi je neko rekao prije pocetka prvenstva da ce zeljo biti do zadnjeg momenta u igri za oba trofeja... ne bi mu vjerovao... elem neise, tuzan sam, ali bice valjda srce punije nakon nedelje...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- masinovodja
- Kontakt:
Zainteresovan je i Zeljo za Dzeku i to pravo... mozda ga dovede.Simpatizer je napisao/la:Da podijelim sa vama jednu informaciju. Naime, postoji veliko interesovanje Vojvodine za Osima. Ovaj info sam dobio od prijatelja iz Novog Sada, preciznije, medju navijacima Vose kruzi ova prica. Takodje, vidim da se i u medijima pocelo sa tim. Mozda su i spekulacije, ali gdje ima dima...
Hebote, sto su se okurazile komsije i s jedne i sdruge strane, pa oni okom mi skokom, kao oni su engleska liga i svi lete kod njih. Sta im daje za pravo da misle da su nesto puno iznad zelje.
To sto ste vi prodali Bilbiju njima ja mislim da je greska stoljeca, totalna glupost i budalastina. Za 2 godine ste mogli uzet 10x para vise za njega. Hebote iz Dinama koji nije vidio LS godinama igraci direktno idu u englesku ligu, a kod nas je uspjeh oitici u ligu srbije. Koliko samo podcjenjujemo sami sebe.
Ko ono, sta ce on ovdje u ovoj propaloj ligi, vodi ga tamo, tamo se ipak nesto igra.
Zasto bi Amar otisao iz ekipe koja je prva i ide u LS u Srbiju u ekipu koja je peta?
Mene bi pomalo stid bilo biti zainteresovan.
Zbog para i zato što je Vojvodina dobar klub, čak trofejniji od Želje.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
Lukačević i Karić na vratima Grbavice
Elvis Karić, golman Zvijezde i jedan od najboljih «portira» u BiH, spominje se kao moguća zamjena za Ibru Šehića, ako ovaj mladi reprezentativni golman ode u inostranstvo. Karić je dijete hadžićkog Radnika, bio je u Sarajevu, ali je golmanske kvalitete potvrdio u Zvijezde. Osim Karića, kao kandidat za lijevi bok spominje se i Josip Lukačević, nekadašnji bek Orašja, mladi reprezentativac, koji je igrao u Širokom, Hajduku, Čeliku, a potvrdio se igrajući u Cibaliji. Lukačević i Karić nisu jedina imena koja se spominju, ali u Želji čekaju da se sezona završi pa da kreno u jačanje evropske postave.
Elvis Karić, golman Zvijezde i jedan od najboljih «portira» u BiH, spominje se kao moguća zamjena za Ibru Šehića, ako ovaj mladi reprezentativni golman ode u inostranstvo. Karić je dijete hadžićkog Radnika, bio je u Sarajevu, ali je golmanske kvalitete potvrdio u Zvijezde. Osim Karića, kao kandidat za lijevi bok spominje se i Josip Lukačević, nekadašnji bek Orašja, mladi reprezentativac, koji je igrao u Širokom, Hajduku, Čeliku, a potvrdio se igrajući u Cibaliji. Lukačević i Karić nisu jedina imena koja se spominju, ali u Želji čekaju da se sezona završi pa da kreno u jačanje evropske postave.
ljudi **** kup **** sve,mene strah da osim ne ode... a sinoc,svaka cast citavom timu,al objektivno treba se zahvaliti nekima od njih...
Tarpi do bagro je napisao/la:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7170_n.jpg
Cao kup , cao evropa

a

-
- Kontakt:
Da te pitam da li je sarajevo ikada bilo u kombinaciji da osvoji i LIGU I KUP... Suludo bi bilo da pitam da li je Sarajevo ikada osvojilo Duplu krunuTarpi do bagro je napisao/la:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7170_n.jpg

Guzva je velika pred Robot Comercom, Techno-shopom, Techo-magom i ostalim prodavnicama bijele tehnike jer Pitari se uzurbano pripremaju za Evropsko PLAVO LJETO ... Plazme ofooo onooo

6 godina si skupljao cepove od fante koje vode u evropu i ti mi sada pricas o nekim nastupima , zahvaljujuci FKS ces i propustiti prvo pretkolo !Pirke_TM87 je napisao/la:Da te pitam da li je sarajevo ikada bilo u kombinaciji da osvoji i LIGU I KUP... Suludo bi bilo da pitam da li je Sarajevo ikada osvojilo Duplu krunuTarpi do bagro je napisao/la:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7170_n.jpg![]()
Guzva je velika pred Robot Comercom, Techno-shopom, Techo-magom i ostalim prodavnicama bijele tehnike jer Pitari se uzurbano pripremaju za Evropsko PLAVO LJETO ... Plazme ofooo onoooIma se moze sa hahaha
Nema veze , nema veze , nema veze ... dobro je sto i prvi dio niste uzeli , mada me i to ne bi cudilo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Eno mu fol price hahahaha pa jeste li vi ista u tih 6 godina osvojili osim tog igranja u Evropi... Haveru mi se vratimo i odmah smo u borbi za trofeje, a vi se vjecito zadovoljni nekim, drugim, trecim, i cetvrtim mjestom koje se dobija za zapisnicim po mogucnosti ZELENIM stolom...Dirk je napisao/la:6 godina si skupljao cepove od fante koje vode u evropu i ti mi sada pricas o nekim nastupima , zahvaljujuci FKS ces i propustiti prvo pretkolo !Pirke_TM87 je napisao/la:Da te pitam da li je sarajevo ikada bilo u kombinaciji da osvoji i LIGU I KUP... Suludo bi bilo da pitam da li je Sarajevo ikada osvojilo Duplu krunuTarpi do bagro je napisao/la:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 7170_n.jpg![]()
Guzva je velika pred Robot Comercom, Techno-shopom, Techo-magom i ostalim prodavnicama bijele tehnike jer Pitari se uzurbano pripremaju za Evropsko PLAVO LJETO ... Plazme ofooo onoooIma se moze sa hahaha
Nema veze , nema veze , nema veze ... dobro je sto i prvi dio niste uzeli , mada me i to ne bi cudilo !
Jesmo osvojili titulu prvaka BiH i kup redovno imali dobre rezultate u evropi dok si ti sakupljao cepove od fante ali nisi imao srecu da dobijes glavnu nagradu da vidis evropu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ode Kup ode Osim u bratsku Vošu!
Kakva pobjeda!

Kakva pobjeda!

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
-
- Kontakt:
Ma lud si skroz... Osim ne ide nigdje, a pogotovo ne u tu smrdljivu vojvodinu, kakva ba vojvodina, pa bolje mu je da uzme onda Ozren da vodi.zli mrkvić je napisao/la:Ode Kup ode Osim u bratsku Vošu!
Kakva pobjeda!![]()
![]()
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ajde vidjećemo!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma lud si skroz... Osim ne ide nigdje, a pogotovo ne u tu smrdljivu vojvodinu, kakva ba vojvodina, pa bolje mu je da uzme onda Ozren da vodi.zli mrkvić je napisao/la:Ode Kup ode Osim u bratsku Vošu!
Kakva pobjeda!![]()
![]()
Tako je i za bikija bilo. Znaš ko je "vlasnik" Voše- taj nepita koliko samo dovodi! Hebiga žao mi je!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Imaš akciju u Tehnomarketu, samo požuri, potražnja je ogromna.Dirk je napisao/la:Jesmo osvojili titulu prvaka BiH i kup redovno imali dobre rezultate u evropi dok si ti sakupljao cepove od fante ali nisi imao srecu da dobijes glavnu nagradu da vidis evropu !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ma zaboli me neka stvar ko je vlasnik i da li on pita i na koji nacin dovodizli mrkvić je napisao/la:Ajde vidjećemo!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma lud si skroz... Osim ne ide nigdje, a pogotovo ne u tu smrdljivu vojvodinu, kakva ba vojvodina, pa bolje mu je da uzme onda Ozren da vodi.zli mrkvić je napisao/la:Ode Kup ode Osim u bratsku Vošu!
Kakva pobjeda!![]()
![]()
Tako je i za bikija bilo. Znaš ko je "vlasnik" Voše- taj nepita koliko samo dovodi! Hebiga žao mi je!

Sta li ti motas kad ovako razmisljas i pises da mi je znati.Play.Blue.Minded je napisao/la:idi smotaj pitu od govana, klošaru udbaškiUPS je napisao/la: Mozes ti reci sta hoces i vrijedjati koliko hoces ali to su cinjenice. Cifre koje sam ja spomenuo u otprilike tacan broj stolica na Grbavici a cifre koje vi bubate su ocito samo plod maste

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Anpa, Taree i 46 gostiju.