Baš gledam i kontam to isto. Na niske smo grane spali, a kad ćemo ponovo da se popnemo, ko zna.GabrielBatistuta je napisao/la:Sta ce Slovenci kaze forumska krema,vise su pokazali u ovih 10 minuta nego mi u 180 jos igraju sa duplo jacim protivnikom
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Fuck Society
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Kad se pocne raditi i ulagati. Kad se prestane gledati u nebo da ti sta padne.Centre forward je napisao/la:Baš gledam i kontam to isto. Na niske smo grane spali, a kad ćemo ponovo da se popnemo, ko zna.GabrielBatistuta je napisao/la:Sta ce Slovenci kaze forumska krema,vise su pokazali u ovih 10 minuta nego mi u 180 jos igraju sa duplo jacim protivnikom
Mi ni sa cim ne zasluzujemo igrati na EP. Ovaj savez ne zasluzuje uzeti pare koje dodijeljuje UEFA.
Cast pojedinim igracima i navijacima.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Morao je Mesa malo izmijesati karte trebao je ubaciti u igru Sušića ili čak Krunića da je ostavio na spisku da igraju ofanzivnog ali eto on koji bajg vodi analize nije mogao skontati da je Medunjanin rekreativac i da protiv Kipra je igrao kao na treningu..Ista stvar i sa Cocalicem vratio mu se Besic on njega na DMF i dalje..
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Cuj jedini sto valja...Shooter je napisao/la:Ebo majku u ovoj Svedskoj jedino sto valja Ibrahimovic i opet deru. Pravi vodja.

Kaze umene stara, koja nikad fudbala ne gleda, "vidis kako se ovi bore i trce a oni jucer nista nisu pokazali"... Sve ti bude jasno. Ne treba ni analize ni strucni komentari haha...
po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija
Hajd ujko ne provocirajbrig je napisao/la:po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija
pomalo je nevjerovatno da ih je uspjeh uništio umjesto da da snagu motiv za još više, bolje i dalje.
sad treba naći prije svega motivatora. ovaj tim ima kvalitet za rusiju. ali ima li želju? da da znam šta izjavljuju, ali izjave su magla

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Fuck Society
on je skolovan tucat ercegovacki kamenbrig je napisao/la:po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija

Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom
moj sinko mogo je bar jedan odbranit..ako vec nije vidio od magleHigh je napisao/la:Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom

Svaka im čast.Sarmelino je napisao/la:
Hahahhaha koja smo mi komedija od naroda, neka i treba vala

Handanović je najviše podcijenjen igrač na planeti. Gledao sam 50% utakmica Intera i uvijek nas je spašavao. Handa - the best goalkeeper on the worldevybih je napisao/la:moj sinko mogo je bar jedan odbranit..ako vec nije vidio od magleHigh je napisao/la:Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom

Jos kada vidim kako su se Slovneci, Danci i Norvezani borili za plasman, onda ove nase wanna-be zvijezde treba poslati u PM. U obje utakmice su odigrali bez previse zelje i zalaganja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, Balorda, Beduin, Biscione, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, Cwirek, delinjo, Dinhooo, dzemil, exampLe., FranckRibery, Fudo, GG3, Gomis99, Google Adsense [Bot], HariTz, Hazre, Hrammm1921, Imamkarbarum, imekorisnicko, James1987, jasmin10, JimmyPage, Kaunas, LaMeloBall, LenyYoro15, lumani, Lynx, Majstorinho, Maverick, Micron, mirsonetz, NazorUso, NebeskaSila96, Principatus, RaZuti, riki46, Sarun, Shogun, Smaja, smajke, Soba, StevieG8, successminator, svemalim1, Sveti, UtdBiH21, VensanKasel, zastitaIdentiteta i 596 gostiju.