Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Cak tri reprezentacije (od 9) iz prvog jakosnog sesira prilikom formiranja kvalifikacionih grupa su ispali, a to su Nizozemska, Grcka i BiH. Iz drugog jakosnog sesira ce samo jedna ispasti, a to je ili Danska ili Svedska.
Imaju li mozda linkovi za ove dvije utakmice ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajmo, Prešernovi momci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Danska kao Irska sinoc dosta, dosta bolja i ofanzivnija u prvih desetak minuta. Naravno za razliku onih prvi meceva. Bice ovo dobar mec i na kraju slavlje plavo-zutih! 
Edit: Dok je ovaj Poulsen u Leipzigu, nas Prevljak nema sanse da se probije u tom timu. Vrlo dobar igrac.

Edit: Dok je ovaj Poulsen u Leipzigu, nas Prevljak nema sanse da se probije u tom timu. Vrlo dobar igrac.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Opaaaa. Källström uz precku spasava Svedjane :O uff koje dvije-tri sanse u roku od nekoliko sekundi.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL IBRAHIMOVIC!
EBIII MALE DANCE!
Joj koja sreca hahah, inace Danci su mogli voditi 2-0 do sada.

Joj koja sreca hahah, inace Danci su mogli voditi 2-0 do sada.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 17 nov 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Tako se traži pobjeda. Bravo za Slovence.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovi Danci stoje i gledaju, Ibro petom.
Ibra je madionicar.
Ibrahimovic mogao rijesiti stvar... 1on1 sa golmanom... Kako igraju skolovane reprezentacije Boze dragi... 

Ako Ukrajina ispadne Češka ide u 2. pot , dok Turska u 3.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hoce li po sesti put Ukrajina ispasti u baražu? Prije ovog baraža, cetiri baraža su izgubili i to za SP 1998 (protiv Hrvatske ukupno 3-1), 2002 (protiv Njemačke 5-2), 2010 (protiv Grčke 1-0) i 2014 (protiv Francuske 3-2) EDIT: te za EURO 2000 (protiv Slovenije 3-2). Trenutni ukupni rezultat protiv Slovenije nakon 35 minuta je 2-1 za Ukrajinu.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 17 nov 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
AnelZ je napisao/la:Hoce li po peti put Ukrajina ispasti u baražu? Prije ovog baraža, cetiri baraža su izgubili i to za SP 1998 (protiv Hrvatske ukupno 3-1), 2002 (protiv Njemačke 5-2), 2010 (protiv Grčke 1-0) i 2014 (protiv Francuske 3-2). Ovo je prvi baraž koji igraju za EURO i trenutni ukupni rezultat protiv Slovenije nakon 35 minuta je 2-1 za Ukrajinu.
5 baraža su izgubili ..za Euro 2000. su ispali upravo od Slovenije koju je kao i danas vodio Katanec..ovo im je šesti pokušaj..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Slovenija jos jedan gol do izjednacenja !
Mogu slovenci dati jos jedna u drugom pa srecu imati na penale 

Znači ima neko gori i od nasAnelZ je napisao/la:Hoce li po peti put Ukrajina ispasti u baražu? Prije ovog baraža, cetiri baraža su izgubili i to za SP 1998 (protiv Hrvatske ukupno 3-1), 2002 (protiv Njemačke 5-2), 2010 (protiv Grčke 1-0) i 2014 (protiv Francuske 3-2). Ovo je prvi baraž koji igraju za EURO i trenutni ukupni rezultat protiv Slovenije nakon 35 minuta je 2-1 za Ukrajinu.

Nešto ne vjerujem da Slovenci mogu dalje iako mi ne bi bilo mrsko, sumnjam da Konoplyanka i Yarmolenko neće iskoristiti neko kontru u jeku napada Slovenaca. Mada obje ekipe po meni igraju dopadljiv fudbal sa puno trke, pasova, utrčavanja i ko god da prođe biće dobro, mada ja naginjem na Sloveniju čisto zato jer je ex-yu repka

I usput gledam/slušam kako Slovenci navijaju, za razliku od nas u Zenici protiv Irske ljudi su Gate 4 za nas, a vazda im se znamo smijati

Što se tiče Švedske i Danske, to sam gledao do Ibrinog gola. Mislim da je tu i završila priča

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Čini mi se da će Slovenci poremititi potove za Euro 

"We need to suffer. And we need to fight."
- Nerminovic
- Kontakt: