slažem sekksiroki je napisao/la:Nema šanse da bi skupili 150 000 € jer to bez obzira na neusporedivos tBHlige i NLB-a nitko nebi bio spreman keširati , a iskreno ja bi ih osobnu uvijek u tom podržao ( da ne plate naravno ) jer i ovako nam liga uvijek duguje za prijevoz i slične stvari pa im još plaćati za učešće .ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem i ja da bi skupili za tako vaznu stvar za taj klub, ali isto tako znam i da ne bi ugrozavali stabilnost istog ulazeci u nekakve neozbiljnosti poput kupovanja preko svojih mogucnosti ili neke neisplate igracima. Jednostavno, klub zna sta radi i sto zeli, rezultati su jasni. Bolje i tako nego da dovedemo pet Sesara, platimo ih ne znam koliko, na kraju sve i izgubimo, i onda te jos igraci i svi ostali tuze za naplatu sredstava.
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja se neslažem. Da slučajno Široki izgubi, što mislim da se neće dogoditi, naslov prvaka onda bi igračima oduzeli od plaće i namirili bi za pozivnicu.Kevin je napisao/la:slažem sekksiroki je napisao/la:Nema šanse da bi skupili 150 000 € jer to bez obzira na neusporedivos tBHlige i NLB-a nitko nebi bio spreman keširati , a iskreno ja bi ih osobnu uvijek u tom podržao ( da ne plate naravno ) jer i ovako nam liga uvijek duguje za prijevoz i slične stvari pa im još plaćati za učešće .ŠB_Fidelis je napisao/la:Vjerujem i ja da bi skupili za tako vaznu stvar za taj klub, ali isto tako znam i da ne bi ugrozavali stabilnost istog ulazeci u nekakve neozbiljnosti poput kupovanja preko svojih mogucnosti ili neke neisplate igracima. Jednostavno, klub zna sta radi i sto zeli, rezultati su jasni. Bolje i tako nego da dovedemo pet Sesara, platimo ih ne znam koliko, na kraju sve i izgubimo, i onda te jos igraci i svi ostali tuze za naplatu sredstava.
To im je bio ultimatum kada su izgubili od Čapljine u kupu.
Široki
- Barney Stinson
- Kontakt:
Nebitno slagali se ili ne... nema potrebe za tim vcrs ostvariti naslov i bez razmisljanja ikakva... a sad lagano spremanje i na most pa na utakmicu... sretno momcima vcrs... A i nama svima ako osvojimo ovo
, uživajte...
ŠAMPIONI

ŠAMPIONI
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Cestitke za titulu sampiona BiH...
hvala brcak,
hvala i ostalima na čestitkama
jednostavno smo ih pomeli
MI PRVACI!!!!!!!!!!!!!
hvala i ostalima na čestitkama

jednostavno smo ih pomeli

MI PRVACI!!!!!!!!!!!!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
VENI VIDI VICI
Hvala svim momcima na ovoj tituli, hvala im na borbenosti koju su pokazivali tokom čitave sezone, hvala im na na tome što su igrali za dres koji nose a ne za sebe... jednostavno hvala im na svemu...
ŠAMPIONI!!!

Hvala svim momcima na ovoj tituli, hvala im na borbenosti koju su pokazivali tokom čitave sezone, hvala im na na tome što su igrali za dres koji nose a ne za sebe... jednostavno hvala im na svemu...
ŠAMPIONI!!!
19 - ђ - 11
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Prije svega cestitke na maestralnoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine.Gledao sam u poluvremenu finala kupa na RTRS dio prenosa,atmosfera prava kosarkaska,dvorana krcata.KK Siroki zasluzuje da igra NLB ali bi bilo lijepo kada bi BH prvak mogao da igra i kvalifikacije ULEB Kupa ili cak eurolige.Sve u svemu jos jednom cestitke i srecno sledece godine u NLB.
BosnaE
Hvala kralju, želim da Igokea dobije pozivnicu za NLB ligu, zaslužila je tonewton_heath_lyr je napisao/la:Prije svega cestitke na maestralnoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine.Gledao sam u poluvremenu finala kupa na RTRS dio prenosa,atmosfera prava kosarkaska,dvorana krcata.KK Siroki zasluzuje da igra NLB ali bi bilo lijepo kada bi BH prvak mogao da igra i kvalifikacije ULEB Kupa ili cak eurolige.Sve u svemu jos jednom cestitke i srecno sledece godine u NLB.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, tu se nema sta reci. Tko je bio, bio je, tko nije, slike i video mu docarati ne moze.
Sportski ponos Hercegovine i najbolji sportski kolektiv ove drzave.
ŠAMPIONI!
1998, 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2010. And counting.
Sportski ponos Hercegovine i najbolji sportski kolektiv ove drzave.
ŠAMPIONI!
1998, 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2010. And counting.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Naravno cestitke mojim sportskim prijateljima iz Sirokog.....Nek ostali nesto vise pisu, ja nemam pravo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cestitke na tituli atmosfera za 10 Igokea pokazala da je nedorasla cestitke na 7 tituli prvaka BiH sve najbolje . posebne cestitke mom prijatelju kk sirokom ... Sve najbolje sljedece godine u NLB ligi da dogurate do play -offa NLBa sve naj naj
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Pridružujem se čestitkama.Široki je pokazao kako treba raditi i trenutno je za sve ostale klubove u našoj zemlji institucija!
Jednostavno metla,koja atmosfera pa ono nema niko,oni valovi kad su počeli,škripari posebno odlični......ja mislim da je bilo blizu 6000 gledatelja,jer je postavljeno i stolica na parket,em na ulazu,stepenice....a iduće godine probat ostaviti većinu igrača u 2-3 pojačanja i jurišat bar onaj eurocup minimalno..
necemo sad prevelike ambicije..bit ce sta bude..bitno je da decki daju sve od sebe..pa ce i ostalo doci..Dabar je napisao/la:Jednostavno metla,koja atmosfera pa ono nema niko,oni valovi kad su počeli,škripari posebno odlični......ja mislim da je bilo blizu 6000 gledatelja,jer je postavljeno i stolica na parket,em na ulazu,stepenice....a iduće godine probat ostaviti većinu igrača u 2-3 pojačanja i jurišat bar onaj eurocup minimalno..

Čestitke igračima i navijačima Širokog na zasluženoj tituli. 3/0 kako sam i mislio da će da bude.
Nadam se da ćemo iduće godine prevazići poteškoće u kojima se nalazimo, te da ćemo vam iduće godine biti dostojan i po mjeri protivnik.
Nadam se da ćemo iduće godine prevazići poteškoće u kojima se nalazimo, te da ćemo vam iduće godine biti dostojan i po mjeri protivnik.
grude
bravo momci stvarno ste ponos hercegovine i hrvata, svaka čast i samo tako naprid
Re: grude
Dobrodošao!vlax je napisao/la:bravo momci stvarno ste ponos hercegovine i hrvata, svaka čast i samo tako naprid

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.