Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Posto je wannabe Pep vidio da real Pep igra sa Lewom kao ozbiljnom opcijom u igri sad ce i on probati da to igra sa Gomezom. 

Wannabe Pep trenira na real Pep prostoru
. Vrijeme da Drakula izbaci iz reprezentacije Širlea .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
#GerFra Probably line up
Neuer - Ginter - Hummels - Boateng - Hector- Kroos - Schweinstaiger- Ozil - Draxler - Muller - Gomez
Neuer - Ginter - Hummels - Boateng - Hector- Kroos - Schweinstaiger- Ozil - Draxler - Muller - Gomez
kako mi je drago Gomeza vidjet u ovoj reprezentaciji, on je top napadač ionako se Njemačka mučila bez klasičnog CF u ovim kvalifikacijama, kad je najbitnije bilo nije imo ko da je uvalja u go, a Gomez ima taj osjećaj za gol, to i pokazuje ona sezona kad je dao 41 gol u Bayernu i mislim 3 u repci.
pun pogodak će biti njegovo pozivanje i mislim da će izborit mjesto za EURO
pun pogodak će biti njegovo pozivanje i mislim da će izborit mjesto za EURO
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakav gol.
Onako ni djeca ne primaju gol.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Oj majko mila šta uradi Jogi sinoć 3-4-3 suluda formacija . Primili su gol ko amateri , Can ulazi na beka OMG , ovo neće na dobro izać .Nije Elf Bayern pa da ima godinu dana da ovo priprema i nem Elf Albu i Javia pa da ovo može igrat , kako to ne ukaipra .
Draxler i Gundogan najbolji sinoć .
Draxler i Gundogan najbolji sinoć .

Sinoć je za njemačku repku na kraju rezultat i poraz ipak bio u drugom planu, jer su gledali i razmišljali kako bezbjedno napustiti stadion. Isti su napustili na kraju pod strogom policijskom, bezbjedonosmom pratnjom tek jutros u 3.00 sata, a jutros malo prije 10 sati su se vratili avionom u Njemačku.
Igrači i cijela eskpedicija je bila pomalo pod šokom. Razmišlja se i otkazivanju utakmice s Holadijom koja se trebala igrati u utorak.
Inače što se same utakmice tiče, upratio sam u poluvremenu naše utakmice s Irskom, zadnjih petnaestak minuta utakmice Fra-Ger i sami kraj utakmice. Po onom što sam vidio i po onome što je komentator govorio, Gomez se sinoć dosta trudio, bio je angažovan. Vidio sam da je propustio jednu veliku priliku. U određenim utakmicama bi on mogao dosta značiti, a s obzirom na Lowov sistem igre ne znači da će baš biti stalno u prvom planu. Sigurno je ipak da ga Jogi računa kao jednu opciju. Generalno su Francuzi bili bolji i zasluženo slavili. A eto i sastav Elf-a je sinoć bio izmiješan. Samo ono šta sam siguran je da ovaj Rudiger nema šta tražiti u Elf-u. Ali eto često njega u Njemačkoj provlače kao neki potencijal, neki talenat, a u suštini je on po meni jako nekoordinisan igrač.
Igrači i cijela eskpedicija je bila pomalo pod šokom. Razmišlja se i otkazivanju utakmice s Holadijom koja se trebala igrati u utorak.
Inače što se same utakmice tiče, upratio sam u poluvremenu naše utakmice s Irskom, zadnjih petnaestak minuta utakmice Fra-Ger i sami kraj utakmice. Po onom što sam vidio i po onome što je komentator govorio, Gomez se sinoć dosta trudio, bio je angažovan. Vidio sam da je propustio jednu veliku priliku. U određenim utakmicama bi on mogao dosta značiti, a s obzirom na Lowov sistem igre ne znači da će baš biti stalno u prvom planu. Sigurno je ipak da ga Jogi računa kao jednu opciju. Generalno su Francuzi bili bolji i zasluženo slavili. A eto i sastav Elf-a je sinoć bio izmiješan. Samo ono šta sam siguran je da ovaj Rudiger nema šta tražiti u Elf-u. Ali eto često njega u Njemačkoj provlače kao neki potencijal, neki talenat, a u suštini je on po meni jako nekoordinisan igrač.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Malo ga Nijemci preseravaju...
Francuzi su bili u istoj situaciji pa su odlucili da ce odigrati utakmicu protiv Engleske bez previse medijske zastupljenosti.
No valjda BILD zeljan senzacionalnih clanaka, a Rauball i kompanija medijske paznje i onda se.ru cijeli dan kada je utakmica protiv Holandije u pitanju tj. treba li se ista odigrati ili ne.
PS: @ effe_sa konacno si i ti shvatio da je Rüdiger precijenjen i da nema sta traziti u Elfu.
Francuzi su bili u istoj situaciji pa su odlucili da ce odigrati utakmicu protiv Engleske bez previse medijske zastupljenosti.
No valjda BILD zeljan senzacionalnih clanaka, a Rauball i kompanija medijske paznje i onda se.ru cijeli dan kada je utakmica protiv Holandije u pitanju tj. treba li se ista odigrati ili ne.
PS: @ effe_sa konacno si i ti shvatio da je Rüdiger precijenjen i da nema sta traziti u Elfu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Ma nikad ja njega nisam nešto gotivio. Uvijek sam smatrao da je to dosta ograničen igrač. A u Njemačkoj su ga isto znali dosta, dosta dizat. I momak se još uspio probiti od trenutno truhlog Stuttgarta do Rome...amerosm je napisao/la: PS: @ effe_sa konacno si i ti shvatio da je Rüdiger precijenjen i da nema sta traziti u Elfu.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- L'Avvocato
- Kontakt:
"Es war beabsichtigt, einen Sprengsatz im Stadion zu zünden", sagte Hannovers Polizeipräsident Volker Kluwe am Dienstagabend im NDR-Fernsehen. Diese Warnung habe man sehr ernst genommen. "Der entscheidende Hinweis hat uns circa 15 Minuten nach Öffnung der Tore erreicht."

Jbt pa 15 minuta je ništa, a da se desilo koliko bi samo života bilo ugašeno ... svaka čast policiji na reakciji. Piše se da su pronašli neki kombi/ambulantno vozilo puno eksploziva u blizini stadiona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Grupa C - Njemacka, Ukrajina, Poljska, Sjeverna Irska
Rutinska grupa za Elf i ista ce za njih predstavljati zagrijavanje pred knock-out fazu takmicenja...
Rutinska grupa za Elf i ista ce za njih predstavljati zagrijavanje pred knock-out fazu takmicenja...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Druga utakmica u grupi je protiv Poljske ujedno i nayebenija .
Ma jači su UkrajinciBesic je napisao/la:Druga utakmica u grupi je protiv Poljske ujedno i nayebenija .

"We need to suffer. And we need to fight."
Jesu da igraju u drugom kolu protiv Njemačke , ali u prvom su plitak potokCaptain4 je napisao/la:Ma jači su UkrajinciBesic je napisao/la:Druga utakmica u grupi je protiv Poljske ujedno i nayebenija .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.