BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Fidelis
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 16:45

DonCorleone je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Jos mi je gore nego sinoc i nece popustiti dugo.Milion postova ovdja sam napisao da ne smijemo dozvoliti da nam se ovo desi ali desilo se.
Mi smo sinoc izgubili jedino vrijedno sto smo imali i u sta smo sa ponosom gledali,fudbalsku reprezentaciju.

Presudili su ipak talovi,licni interesi,lobiji.Presudili i pobijedili.Zbog njih ni u jednoj utakmici nismo izveli najbolju ekipu koju smo mogli,zbog njih smo izgubili svaki sistem igre zato sto su se stalno mijenjali igraci,zbog njih smo izgledali kao rastimani orkestar....

Slijedi nam zestoka borba da reprezentaciju izvucemo iz ralja taldzija i mesetara i vratimo je navijacima i narodu,nece biti lako ali to moramo uraditi po svaku cijenu,taj brend je nas nacionalni brend,nas ponos i dika.Ne dozvolimo im da to uniste i da postanemo Srbija 2.
Presudio je nekvalitet!, kombinovan sa pogresnim taktickim odlukama rukovodstva.

Jedno je biti kvalitetan a drugo je umisliti da si kvaliten, kao sto mi cinimo redovno, nakon sto odigramo jedan X protiv iole ozbiljne reprezentacije.

Nas prime smo dozivjeli pod Safetom za vrijeme pripremnih utakmica za SP, sve nakon toga je bilo bolno i evidentan pad u svakom smislu.

Ne vrijedi ovde nista sire analizirati osim a) nekvaliteta vecine nasih igraca i b) izuzetno lose takticke pripreme i c) smijesne fizicke spreme, barem pola nase reprezentacije.
Ma ne mozes progurati tezu o nekvalitetu igraca koji igraju u Celziju,Romi,Salkeu,Evertonu,Hofenhajmu.Stutgartu,HSV-u,Sampdoriji,Herti,Laciu....ne mozes ni ti ni niko ko to pokusava.Yebena Irska sa dva igraca Evertona i dva Stoke Citya,ostalo West Bromwicha,Burtona,Burnlya ima kvalitetne igrace a mi imamo nekvalitetne,ma nemoj.

Upravo je to dokaz da nije problem kvalitet igraca nego nacin na koji se ti igraci vode.
Svi vidimo u cemu je problem,nema potrebe da se pravimo mutavi.

A i to da fali muda,fizicke spreme,zelje,volje,borbenosti,zara pa i za sve to je kriv selektor,njegov zadatak je da sve to ugradi u svoju ekipu,to mu posao.A i tu nije uradio nista.

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 17 nov 2015, 16:52

razlog ispadanja u barazu je to da su nasi su trenirali
udaranje cvoki :lol: :lol: pa ljudi moji neko im je trebo rece da se trenira fudbal a ne cvokanje :bow:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 nov 2015, 16:53

Fidelis je napisao/la: Ma ne mozes progurati tezu o nekvalitetu igraca koji igraju u Celziju,Romi,Salkeu,Evertonu,Hofenhajmu.Stutgartu,HSV-u,Sampdoriji,Herti,Laciu....ne mozes ni ti ni niko ko to pokusava.Yebena Irska sa dva igraca Evertona i dva Stoke Citya,ostalo West Bromwicha,Burtona,Burnlya ima kvalitetne igrace a mi imamo nekvalitetne,ma nemoj.

Upravo je to dokaz da nije problem kvalitet igraca nego nacin na koji se ti igraci vode.

A i to da fali muda,fizicke spreme,zelje,volje,borbenosti,zara pa i za sve to je kriv selektor,njegov zadatak je da sve to ugradi u svoju ekipu,to mu posao.A i tu nije uradio nista.
Ja ne znam sta si ti gledao juce, ali ja sam gledao dominaciju Irske u skoro svakom segmentu igre. Medunjanin, Lulic, Visca, Zukanovic, Spahic, Vranjes su odigrali jako, jako lose i njihov kvalitet nije na nivou jedne ovako bitne utakmice (mozda Zukan moze pruziti vise na drugoj poziciji, ostalo je uzas, uzasni). Imamo previse skarta u reprezentaciji, tako da ti mozes okaciti imena nabrojanonih klubova macki o rep, jer ti ona nece pomoci. Sumnjam u kvalitet barem 50 % nase reprezentacije.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 17 nov 2015, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 nov 2015, 16:53

Kuci stigao, valja sad cekati kval. za SP :zzz: :zzz:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 nov 2015, 16:59

Nerminovic je napisao/la:Kuci stigao, valja sad cekati kval. za SP :zzz: :zzz:
Zar ne uzima Danmark Švedsku večeras? :tralala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 nov 2015, 17:02

FaraonTM je napisao/la:
Dabogda izgubili :kafa: :mrgreen: samo BiH :bih:

Idemo dalje, ne mozemo se uvijek kvalifikovati :kafa: :salut:
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 17 nov 2015, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 17:03

Ma, yebem ja njima njihovu mater... Jesu se borili, ali su nam ukupno 10 puta presli centar u dvije utakmice. :plac: Picka im materina :puke: Da je samo jedna usla u Zenici dok yebena magla nije pala... Yebem ti i maglu i sudiju i sve. Tek me sada depresija uhvatila :oops:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 17:04

DonCorleone je napisao/la:
Fidelis je napisao/la: Ma ne mozes progurati tezu o nekvalitetu igraca koji igraju u Celziju,Romi,Salkeu,Evertonu,Hofenhajmu.Stutgartu,HSV-u,Sampdoriji,Herti,Laciu....ne mozes ni ti ni niko ko to pokusava.Yebena Irska sa dva igraca Evertona i dva Stoke Citya,ostalo West Bromwicha,Burtona,Burnlya ima kvalitetne igrace a mi imamo nekvalitetne,ma nemoj.

Ja ne znam sta si ti gledao juce, ali ja sam gledao dominaciju Irske u skoro svakom segmentu igre. Medunjanin, Lulic, Visca, Zukanovic, Spahic, Vranjes su odigrali jako, jako lose i njihov kvalitet nije na nivou jedne ovako bitne utakmice (mozda Zukan moze pruziti vise na drugoj poziciji, ostalo je uzas, uzasni). Imamo previse skarta u reprezentaciji, tako da ti mozes okaciti imena nabrojanonih klubova macki o rep, jer ti ona nece pomoci. Sumnjam u kvalitet barem 50 % nase reprezentacije.
Pa gledao sam ekipu koja ne lici ni na sta,tu se potpis struke vidio iz aviona.
Ne mozes ti mene ubjedjivati u nekvalitet Spahica koji igra u svakom klubu i nezamjenjiv je,Dzeko isto,Pjanica u zivotnoj formi,Zukanovica koji je standardan u Sampi....I svi oni tamo svaku utakmicu odlicni a ovdje izgledaju kao da loptu ne znaju nabiti.Pa ziv bio do koga je to nego do trenera?

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 17:08

Ne mogu vjerovat da neko moze furat tezu,nije kriv selektor nego su krivi igraci koji bi trebali sami da odrade sve.
Pa yebo vas on,sto ce im onda selektor? :lol: :lol:

Igraci imaju krivice i to prilicne ali svugdje u normalnom svijetu prvi krivac je uvijek struka i remont krece od struke.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 nov 2015, 17:12

Nerminovic je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Dabogda izgubili :kafa: :mrgreen: samo BiH :bih:

Idemo dalje, ne mozeme se uvijek kvalifikovati :kafa: :salut:
Uz Ibru logično :kafa:

Fakat, moramo neko takmičenje i propustiti :hmmmm: :mrgreen:

@Selvin

Nemoj sebi to raditi druže, kad igrači nisu pokazali nikakvu volju i želju zašto ti da žališ? Sudija im je svirao diskutabilan penal i nije isključio Spahića iako je trebao po svim parametrima. Što se tiče uslova, bili su isti i nama i njima.

Općenito nisam nikada puno žalio kada bi smo ispali u nogometu, osim možda prvi baraž protiv Portugala tada mi jeste bilo krivo. Svaka druga historijska utakmica koju nismo prošli nismo ni zaslužili da je prođemo.

Košarkaši protiv Litvanije, rukometaši na SP, zbog njih mi jeste bilo krivo, oni su primjer kako se boriti za dres, grb i državu pa i pored evidentnog nekvaliteta (odnosi se na rukometaše) mi smo imali egal sa svima i na kraju ispali uz sudijsku nepravdu, čak su se i sudije morale umiješati da nas izbace a tako smo bili loši. Samo pristup, želja, volja i naravno fizička sprema i bićeš konkurentan svima u svakom sportu. Od ove četiri nabrojane stvari mi u ovom dvomeču nismo imali nijednu i to je to.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 17:23

FaraonTM je napisao/la:
@Selvin

Nemoj sebi to raditi druže, kad igrači nisu pokazali nikakvu volju i želju zašto ti da žališ? Sudija im je svirao diskutabilan penal i nije isključio Spahića iako je trebao po svim parametrima. Što se tiče uslova, bili su isti i nama i njima.

Općenito nisam nikada puno žalio kada bi smo ispali u nogometu, osim možda prvi baraž protiv Portugala tada mi jeste bilo krivo. Svaka druga historijska utakmica koju nismo prošli nismo ni zaslužili da je prođemo.

Košarkaši protiv Litvanije, rukometaši na SP, zbog njih mi jeste bilo krivo, oni su primjer kako se boriti za dres, grb i državu pa i pored evidentnog nekvaliteta (odnosi se na rukometaše) mi smo imali egal sa svima i na kraju ispali uz sudijsku nepravdu, čak su se i sudije morale umiješati da nas izbace a tako smo bili loši. Samo pristup, želja, volja i naravno fizička sprema i bićeš konkurentan svima u svakom sportu. Od ove četiri nabrojane stvari mi u ovom dvomeču nismo imali nijednu i to je to.
Ma, daj ba... Koliko se spominje ta zelja, covjek bi pomislio da nasi igraci nisu namjerno otisli na prvenstvo. :roll: Mi jednostavno nismo imali rjesenja za njihov bunker i to je to, a njima se sve poklapalo na svaki prelazak centra. Ne kaze se dzaba luck od the Irish... Da je na drugoj strani bila ona situacija kad je njihov odbrambeni izbacio loptu iznad precke, zavrsila bi u rasljama naseg gola. :plac: Jesmo prokleti nabijem nas na qurac. :puke:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 nov 2015, 17:24

kako je mesa glup i debilan ispao u ove dvije utakmice..u prvoj utakmici izostavljanje kolasinca ,salihovica i bicakcica u drugoj zadnje dvojice.....ja nemogu da vjerujem da jedan trener sa licencom i covjek koji je cijeli zivot u fudbalu nemoze da vidi najociglednije a to je da igraci poput harisa medunjanina nemaju sta da traze u ozbiljnom fudbalu...onog lika je patnja gledat, dobijem osjecaj da kad potrci jedva ceka da stane...taj igrac osim meljanja lopte i rjesavanja lopte samo da nije kopd njega nema apsolutno nista, u duelu katastrofalan, spor, trkacki katastrofalan, lose cita igru, slabo se postavlja jednostavno je igrac manje na terenu..cim ga se malo pritisne njega nema buvalno a on nema ni najmanju mogucnost da izvrsi neki pritisak na protivnika..znam da mnogi nisu primjetili ali prvi gol je 100 posto njegova krivica jer imao je loptu u nogama i umjesto da je posalje naprijed on debilno salje pas u aut iz kojeg irci dolaze do penala...svaka ekipa koja moze tehnicki da nam parira izgleda kao brazil naspram nas jer nas po obicaju trkacki razbiju upravo zahvljujuci igracu manje na terenu....postoji razlog zasto ovaj lik sjedi na tribinama u deportivu, postoji razlog zasto je sjedio na tribinama u makabiju zasto je vise od 50 posto vremena u gaziantepu ili bio na klupi ili mjenjan na poluvremenu , zasto je u valjadolidu bio na klupi....najveci problem i najslabija karika ove repke je upravo on....sad ce mnogi poceti da pricaju o 2 gola kiparskim poluamaterima a pritom ce zaboravit da lik u toj tekmi kao ni jucer nijednu jedinu loptu nije presjekao, nijedan duel nije dobio, 5 cistih lopti je protivniku kao s poslom dao u noge ....pjana je bio odlican u prvom poluvremenu a kako je utakmica odmicala sve ga je manje bilo u utakmici ali kako ce igrati kad mora da radi ono sto u romi nije navikao a to je da se vraca 70 metara od protivnickog gola jer rahiticni cocalic i medunjanin nisu u stanju da pristojan pas od 20 metara naprave....visca obavezno poraditi na fizickoj snazi ono nije humano sta mu ljudi rade, rekao bi da se radi o 15togodisnjaku,,,daj boze da hajrovic udze u formu da ga nemoramo vise gledati u prvoj postavi...spahic nije ni u ludilu trebao biti u pocetnom sastavu i nadam se da je to to sto se njega tice...jos jednom se pokazalo da besic zlata vrijedi ....sto se mese tice, dao bi mu otkaz na licu mjesta ali moze doci samo gori tako da od dva zla moramo birati ono manje,,,,

Pirke
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2015, 17:28

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, yebem ja njima njihovu mater... Jesu se borili, ali su nam ukupno 10 puta presli centar u dvije utakmice. :plac: Picka im materina :puke: Da je samo jedna usla u Zenici dok yebena magla nije pala... Yebem ti i maglu i sudiju i sve. Tek me sada depresija uhvatila :oops:
I mene... Sinoć san bio i donekle pozitivan. 4 kvalifikacije zaredom smo u baražu ili turniru, i to je donekle neki kontinuitet.

Ali danas... Na poslu sam i plače mi se.

Sent from my D6603 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 nov 2015, 17:28

SlevinKelevra je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
@Selvin

Ma, daj ba... Koliko se spominje ta zelja, covjek bi pomislio da nasi igraci nisu namjerno otisli na prvenstvo. :roll: Mi jednostavno nismo imali rjesenja za njihov bunker i to je to, a njima se sve poklapalo na svaki prelazak centra. Ne kaze se dzaba luck od the Irish... Da je na drugoj strani bila ona situacija kad je njihov odbrambeni izbacio loptu iznad precke, zavrsila bi u rasljama naseg gola. :plac: Jesmo prokleti nabijem nas na qurac. :puke:
Pa ne mogu reći da nisu namjerno otišli na prvenstvo (iako će im svima dobro doći odmor kada se bude igralo prvenstvo) ali da su u najmanju ruku olako shvatili Irce i da su se u glavama već plasirali, to sigurno jeste.

Nismo imali rješenja za njihov bunker? Onda smo dosta slaba reprezentacija, nije Irska nikakav bauk pa da nam alibi može biti njihov "neprobojni" bunker. Ili smo dosta slabi ili igrači nisu pružili maksimum, ti biraj šta ti je draže.

Po meni, istina je tu negdje između al' opet mislim da smo kvalitetniji od Iraca i da je sam pristup igrača bio problem.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 nov 2015, 17:29

gruezi je napisao/la:kako je mesa glup i debilan ispao u ove dvije utakmice..u prvoj utakmici izostavljanje kolasinca ,salihovica i bicakcica u drugoj zadnje dvojice.....ja nemogu da vjerujem da jedan trener sa licencom i covjek koji je cijeli zivot u fudbalu nemoze da vidi najociglednije a to je da igraci poput harisa medunjanina nemaju sta da traze u ozbiljnom fudbalu...onog lika je patnja gledat, dobijem osjecaj da kad potrci jedva ceka da stane...taj igrac osim meljanja lopte i rjesavanja lopte samo da nije kopd njega nema apsolutno nista, u duelu katastrofalan, spor, trkacki katastrofalan, lose cita igru, slabo se postavlja jednostavno je igrac manje na terenu..cim ga se malo pritisne njega nema buvalno a on nema ni najmanju mogucnost da izvrsi neki pritisak na protivnika..znam da mnogi nisu primjetili ali prvi gol je 100 posto njegova krivica jer imao je loptu u nogama i umjesto da je posalje naprijed on debilno salje pas u aut iz kojeg irci dolaze do penala...svaka ekipa koja moze tehnicki da nam parira izgleda kao brazil naspram nas jer nas po obicaju trkacki razbiju upravo zahvljujuci igracu manje na terenu....postoji razlog zasto ovaj lik sjedi na tribinama u deportivu, postoji razlog zasto je sjedio na tribinama u makabiju zasto je vise od 50 posto vremena u gaziantepu ili bio na klupi ili mjenjan na poluvremenu , zasto je u valjadolidu bio na klupi....najveci problem i najslabija karika ove repke je upravo on....sad ce mnogi poceti da pricaju o 2 gola kiparskim poluamaterima a pritom ce zaboravit da lik u toj tekmi kao ni jucer nijednu jedinu loptu nije presjekao, nijedan duel nije dobio, 5 cistih lopti je protivniku kao s poslom dao u noge ....pjana je bio odlican u prvom poluvremenu a kako je utakmica odmicala sve ga je manje bilo u utakmici ali kako ce igrati kad mora da radi ono sto u romi nije navikao a to je da se vraca 70 metara od protivnickog gola jer rahiticni cocalic i medunjanin nisu u stanju da pristojan pas od 20 metara naprave....visca obavezno poraditi na fizickoj snazi ono nije humano sta mu ljudi rade, rekao bi da se radi o 15togodisnjaku,,,daj boze da hajrovic udze u formu da ga nemoramo vise gledati u prvoj postavi...spahic nije ni u ludilu trebao biti u pocetnom sastavu i nadam se da je to to sto se njega tice...jos jednom se pokazalo da besic zlata vrijedi ....sto se mese tice, dao bi mu otkaz na licu mjesta ali moze doci samo gori tako da od dva zla moramo birati ono manje,,,,
Sve ispravno,samo bih dodao da smo imali dva igraca manje,Medunjanina i Cocalica.Jos peciznije,dva i po igraca manje ako dodas Vranjesa.Tu je odgovor zasto je njih bilo svuda a nas nigdje.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2015, 17:32

Tuzno je.. umjesto da se planira toliko stvari oko EP, mi se pitamo kakva je buducnost ove reprezentacije. Umjesto da mi najveca briga bude kako opet nabavljati slicice za EP. :mrgreen:
Don't believe the hype.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 nov 2015, 17:32

Vi znate jel tako da mi u najboljem slucaju mozemo opet u barazu zavrsit tako da ja mislim da se tu nema vise sta trazit
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 17:34

FaraonTM je napisao/la: Pa ne mogu reći da nisu namjerno otišli na prvenstvo (iako će im svima dobro doći odmor kada se bude igralo prvenstvo) ali da su u najmanju ruku olako shvatili Irce i da su se u glavama već plasirali, to sigurno jeste.

Nismo imali rješenja za njihov bunker? Onda smo dosta slaba reprezentacija, nije Irska nikakav bauk pa da nam alibi može biti njihov "neprobojni" bunker. Ili smo dosta slabi ili igrači nisu pružili maksimum, ti biraj šta ti je draže.

Po meni, istina je tu negdje između al' opet mislim da smo kvalitetniji od Iraca i da je sam pristup igrača bio problem.
Da, druze... bunker. Pa, Njemacka bi ispala od Irske kad bi se gledale njihove dvije utakmice iz kvala 1:1, 1:0. U 180 minuta fudbala, Svjetski prvak im je dao golova kao i mi.
Realno, ovaj nas dvomec je bio dosta neatraktivan i moze se reci nekvalitetan. Obe ekipe su napravile po 5-6 poluprilika u svije utakmice, samo sto smo mi dali jedan, a yebena Irska tri yebena gola. :puke:

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 17 nov 2015, 17:41

Zemljo mojih djedova
Dok je tvojih sinova
Ti ces biti PRKOSNA
SLOBODNA i PONOSNA!

Sta drugo reci, sinoc su me razocarali i pravo nanervirali, ali ne vrijedi sada sve redom blatiti.

Uvesti 2-3 nova, prije svega agilna, brza i pokretna igraca i krenuti u lov za SP. Najvise mi je zao sto cemo propustiti EP zbog Dzeke i BRADE. :-( :-(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 17 nov 2015, 17:49

JerryLouis je napisao/la:Zemljo mojih djedova
Dok je tvojih sinova
Ti ces biti PRKOSNA
SLOBODNA i PONOSNA!

Sta drugo reci, sinoc su me razocarali i pravo nanervirali, ali ne vrijedi sada sve redom blatiti.

Uvesti 2-3 nova, prije svega agilna, brza i pokretna igraca i krenuti u lov za SP. Najvise mi je zao sto cemo propustiti EP zbog Dzeke i BRADE. :-( :-(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Konačno , da neko ne zagovara oprost pola reprezentacije :thumbup: Promjene treba da se dese, ali realno naredne kvalifikacije jedino Spaha neće igrati, ostalo sve ostaje, nemojte da srljamo, podbacili jesu ali dali su oni nama i dosta radosti pa i kroz ovu muku od kvalifikacija.Sjetite se Visce protiv Izraela, Djurica i Vedada protiv Velsa, Medunjanina protiv Kipra..Hvala momcima na svemu, i oni bi voljeli da su na EURU ali eto nismo.
Momcima želim što bolje partije sa klubovima, ovi što ne igraju da se nametnu trenerima ili predju u druge klubove.
Volim te BIH :bih: :bih:

Jedinu zamjerku koji imam jeste sinoćnji nastup naših poslije utakmice gdje samo Medunjanin i Begovic dolaze da pozdrave navijače, smatram da su i ostali mogli učiniti isto.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 20 gostiju.