FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Thiago pauzira 3 ili 4 sedmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Staklenom Špancu Thiagu, je veoma upitna buducnost u Bayernu.
Taman se vrati, uhvati ritam, odigra nesto onda povreda, i to koja po redu.
Ako se problemi nastave, odlazak je neminovan.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Dok je Pep tu siguran sam da Thiago nece maket iz Minhena, cak i da dozivi povredu nedaj Boze kao Badstuber ili Ribery..
Vcrs se nastavljaju i prijateljske utakmice, dosta nasih igraca ce biti na terenima vcrs, nadamo se bez povreda, oci su uprte u duel Njemacka - Holandija, nadam se da Robben nece imat problema sa povredom, kao i svi nasi ostali igraci i da ce biti spremni za Schalke !!
Vcrs se nastavljaju i prijateljske utakmice, dosta nasih igraca ce biti na terenima vcrs, nadamo se bez povreda, oci su uprte u duel Njemacka - Holandija, nadam se da Robben nece imat problema sa povredom, kao i svi nasi ostali igraci i da ce biti spremni za Schalke !!
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ako sam ja dobro pročitao na Fcb.de da se Robben vec vratio u Minhen dobio postedu za vcrs od nasih samo Miller igra na toj utakmici Njemačka-HolandijaBavaracZenica je napisao/la:Dok je Pep tu siguran sam da Thiago nece maket iz Minhena, cak i da dozivi povredu nedaj Boze kao Badstuber ili Ribery..
- BavaracZenica
- Kontakt:
Izgleda ipak radi sigurnosti nece biti odigrana utakmica, ali upratio sam da je u utakmici Engleska-Francuska od prve minute sansu dobio nas Coman, super za tog momcinu !!!
Alaba postigao gol za Austriju, a i Lewa je dobio postedu ocito u utakmici Poljska-Ceska !!
Alaba postigao gol za Austriju, a i Lewa je dobio postedu ocito u utakmici Poljska-Ceska !!
FC Bayern !!!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Costa sinoc gol i ass za Brazil. 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Raja, pošto se polako bliži termin utakmice LP-a u Zagrebu, ima li iko kakvih ponuda na stolu?
Sent from my Philips Smart TV.
Re: RE: Re: FC Bayern München
Daaj da li si ozbiljan??? Zasto bi njemu bila buducnost upitna? Bayern se ne odrice igraca tek tako,sjeti se kroz historiju kako je to islo... Ni Owen Hargreavas ni Memo Scholl, ni Badstuber, Robben,Ribery tako isto se nece odreci ni Thiaga.anelbavarac je napisao/la:Staklenom Špancu Thiagu, je veoma upitna buducnost u Bayernu.
Uostalom Thiago je jedan od bitnijih karika Pepovog sistema
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Kirhof je tu, spreman, sve se čini da je višak?R32 je napisao/la:Sta je sa Kirhofom?

Inače ovaj oporavak Ribija ide pozitivnije nego sam se nadao, taman da još jednog klempu uzme.
Gledam po ko zna koji put njegove bravure iz najdominantnije godine, uvijek se oduševim, kakv je to igrač, i kakva sramota da Ronaldo te godine uzme nagradu ispred njega. Mislim nije da mi je stalo do te nagrade, nego tu je pravda jednostavno pregažena, a te sezone su se majstorije kao na traci ređale, dovoljna ona peta za Robena u finalu, ono je čarolija, a toga je bila puna prepuna ta bajna sezona.
Ne zaboravimo bacanje Mesija na stražnjicu he he he.
Za Bernata također završena polusezona. Ovaj momak je prošle godine bio zaista dobar, protiv Barce je potpuno potonuo i još nije isplivao, ove godine je dobivao sve manje prilike, a ono što je igrao nije bilo dobro.
Dobar bi onaj Coleman nama bio, gledao ovaj dvomeč, brz je, a ono što mi se sviđa da zna kontrolisati loptu, a eto pominjao se nekad u vezi nas, tako da to istaknem.
A trenutna situacija sa stoperima mi se čini da je kod Pepa Javi trenutno ispred Benatije, a stvarno je Javi u ovim zadnjim utakmicama bio uvijek među najboljim na terenu, Benatia na klupi... ihhh kakav luksuz.
Ma ja procita negdje na fb. grupi, da su Kirhofa prekomandovali u drugi tim, pa zato pitam. Nelogicno mi potpuno.
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
To je tacna informacija.R32 je napisao/la:Ma ja procita negdje na fb. grupi, da su Kirhofa prekomandovali u drugi tim, pa zato pitam. Nelogicno mi potpuno.
Kirchoff nema mjesta u prvom timu te je prebacen u amatere gdje ce dobiti veliki broj minuta.
Na isti nacin se uradilo sa Gaudinom i Greenom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Još se vodi u prvom timu, mada je moguće da će igrati i za rezerve do zimske pauze, jer kako kažem očito da se na njega više ne računa.
Evo čitam kako Schalke neće pokušati zadržati Hojbjerga, izgleda nisu zadovoljni prikazanim, veliki talenat je vidljiv bio, ali Hojbo nikako da prelomi.
Evo čitam kako Schalke neće pokušati zadržati Hojbjerga, izgleda nisu zadovoljni prikazanim, veliki talenat je vidljiv bio, ali Hojbo nikako da prelomi.
Ja sam pročitao da će da igra za drugi tim do zimske pauze, što je po meni sasvim ok, bolje i to nego potpuna stagnacija. Čovjeka su povrede unakazile u zadnje dvije godine, po meni on najvjerovatnije u skorijoj budućnosti neće nositi dres FCB.R32 je napisao/la:Ma ja procita negdje na fb. grupi, da su Kirhofa prekomandovali u drugi tim, pa zato pitam. Nelogicno mi potpuno.
Da se mene pita i Holger bi dobijao minute na kapaljku do zimske pauze, pa da se onda upotpunosti spremi tokom pauze.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kirchoff u drugoj momcadi radi utakmica, kakve god da su u nizoj ligi, ipak bi bio u nekoj formi, ovako samo sjedi na klupi, a ocito je da se ne racuna na njega, te on vec na zimu siguran sam odlazi u drugi klub.
Ribac ce se vratiti jos jaci, i siguran sam da ima jos nesto za reci, taj nece odustat nikad !
Ribac ce se vratiti jos jaci, i siguran sam da ima jos nesto za reci, taj nece odustat nikad !
FC Bayern !!!!!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Bayern München
Da li bi ti placao nekog od koga nemas neke koristi?proFCB je napisao/la:Daaj da li si ozbiljan??? Zasto bi njemu bila buducnost upitna? Bayern se ne odrice igraca tek tako,sjeti se kroz historiju kako je to islo... Ni Owen Hargreavas ni Memo Scholl, ni Badstuber, Robben,Ribery tako isto se nece odreci ni Thiaga.
Uostalom Thiago je jedan od bitnijih karika Pepovog sistema
Naravno da ne bi.
Lik je doveden 2013-te, a odigrao je s 55 takmicarskih utakmica za Bayern, a propustio zamisli 71

Pedantni svabo je izracunao, da je svaka utkamica Thiaga, kostala Bayern 800.000 eura

Jedino sto zamjeram Guardioli, je dovodjenje doticnog, Barca nam ga je uvalila momacki.

Cini mi se da je oko 45mil. kostala njeova investicija do sada.
A ove povrede su stvarno cesto, taman se malo ustali kad out neko vrijeme, ako za ovu sezonu bude samo ovaj dio povrijeđen, par sedmica bit ce dobro.
A ove povrede su stvarno cesto, taman se malo ustali kad out neko vrijeme, ako za ovu sezonu bude samo ovaj dio povrijeđen, par sedmica bit ce dobro.
Mia San Mia
@anelbavarac
kad si vec tako podkovan podatcima, pronadji koliko ih je onda Robben odigrao/pauzirao, zatim Ribery, Schweini dok je bio kod nas, Badstuber
Nazalost moram ponavljati vec receno...
kad si vec tako podkovan podatcima, pronadji koliko ih je onda Robben odigrao/pauzirao, zatim Ribery, Schweini dok je bio kod nas, Badstuber
Nazalost moram ponavljati vec receno...
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne razumiješ očigledno,tako da