A brate šta je sa drugim Brazilcem onom 20-komZukanovic je napisao/la:Danas bi trebo dobiti novo ime ko dolazi. Kako sam reko desno krilo. Pričo juce za cezarom on ne zna kad dolazi u Sarajevo sto njegov agent to sve radi. ali ovaj mjesec sto posto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
jesi li ti pricao sa Cezarom ili je taj tvoj izvor pricao sa Cezarom ? - i jel to zna engleski vise od Ok-ija ? 

Pyro is not a crime !
Glava joj ko krofna.FrancescoTotti je napisao/la:isla s tebom u skolu jel?Sarajlijc@ je napisao/la:97
stalno visila na tabli

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/toni-sil ... eler/95870, javi Zukanovicu da je on i da se raspametimo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli Dulja ljevo, ovaj desno, Benkara spic 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma kakav ovaj, prob'o u 10 klubova ni u jednom nije zadovoljio, taman ce kod nas eksplodirati (ala Ikande).
kod nas sve neko eksplodirava,nemojte vše svega vam 

Mokri snovi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Ako ne ponzaješ igrača i gdje je igrao i kako je tamo igrao molim te da ne komentarišeš. On bi bio najveće pojačanje u historiji Sarajeva. To će ti svako ozbiljan reći. Čuj probao, vidiš da ima 22 godine. Ništa on probao nije, a i cijena govori za sebe, i ljudi koji su ga trenirali. Strašan igrač.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma kakav ovaj, prob'o u 10 klubova ni u jednom nije zadovoljio, taman ce kod nas eksplodirati (ala Ikande).
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Amin jarabi brate moj.jurisicduska je napisao/la:Ako ne ponzaješ igrača i gdje je igrao i kako je tamo igrao molim te da ne komentarišeš. On bi bio najveće pojačanje u historiji Sarajeva. To će ti svako ozbiljan reći. Čuj probao, vidiš da ima 22 godine. Ništa on probao nije, a i cijena govori za sebe, i ljudi koji su ga trenirali. Strašan igrač.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma kakav ovaj, prob'o u 10 klubova ni u jednom nije zadovoljio, taman ce kod nas eksplodirati (ala Ikande).
-
- Kontakt:
Ja sam nako napisao, ima nekih poveznica ali vjeruj brate da je on kompletan igrač i da bi bio najbolji igrač lige istog momenta kad bi potpisao. On nije igrao epizodno gdje je igrao nego beton. Iz CSKA je otišao zbog bankrota, inače bio je najbolji igrač tamo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 nov 2015, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mene samo strah da ovom našem Cezaru ne razbije arkadu neki mesar iz Drine , Slavije i sl Allaha mi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
'ima li ođe
pismenih persona
iz ze-do kantona'
rn, slobodni stih
prije dok sam koristijo obično brashno
od jene kile sam mogo napraviti
samo tepsiju pite
a sad kad koristim klasovo brašno
mogu napraviti
četrnes tepsija pite
i josh mi ostane
k'o za zvrcich
pozz
pismenih persona
iz ze-do kantona'
rn, slobodni stih
prije dok sam koristijo obično brashno
od jene kile sam mogo napraviti
samo tepsiju pite
a sad kad koristim klasovo brašno
mogu napraviti
četrnes tepsija pite
i josh mi ostane
k'o za zvrcich
pozz
Igracki je strasan, ali da li ima emr da igra za Sarajevo? To treba od sad na sistematskom testirati.jurisicduska je napisao/la:Ja sam nako napisao, ima nekih poveznica ali vjeruj brate da je on kompletan igrač i da bi bio najbolji igrač lige istog momenta kad bi potpisao. On nije igrao epizodno gdje je igrao nego beton. Iz CSKA je otišao zbog bankrota, inače bio je najbolji igrač tamo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
mi smo fina gracka raja
hotonj kobilja i vogošća
a pileta ćemo prebit i u ilijashu ako treba
PITARI LJEŠEVO 1987
hotonj kobilja i vogošća
a pileta ćemo prebit i u ilijashu ako treba
PITARI LJEŠEVO 1987
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zukane jel proslo "danas" ? Daj nam ime vidis da smo ko na iglama. (Samo da nije Lulic
)

ni Medunjanin a mahala je odavno pocela njega da spominjeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Zukane jel proslo "danas" ? Daj nam ime vidis da smo ko na iglama. (Samo da nije Lulic)
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: boki86, rimljanin90 i 32 gosta.