FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Video koji ledi krv u žilama: Tušanj, Soboda i Fukare u 4K rezoluciji (VIDEO)
Na utakmici između Slobode i Zrinjskog koja se odigrala u okviru 15. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine vrijedna i kreativna ekipa iz Tuzle snimila je po prvi puta video 4K rezolucije na jednom sportskom događaju u našem gradu. Video po nazivom “Matchday” urađen u produkciji Denisa Bašića, Hamdije Mulasalihovića, Edisa Basića, Sulejmana Muratovića, Mirze Hadžića i Mirze Kulo posvećen je Slobodi i Fukarama. “Ovo je za naš voljeni klub. Ujedno koristimo priliku da najboljoj navijačkoj skupini “Fukare Tuzla” čestitamo 28 rođendan. Zahvaljujemo se upravi FK Sloboda na omogućavanju nesmetanog kretanja u krugu stadiona za vrijeme utakmice kao i promotoru naših dosadašnjih radova portalu T.uzlanski.ba” – kazao je Denis Bašić. Treba napomenuti da je kompletan video je finansiran isključivo iz vlastitih sredstava momaka koji su ga snimili. “To je najmanje što smo mogli da uradimo za našu svetinju Slobodu. Nadam se da smo ispunili očekivanja” – dodao je Bašić. U prilogu pogledajte ovaj jedinstven video koji će nas uvijek podsjetiti na zasluženu pobjedu Slobode protiv Zrinjskog od 2:1, fenomenalan pogodak kapitena Zajka Zebe ali i 28 rođendan Fukara. (T.uzlanski.ba)
Preuzeto sa: http://t.uzlanski.ba/video-koji-ledi-kr ... iji-video/
🔴⚫️
Da je ista valjao ostao bi u 1hnl.
Promjenio vise klubova koda mu je 34 a ne 24.
To je samo moje misljenje i ne mora se Niko sa njim sloziti.
Nismo mi socijalna ustanova za treniranje i vracanje forme.
Bolje gurnut u vatru juniora.
Mora postojati neki kriterij kada dovodis igraca,makar to proba bila jbm mater...**** ti menadjere i sve.
Da ima makar 19,20 godina da imas vremena napraviti igraca öd njega,zaraditi pare,sta ce on sa 24,25 bolan.
Ali hajde,husref je tu,nek se **** sa njim.
Promjenio vise klubova koda mu je 34 a ne 24.
To je samo moje misljenje i ne mora se Niko sa njim sloziti.
Nismo mi socijalna ustanova za treniranje i vracanje forme.
Bolje gurnut u vatru juniora.
Mora postojati neki kriterij kada dovodis igraca,makar to proba bila jbm mater...**** ti menadjere i sve.
Da ima makar 19,20 godina da imas vremena napraviti igraca öd njega,zaraditi pare,sta ce on sa 24,25 bolan.
Ali hajde,husref je tu,nek se **** sa njim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bolje ga probati sad nego tokom zimskih priprema...sigurno i bolje i jeftnije..plus ne gubis vrijeme i alternative u kriticnom periodu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mehmedahić je kiks igrač,Čelik 1.kolo,Borac,Mladost,Sarajevo,i on nije half.Sarić, crveni protiv Olimpica,kazna 3 utakmice,napravi gužvu protiv Čelika u Kupu a Kostić dobi crveni.Ja vidim da im fali puno toga.Reci mi kako su Sarić i Mehmedagić prošli u HNL ako znaš.Pa Sarić ljetos u Olimpiji, odmah noga.Ovaj Novak da vrijedi bio bi kod škutora.fukaratz je napisao/la:sloboda 72 nije Mehmedovic nego Mehmedagic a ja ne vidim sta fali njemu i Saricuto Husref glup a ti pametan
ovaj momak sto je na probi vrlo lako bi mogao potpisati, decko ima 50 utakmica u 1HNL koja je 7 svjetlosnih godina ispred nase lige, a cesto je zabijao i asistirao sto nije slucaj s nasim bekovima
kako god konkutrencija Iveticu nece skoditi samo moze biti bolji
Ja volim FK Tuzla City
pa naravno ko god imalo vrijedi ne igra nasu ligusloboda72 je napisao/la:Mehmedahić je kiks igrač,Čelik 1.kolo,Borac,Mladost,Sarajevo,i on nije half.Sarić, crveni protiv Olimpica,kazna 3 utakmice,napravi gužvu protiv Čelika u Kupu a Kostić dobi crveni.Ja vidim da im fali puno toga.Reci mi kako su Sarić i Mehmedagić prošli u HNL ako znaš.Pa Sarić ljetos u Olimpiji, odmah noga.Ovaj Novak da vrijedi bio bi kod škutora.fukaratz je napisao/la:sloboda 72 nije Mehmedovic nego Mehmedagic a ja ne vidim sta fali njemu i Saricuto Husref glup a ti pametan
ovaj momak sto je na probi vrlo lako bi mogao potpisati, decko ima 50 utakmica u 1HNL koja je 7 svjetlosnih godina ispred nase lige, a cesto je zabijao i asistirao sto nije slucaj s nasim bekovima
kako god konkutrencija Iveticu nece skoditi samo moze biti bolji

Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka probaju momka, nista ne gubimo.
Jest vas Medunjanin okurazio.
Jest vas Medunjanin okurazio.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.
Mi smo ionako deficitarni na poziciji lijevog beka,zamjenskog nemamo tako da bi ovaj Novak mogao dobro doci kao backup.
- Suljo20002
- Kontakt:
Skahic se povrijedio na treningu...
Nadam se da nije sta ozbiljno
KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.TRUST je napisao/la:Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.
Ja volim FK Tuzla City
Evo vidis da dovodisloboda72 je napisao/la:KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.TRUST je napisao/la:Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.

Jeftina solucija u slucaju povrede Ivetica, treba vjerovati Husrefu, ako njega zadovolji neka ga u timu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De smiri se uprava malosloboda72 je napisao/la:KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.TRUST je napisao/la:Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Danas u autu prolazim kraj stadiona oko 3 i vidim Ordagića i još nekog igrača al nisam uspio vidjet o kome se radi.Vidio sam da mu sa lijevom nogom nije nešto uredu i kontam ko se sad povrijedio.Valjda nije ništa strašno dotuće nas povrede i kartoniSuljo20002 je napisao/la:Skahic se povrijedio na treningu...

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
TI SI ANĐELKOV ČOVJEK.fukaratz je napisao/la: pa naravno ko god imalo vrijedi ne igra nasu liguhajmo sad ovako Celik prvo kolo Zeba asistirao za gol njegova krivica, Sarajevo Piric vise kriv za gol, protiv Borca nije samo Haris kriv za gol kompletna odbrana je ispala smjesna
znaci ostaje jedino Mladost
kako je Zeba prosao u HNL-u dobio nogu nakon par utakmica, Veselinovic sa klubom ispao iz druge Ceske lige, Kostic u nizim srpskim ligama nije mogao meda na kasiku........ kad vec pljujemo popljuj sve...... .yebo te Jurkic ne igra on
i ne znam sta vi ocekujete neke svjetske igrace doci ce par igraca iz nase lige, i par propalih stranaca koji ce pristati da budu registrovani kao zaposlenici omladisnkog pogona
yebo vas grob pljujete po svemu i svacemu a feninga nemate u dzepu da nesto pogurate
p.s. jest Zeba dodao loptu ali pogledaj kakoje Karić prošao pored Mehmedagića, ko brzi voz. Zaboravio sam i gol od proljetos protiv Radnika kad je vaš pulen zafrkao Piriju.I još ovo,igra Jurkić i te kako ,samo se ti praviš da ne znaš na šta ja ciljam.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:KLUB, MA KOJI, AKO SE NALAZI NA 2 MJESTU NA POLUSEZONI ,NE DOVODI IGRAČE NA PROBU.TRUST je napisao/la:Puno su nam apetiti skocili, sad bi i posebne kriterije za igrace koji dolaze na probu, sad i na prbu kad dodes moras biti ekstra kvalitetan. Sto se mene tice svaki igrac ne bitno koja liga nek dode odradi par treninga nece nam kruna sa glave pasti, ako ne valja pozdravit se i to je to.
Carko moj, alaj ti već danima pucaš neke crnjake . . .. podsjećaš me na one radikale (one šešeljevce), na konzervativce, stalno kontriraš, tražiš dlaku u jajetu, tražiš nečije pogrešne korake . . .. jbt čovječe !!!! Daj bolan više . . .
Ja ne znam kako ovaj sloboda 72 trpi sam sebe???Ccc koji crnjak lik,nista pozitivno ni u cemu ne vidi.I svaki klub na svijetu dovodi igrace na probu osim ako se ne zove Messi,Ronaldo,Mehmedagic itd 

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Hajde de sad **** vas proba.neko se slaze sa stim,neko ne.
Ja licno ne,smatram da je bilo mladjih rjesenja,boljih,Ali to je moje misljenje,ja ne odlucujem,TU je husref nek se **** sa njima,to mu je posao.
Ja,kao navijac,hocu rezultate.pun mi **** prosjecnosti.
Hocu evropu,titule.
I akobogda da dodje bar dva solidna igraca.
Mahir Karic iz celika je solidan igrac za nase lige,ako vec nemoze sta iz vana,on je idealan.
Par puta sam gledao ovog kallasija il kako vec,dobar desni bek,moje nebitno misljenje je da je bolji öd efendica.
A izgleda napusta pitare.
To je to iz nase lige,po meni,sve ostalo jaki smo Beton,ako nece biti pojacanje u pravom smislu,ne mora ni dolaziti.
Ja licno ne,smatram da je bilo mladjih rjesenja,boljih,Ali to je moje misljenje,ja ne odlucujem,TU je husref nek se **** sa njima,to mu je posao.
Ja,kao navijac,hocu rezultate.pun mi **** prosjecnosti.
Hocu evropu,titule.
I akobogda da dodje bar dva solidna igraca.
Mahir Karic iz celika je solidan igrac za nase lige,ako vec nemoze sta iz vana,on je idealan.
Par puta sam gledao ovog kallasija il kako vec,dobar desni bek,moje nebitno misljenje je da je bolji öd efendica.
A izgleda napusta pitare.
To je to iz nase lige,po meni,sve ostalo jaki smo Beton,ako nece biti pojacanje u pravom smislu,ne mora ni dolaziti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smeta ljudima pivo, smeta ljudima proba, sveta ljudima OKK, de opustite se, prvi na tabeli, uzivajte. 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
DrugiNYKnicks Fan je napisao/la:Smeta ljudima pivo, smeta ljudima proba, sveta ljudima OKK, de opustite se, prvi na tabeli, uzivajte.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
@zlajci
Poslao sam ti poruku, provjeri inboks.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Poslao sam ti poruku, provjeri inboks.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.