FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Maxisco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Maxisco » 20 maj 2010, 10:58

čamac je napisao/la:@Maxisco

I milja je posjeta za ovu ligu, njene klubove i fudbal koji se igra u većini utakmica. Nekih nije bilo ni milja.
Na prostorima cijele bivše države je tako. Nekad dok su bile druge okolnosti i drugoj ligi smo imali posjetu k'o neki doduše mlađi prvoligaši.
ok ali moras priznati da je sinoc bilo 15 hiljada ISKLJUCIVO zbog posljednjih zeljinih rezultata a ne zbog neke narocite ljubavi prema klubu, zar ne?
ima i onih pravih ta milja sto je prije dolazila za mene su pravi navijaci svi ostali su "rezultat" navijaci

pozz
FK Sarajevo

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 11:02

Maxisco je napisao/la:

I milja je posjeta za ovu ligu, njene klubove i fudbal koji se igra u većini utakmica. Nekih nije bilo ni milja.
Na prostorima cijele bivše države je tako. Nekad dok su bile druge okolnosti i drugoj ligi smo imali posjetu k'o neki doduše mlađi prvoligaši.
ok ali moras priznati da je sinoc bilo 15 hiljada ISKLJUCIVO zbog posljednjih zeljinih rezultata a ne zbog neke narocite ljubavi prema klubu, zar ne?
ima i onih pravih ta milja sto je prije dolazila za mene su pravi navijaci svi ostali su "rezultat" navijaci

pozz
Ne razumijem te, pa koji si ti mozak, Finale Kupa BIH, pa normalno da ce stadion biti popunjeniji nego inace plus dolazi kvalitetan protivnik . . . Za ove stvari i ne treba mnogo mozga . . . UzhAs ! :!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 11:03

Maxisco je napisao/la: ok ali moras priznati da je sinoc bilo 15 hiljada ISKLJUCIVO zbog posljednjih zeljinih rezultata a ne zbog neke narocite ljubavi prema klubu, zar ne?
pozz
Čovječe to je finale kupa, da smo bili posljednji na tabeli, opet bi bila ista posjeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 11:05

Svi su sinoc bili tu zbog Želje,u dvije tekme s Borcem je bilo cca. 30000 ljudi,protiv Olimpika je bilo 8000,normalno je da rezultati vracaju gledaoce,gdje su gledaoci sada na Kosevu,nema ih,i nece ih biti bez rezultata i igre,sto se mene tice mozes nastaviti omalovazati posjetu do mile volje ali to ne mjenja nista,Željo je Željo!

Znam ja da je vama pitama ono sinoc tesko palo,puna Grbavica,prelijep ambijent,gori hala,ali znam i da ste svi gledali jer morate,jace je to od vas,ova parola samo jos ofirnije pokazuje vasu ovisnost Željom,sve sto radite radite Želji i nama u inat,tako postavljene stvari i takav mentalitet svjedoci teskom poremecaju i ne prihvatanju svoje historije,ima nesto u vama nedokucivo cega se bojite,**** je to...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 11:07

Da podijelim sa vama jednu informaciju. Naime, postoji veliko interesovanje Vojvodine za Osima. Ovaj info sam dobio od prijatelja iz Novog Sada, preciznije, medju navijacima Vose kruzi ova prica. Takodje, vidim da se i u medijima pocelo sa tim. Mozda su i spekulacije, ali gdje ima dima...
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 20 maj 2010, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 11:08

Pustite Camca senilan je , ne shvata da brojnost nije presudna , to je na derbiju na Grbavici dokazano , kada su kvalitetnim navijanjem Hz unistlile tu brojnost na jugu , sto su kasnije i samo na oficijalnoj stranici i forumu priznali ... bolje 1000 ljudi koji navija nego 10000 hiljada od cega 9 hiljada sabana , upravot ti sabani su i sinoc bacili mrlju na utakmicu , prvo su gadjali Lesinare bakljama , a kasnije prozivali Culuma ... da ne spominjemo na tekmu sa Slavijom kada su Zeljini sabani isto uradili a jedan haman i prekid izazvao !

Pricate nesto o brojnosti a pola pjesama ste pokusali i kopirate od nas , hocemo pobjedu pobjedu na derbiju ,pa ste nakon tekme i ono Nema veze pokusali kopirati sinoc , i imate hraborst da nekome nesto pricate !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 11:09

Simpatizer je napisao/la:Da podijelim sa vama jednu informaciju. Naime, postoji veliko interesovanje Vojvodine za Osima. Ovaj info sam dobio od prijatelja iz Novog Sada, preciznije, medju navijacima Vose kruzi ovo prica. Takodje, vidim da se i u medijima pocelo sa tim. Mozda su i spekulacije, ali gdje ima dima...

I Dinamo ga želi pogotovo sada kada je Jurčić pedaliran.

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 20 maj 2010, 11:10

Dirk je napisao/la:Pustite Camca senilan je , ne shvata da brojnost nije presudna , to je na derbiju na Grbavici dokazano , kada su kvalitetnim navijanjem Hz unistlile tu brojnost na jugu , sto su kasnije i samo na oficijalnoj stranici i forumu priznali ... bolje 1000 ljudi koji navija nego 10000 hiljada od cega 9 hiljada sabana , upravot ti sabani su i sinoc bacili mrlju na utakmicu , prvo su gadjali Lesinare bakljama , a kasnije prozivali Culuma ... da ne spominjemo na tekmu sa Slavijom kada su Zeljini sabani isto uradili a jedan haman i prekid izazvao !

Pricate nesto o brojnosti a pola pjesama ste pokusali i kopirate od nas , hocemo pobjedu pobjedu na derbiju ,pa ste nakon tekme i ono Nema veze pokusali kopirati sinoc , i imate hraborst da nekome nesto pricate !
prvo su lesinari nas gadjali, a sjever je maestralno vratio

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 20 maj 2010, 11:10

svaki do jednog manijaka al bas svaki bi potpisao izlazak u evropu ove godine, a mi smo sampioni, nea veze za jedan kiks ne mogu ni nasi momci stalno bit u formi previse je bilo dobrih rezultata, kad se samo sjetim pobjede u sirokom, pobjede za 1 maj u mostaru, meni je bilo odlicno pratit zelju ovu godinu, ovaj kiks ne treba da nas obezhrabri. Idemo napunit grbavicu u nedelju i lagano pred vjecnom vatrom proslavit nesto sto odavno cekamo....!!!

ZIVOT JE KRATAK DA SE DIJELI ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 11:11

Stvarno mi nije jasno sto se pitari javljaju, hahahaha, ne ozbiljno nije mi jasno zasto se oni javljaju - ( gledam tabelu Bogami ce tesko do Evrope, prihodi iz ove sezone katastrofa, stanje u klubu ziva propast, suspendovano Kosevo, sinoc Finale KUP-a BiH, nema ih ni tu . . . ) ako ima neko kompetentan i da se bolje razumije, molio bih pojasnjenje ? Unaprijed hvala

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 maj 2010, 11:11

Šta ćeš, kod nas ima 2-3 šabana , dok kod vas hiljada šabana uleti na teren ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 11:12

suntu jeu je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Da podijelim sa vama jednu informaciju. Naime, postoji veliko interesovanje Vojvodine za Osima. Ovaj info sam dobio od prijatelja iz Novog Sada, preciznije, medju navijacima Vose kruzi ovo prica. Takodje, vidim da se i u medijima pocelo sa tim. Mozda su i spekulacije, ali gdje ima dima...

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news
Mislim da mu je bolje da ostane u Zelji. Jeste da bi u Vosi, a pogotovo u Dinamu, dobio jaci ugovor, ali problem je sto i Butorovic i Mamic mijenjaju trenere kao na traci.
HAJ FAJV

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 11:12

SpleeN_TM je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Pustite Camca senilan je , ne shvata da brojnost nije presudna , to je na derbiju na Grbavici dokazano , kada su kvalitetnim navijanjem Hz unistlile tu brojnost na jugu , sto su kasnije i samo na oficijalnoj stranici i forumu priznali ... bolje 1000 ljudi koji navija nego 10000 hiljada od cega 9 hiljada sabana , upravot ti sabani su i sinoc bacili mrlju na utakmicu , prvo su gadjali Lesinare bakljama , a kasnije prozivali Culuma ... da ne spominjemo na tekmu sa Slavijom kada su Zeljini sabani isto uradili a jedan haman i prekid izazvao !

Lazes jer su to potvrdili vasi navijaci na ovom forumu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 11:12

Okanite se ovog @Dirka, on je jedan od onih anamo, ne vrijedi se raspravljati, maleni su ove sezone pokazali ko su, šta su i kakvi su. Jasno kao dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2010, 11:13

suntu jeu je napisao/la:

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news
Uz dužno poštovanje Dinamu i Vojvodini, ma razguuuuuuuuuuuuulite :D
Šta će tamo, da mu Mamić upada u svlačionicu i psuje majku? Ili da bude osuđen na treće mjesto u JSL? Neka nama našeg Osima bar još 5 godina.

Amar Amar Osim Osim! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 20 maj 2010, 11:14

Dirk je napisao/la:
SpleeN_TM je napisao/la:

ja samo kazem cega se sjecam od sinoc. Osim ako je to bilo za vrijeme nase bakljade jer tada nisam mogao nista vidjeti, ali se sjecam trenutka lesinari bacaju baklju, nije nikog pogodila, a sjever odmah vrca ;)

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 20 maj 2010, 11:15

juveboy je napisao/la:
Maxisco je napisao/la:

pozz
Ne razumijem te, pa koji si ti mozak, Finale Kupa BIH, pa normalno da ce stadion biti popunjeniji nego inace plus dolazi kvalitetan protivnik . . . Za ove stvari i ne treba mnogo mozga . . . UzhAs ! :!:
pasha moj prvo skontaj o cemu diskutujenmo ja i tvoj uvazeni kolega camac pa onda komentarisi, naime camac je u svom malo duzem postu (stranica prije) spomenuo da manijaci nisu nikad bili rezultat navijaci na sta sam mu ja nekim cinjenicama dokazao upravo suprotno.
FK Sarajevo

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 11:17

Dirk je napisao/la:
SpleeN_TM je napisao/la:

Ne budi glup. Jedni naši navijači kažu da ovi nisu gađali prvi, a drugi koji su VIDJELI kažu da jesu.

1 i 1 nisu 3 koliko ja znam. Dakle kako može neko ko nije vidio biti u pravu da ovi nisu gađali prvi, dok ima velika skupina koja tvrdi da su ovi prvi počeli ??

Samo malo mozga mislim..
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 maj 2010, 11:22

Ovu utakmicu treba arhivirati i okrenuti se LAKTASIMA u potpunosti... Budimo realni jer smo na pocetku sezone ocekivali svi samo izlazak u evropu a da ne pricam o trofejima. Priliku smo imali da osvojimo kup vec sinoc, nismo uspjeli, osvojio je Borac, sada kako ne zelim i necu da komentarisem ISPADE NASE ODBRANE ZA OBA GOLA, KOJA SU PALA NA ISTOVJETAN NACIN A SVJESNI SMO TOGA DA IMAMO NAJJACU ODBRANU U LIGI I DOVOLJNO MI JE TO BILO DA POSUMNJAM...
Da nam je neko prije pocetka prvenstva ponudio Kup ili Titulu prvaka BIH, svi bi se siguran sam i to 100 % opredjelili za titulu prvaka BIH, zato treba da se orekenemo nedeljnom okrsaju sa laktasima i vec u nedelju nadoknadimo sinoc izgubljeno. Culuma nema niko pravo da proziva kao ni jednog igraca koji su ovaj proljetni dio lavovski iznijeli na plecima, jer uknjiziti samo jedan poraz i to u gostima od toliko odigranih utakmica u proljetnom dijelu nije za podjcjeniti, zato bih zamolio sve ove koji komentarisu da se ne nerviraju nego SVI NA JUG U NEDELJU, A ONDA AKO BOG DA POSLIJE TREBINJA U TITOVU... TAJ KUP BI MI BIO DRAG SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA STO BI MOGLA BITI DUPLA KRUNA, ALI ISTI TAJ KUP POSLIJE OSVOJENOG PRVENSTVA NIKO NEBI NI SPOMENUO, ZATO JE NAJBOLJE DATI PODRSKU IGRACIMA KOJI SU SIGURAN SAM MALO I PSIHICKI PALI POSLIJE SINOCNJEG REMIJA I NEUSPJEHA U KUPU, ALI I FIZICKI, PRIMJETAN JE UMOR. SVI NA JUG U NEDELJU PO OVJERU

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 20 maj 2010, 11:30

Bez ikakve zajebancije i dodvoravanja, žao mi je što niste uzeli Kup sinoć. Propustili ste dobru priliku da objedinite obje titule (ova druga - mislim da ne dolazi u pitanje). Onaj momak s brojem 5 (Bajić čini mi se) sinoć definitivno nije imao svoju večer (valjda ga je zato Osim i zamjenio u 1. pol.). Atmosfera fantastična. To što se tekme tiče.
Ono što mene frapira na ovom a i drugim forumima je ovaj intenzivni verbalni sukob navijača Želje i Sarajeva.
Shvatam rivalitet, ali ja kao navijač Sarajeva od malih nogu, a duboko sam u 4 deceniji svog života, ne mogu da skontam prvo da pojedini navijači Želje žele da se Sarajevo ne plasira u eurokupove, a podosta ih je posjećivalo evropske tekme Sarajeva u minulom periodu, to znam sigurno. Isto tako, uz dužno poštovanje prema Borcu, ne mogu da skontam da pojedini navijači Sarajeva likuju zbog sinoćnjeg poraza Želje, koji je bolja ekipa trenutno od Borca. Ohladite se malo ljudi, mislim da imamo previše podjela u ovoj našoj državi, a nas je stvarno u njoj premalo. Ovo pišem jer neki postovi ovdje prelaze svaku granicu normale i ukusa.
Živio Željo i Sarajevo i Sarajevo i Željo (da se ko ne naljuti). ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.