BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 13:58

Vec sam sinoc napisao, jedine dvije utakmice gdje nije ispostovana Sarajeco- Galata i sinoc... Sve je jasno. Treba reci da nas jedino u ovom 'podrzavaju' komsije iz Srbije... Jos je jasnije. :puke: :puke: :oops:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 nov 2015, 14:02

SlevinKelevra je napisao/la:Vec sam sinoc napisao, jedine dvije utakmice gdje nije ispostovana Sarajeco- Galata i sinoc... Sve je jasno. Treba reci da nas jedino u ovom 'podrzavaju' komsije iz Srbije... Jos je jasnije. :puke: :puke: :oops:
Par debila nije ispostovalo. BHF kao grupa jest, jer niti je vodja pokrenuo navijanje niti je masa skandirala. Horde nisam gledao ali kako sam cuo, i tu se radi o pojedincima na koje ne mozes utjecati. Navijaci, tacnije oni okorjeli retardi, nije iskljuceno da su pod gasom, su zeljni paznje a nece je dobiti sutnjom. To je Balkan
Sinoc nista cuo nisam. Dodjem kuci, vidim raspisali se svi drvlje i kamenje bacaju, kontam nisam dobro cuo, odem upalim video i cujem tri lika koja naizmjenicno skandiraju :lol: :lol:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 nov 2015, 14:03

Mi smo propast u svakom smislu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 nov 2015, 14:04

kladim se kad bi ih pitali da nabroje dva grada u Palestini, da ne bi znali
Don't believe the hype.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 nov 2015, 14:06

zanimljivo da su se pojedinci na koje se ne može utjecati u oba slučaja baš kod nas potrefili

slučajnost

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 14:08

Glavni krivci za ispadanje,redom :
1.Bazdarevic(promasena taktika u oba meca)
2.Spahic,Zukanovic,Medunjanin i Begovic (neko manje neko vise)
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 14:09

geoxx je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Vec sam sinoc napisao, jedine dvije utakmice gdje nije ispostovana Sarajeco- Galata i sinoc... Sve je jasno. Treba reci da nas jedino u ovom 'podrzavaju' komsije iz Srbije... Jos je jasnije. :puke: :puke: :oops:
Par debila nije ispostovalo. BHF kao grupa jest, jer niti je vodja pokrenuo navijanje niti je masa skandirala. Horde nisam gledao ali kako sam cuo, i tu se radi o pojedincima na koje ne mozes utjecati. Navijaci, tacnije oni okorjeli retardi, nije iskljuceno da su pod gasom, su zeljni paznje a nece je dobiti sutnjom. To je Balkan
Sinoc nista cuo nisam. Dodjem kuci, vidim raspisali se svi drvlje i kamenje bacaju, kontam nisam dobro cuo, odem upalim video i cujem tri lika koja naizmjenicno skandiraju :lol: :lol:
Vidis li sta sam ja napisao? Samo na dva dogadjaja minuta nije ispostovana, i oba su s nama povezana. Hiljade utakmica, milioni ljudi sutili minutu samo kod nas 'pojedinci' nisu ispostovali.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 17 nov 2015, 14:09

Vakat je za svježu krv u reprezentaciji, pojedinci neka se oproste, ekipu podmladiti (Hodžić,Cimirot,Grahovac, Duljevic, onaj mali Rade, itd )
Napraviti selekciju igrača na koje se računa širi spisak od 30 kvalitetnih igrača pratiti i po stanju forme zvati. ;)

Edit: ključne su nam pozicije desnog beka (Mujdža ne može više davno je bio na maximumu, šta je sa onim IVanom Martićem?) Štoperski par se mora iskristalisati, Šunjić i još neko( Zuka, Seo, Coca, Bicakcic, Vranjes) Krilne pozicije isto za popuniti (Suljic, Duljevic, Visca, Lulic, Hajrovic, Rade itd ima jos pa profiltrirati. I glavni problem "desetka", Milosevic, Vrancic?
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 17 nov 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 nov 2015, 14:13

perodeformero je napisao/la:Hrvati crtaju kukaste krizeve i velicaju Hitlera i nacizam, zasto je nekoga stid zbog Palestine i skandiranja.
Ti si od onih koji se vode onom: 'nema veze sto sam dobio keca, dobio ga je cijeli razred'.

Treba pljuvati i nase idiote koji sramote ugled zemlje, kao i te iz Hrvatske, sto je vecina ljudi u Hrvatskoj i uradila.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 nov 2015, 14:14

Glavni krivac za ispadanje iz baraza je Safet Susic jer smo zbog njega jedva i do baraza dosli :D
puške pucaju lete duhovi

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 nov 2015, 14:16

Alucard je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Hrvati crtaju kukaste krizeve i velicaju Hitlera i nacizam, zasto je nekoga stid zbog Palestine i skandiranja.
Ti si od onih koji se vode onom: 'nema veze sto sam dobio keca, dobio ga je cijeli razred'.

Treba pljuvati i nase idiote koji sramote ugled zemlje, kao i te iz Hrvatske, sto je vecina ljudi u Hrvatskoj i uradila.
Treba kritikovati zbog toga sto jedan ili cak dva nasa navijaca nisu ispostovala minut sutnje to stoji, ali samo dvolicnom gadu moze smetati skandiranje Palestini. Poredis ono sto godinama rade fasisti iz Hrvatske i ovo sinoc, svaka ti cast
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 17 nov 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 17 nov 2015, 14:17

Mozda cemo doci do baraza iduci put za nekih 10ak godina,sad ide smjena generacija a uopste nemamo toliko dobrih mladih igraca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 17 nov 2015, 14:17

slika
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 nov 2015, 14:18

Donnie Darko je napisao/la:zanimljivo da su se pojedinci na koje se ne može utjecati u oba slučaja baš kod nas potrefili

slučajnost
akisarajevo92 je napisao/la:kladim se kad bi ih pitali da nabroje dva grada u Palestini, da ne bi znali

Ova vrsta ljudi. Neobrazovani cobani zeljni paznje.
Pametni sute. Naravno da mi se gadi sve ovo ali isto tako mi se gadi i generalizovanje svih medija. Pa napisi ' par navijaca su gowna' a ne BHF vaki naki, Bosnje cigani i sta ja znam, a sve zbog par cobana. Sutra odem u Njemacku, pita odakle si, a ti si onaj nekulturni sto se ruga Francuzima. Puna mi kapa toga
Naravno, samo kod nas ali isto tako samo kod nas tri pijana vola predstavljaju citavu grupu ili cak narod.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 17 nov 2015, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 nov 2015, 14:18

Cime ste vi pomogli Palestini osim pisanjem po forumima i facebooku? Nicim, samo ste uz njih, gdje su donacije i tako to?
Dajte molim vas bez laznog morala puca vam k za palestinu ko i za francusku
puške pucaju lete duhovi

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 17 nov 2015, 14:20

dosadan si ba **** te francuska sta im se uvlacis
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2015, 14:20

Nit smo prošli nit smo radili tranziciju. Prošlo godinu i pol i ništa.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 nov 2015, 14:21

Niti sam razočaran niti mi je svejedno, ne znam kako da opišem ovaj osječaj. Prazno se osječam, kako bih se volio vratit opet na petak pa da se opet nadam prolazu.

Potrebne su temeljite promjene. Ovo ovako više ne ide. U svim aspektima igre smo pali, ponovo smo pokazali svoj luzerski mentalitet. Bilo je sve na nama ali ništa nismo odradili kako treba, sve je bilo suprotno, skroz loše. Taktički katastrofalno. Igrački još gore. Ovako se ne odnosi prema državnom dresu.

Pojedini igrači trebaju se oprostit ili prihvatit da više nisu glavna opcija već pomoćna i da su tu samo da pomognu svojim savjetima, iskustvom. Desni bek se mora podhitno naći, Mujdža ne može više, Vranješ nije taj kvalitet. Stoperi su kolik otoliko dobri, Zukanović, Šunjić, Cocalić, Bičakčić. Lijevi bek isto dobar, Seo, tu može još i Zukan.

Vezni red Bešić i Pjanić paru kao zadnji vezni i taj se par ne smije razdvajat. Treba naći još nekog tu a ima nekih koji obečavaju kao što su Krunić, Milošević, Gojak (mislim da bi on mogao na poziciji iza napadača dobro odigrat). Krila isto naći, Lulić je ne konstantan, Višća limitiran a Izet ne igra. Jedino u napadu imamo taj potencijal, Džeko može još 2 ciklusa odradit, bar se, nadam da može. Tu su još Đurić, Hodžić, Bajić, Prevljak, pa valjda jedan od njih bude ono što se očekuje od njih.

I da, mislim da i sa Mešom ne bi trebali nastavit, nismo kompatibilni, njegova filozofija se ne uklapa sa našom filozofijom odnosno profilom igrača šta mogu igrat.

Fudbal mi je ohladio, ne znam uopšte da imam snage bilo koji meč više pogledat. Pogotovo naš fudbal, ovaj pdf ću vjerovatno još 1-2 posječivat i do sljedećeg okupljanja ne vjerujem da ću pisat više, možda ponekad na temi Džeke ili Pjanića ali sam jednostavno ohladio od svega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 14:22

Jel ko vidio status Asmira Suljica na fb haha?

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 nov 2015, 14:23

GabrielBatistuta je napisao/la:Jel ko vidio status Asmira Suljica na fb haha?

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
stavi sliku :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.