Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Par debila nije ispostovalo. BHF kao grupa jest, jer niti je vodja pokrenuo navijanje niti je masa skandirala. Horde nisam gledao ali kako sam cuo, i tu se radi o pojedincima na koje ne mozes utjecati. Navijaci, tacnije oni okorjeli retardi, nije iskljuceno da su pod gasom, su zeljni paznje a nece je dobiti sutnjom. To je BalkanSlevinKelevra je napisao/la:Vec sam sinoc napisao, jedine dvije utakmice gdje nije ispostovana Sarajeco- Galata i sinoc... Sve je jasno. Treba reci da nas jedino u ovom 'podrzavaju' komsije iz Srbije... Jos je jasnije.![]()
![]()
Vidis li sta sam ja napisao? Samo na dva dogadjaja minuta nije ispostovana, i oba su s nama povezana. Hiljade utakmica, milioni ljudi sutili minutu samo kod nas 'pojedinci' nisu ispostovali.geoxx je napisao/la:Par debila nije ispostovalo. BHF kao grupa jest, jer niti je vodja pokrenuo navijanje niti je masa skandirala. Horde nisam gledao ali kako sam cuo, i tu se radi o pojedincima na koje ne mozes utjecati. Navijaci, tacnije oni okorjeli retardi, nije iskljuceno da su pod gasom, su zeljni paznje a nece je dobiti sutnjom. To je BalkanSlevinKelevra je napisao/la:Vec sam sinoc napisao, jedine dvije utakmice gdje nije ispostovana Sarajeco- Galata i sinoc... Sve je jasno. Treba reci da nas jedino u ovom 'podrzavaju' komsije iz Srbije... Jos je jasnije.![]()
![]()
Sinoc nista cuo nisam. Dodjem kuci, vidim raspisali se svi drvlje i kamenje bacaju, kontam nisam dobro cuo, odem upalim video i cujem tri lika koja naizmjenicno skandiraju![]()
Ti si od onih koji se vode onom: 'nema veze sto sam dobio keca, dobio ga je cijeli razred'.perodeformero je napisao/la:Hrvati crtaju kukaste krizeve i velicaju Hitlera i nacizam, zasto je nekoga stid zbog Palestine i skandiranja.
Treba kritikovati zbog toga sto jedan ili cak dva nasa navijaca nisu ispostovala minut sutnje to stoji, ali samo dvolicnom gadu moze smetati skandiranje Palestini. Poredis ono sto godinama rade fasisti iz Hrvatske i ovo sinoc, svaka ti castAlucard je napisao/la:Ti si od onih koji se vode onom: 'nema veze sto sam dobio keca, dobio ga je cijeli razred'.perodeformero je napisao/la:Hrvati crtaju kukaste krizeve i velicaju Hitlera i nacizam, zasto je nekoga stid zbog Palestine i skandiranja.
Treba pljuvati i nase idiote koji sramote ugled zemlje, kao i te iz Hrvatske, sto je vecina ljudi u Hrvatskoj i uradila.
Donnie Darko je napisao/la:zanimljivo da su se pojedinci na koje se ne može utjecati u oba slučaja baš kod nas potrefili
slučajnost
akisarajevo92 je napisao/la:kladim se kad bi ih pitali da nabroje dva grada u Palestini, da ne bi znali
stavi slikuGabrielBatistuta je napisao/la:Jel ko vidio status Asmira Suljica na fb haha?
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.