FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 20 maj 2010, 10:03

Nema sanse da za 4 sata autobusom dodju u BL, meni je zimus trebalo autom 4 sata, znaci moze se ocekivati oko 15h, najranije, jer ipak je ovo Bosna puna brda i dolina :lol: :lol: :lol:

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 20 maj 2010, 10:13

& ЈЕ %!!!' $ " "," ",",па " " " " % " ",? $ $ :) & "!!!
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 10:30

Kajkut: Pokazali smo karakter
Četvrtak, 20.05.10. 10:08.

Borac iz Banja Luke osvajač je Kupa Bosne i Hercegovine. Iako su na Grbavicu došli sa malim izgledima za osvajanje trofeja, fudbaleri Borca sinoć su odigrali najbolju utakmicu u proljetnom dijelu sezone i na kraju su se sasvim zasluženo radovali.

"Pokazali smo karakter. Niko nije očekivao da će pehar Kupa Bosne i Hercegovine završiti u Banja Luci, no mi smo znali da imamo kvalitetu i da možemo iznenaditi na Grbavici. Utakmica je bila doista fenomenalna, ambijent na tribinama i više od toga i bila je privilegija biti akter ovog spektakla", rekao je za SportSport.ba jedan od najboljih igrača Borca Saša Kajkut i dodao:

"Mislim da su presudila naša dva rana pogotka. Početkom drugog dijela Željezničar je uspio poravnati i u tim momentima smo bili blizu provalije. Međutim, uspjeli smo konsolidovati redove i na kraju sasvim zasluženo slaviti. Želio bih pohvaliti atmosferu na stadionu, te se iskreno zahvaliti našim navijačima koji su nam tokom svih 90 minuta davali podršku."
HAJ FAJV

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 20 maj 2010, 10:32

Čestitke na osvojenom kupu i sretno u Europi.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 20 maj 2010, 10:33

Hladna glava i odlicna taktika je prevagnula u sinocnjoj utakmici. Sinoc je ustvari Amar najvise porazen.
Bila dobra tekma i kako "Zika" kaze... "na nivou"... :mrgreen:
Zaista mi je u neku ruku drago jer Zelju nije uzela neka instant Dodikova ekipa iz selendre nego tim sa imenom i prezimenom Borac -Banja Luka.
Cestitam, zasluzeno.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 10:35

mahalac je napisao/la:Hladna glava i odlicna taktika je prevagnula u sinocnjoj utakmici. Sinoc je ustvari Amar najvise porazen.
Bila dobra tekma i kako "Zika" kaze... "na nivou"... :mrgreen:
Zaista mi je u neku ruku drago jer Zelju nije uzela neka instant Dodikova ekipa iz selendre nego tim sa imenom i prezimenom Borac -Banja Luka.
Cestitam, zasluzeno.
Hvala na cestitkama. Hvala i Amaru sto nas je zajeb'o i ostavio Marica na klupi. :mrgreen:

@Marin
Hvala i tebi.
HAJ FAJV

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 maj 2010, 10:55

" на тргу " је / за " &. " "($ ¥) $ - $ прес ".

А % се " $ ", - ? " % " $ " $???!!!
" на " " - " $? На онај $ $ " ? на онај $ $ АТВ-а?
$ $ ? су $ " $ & ?
"" ПУТ ""

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 11:01

jel vidis maricu kako borac moze dobro da igra gostima, kako se moze do bodova kad' se igra otvoreno i sa ciljem da se da gol vise!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 11:06

Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 20 maj 2010, 11:08

Oce li biti docek igraca u bl i kad???Odgovorite da znam...
? " ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 maj 2010, 11:08

jedan od momaka je upitao nesto vezano za 3 prsta sinoc na UTkmici na Zeljinom djelu foruma pa reko da i vama kopiram svoj odgovor koji je dobronamjeran i nadam se da cete ga razumjeti...
@zli mrkvic - odgovor za 3 prsta

Ma problem je u tome sto se jednom treba pomjerit sa krsteva, mjeseca i zvijezdi, troprstasa i sl. stvari koje ne aldolikuju fudbalskoj atmosferi i slozi. Sve mi to lici na divljastvo i podjele a to onakva atmosfera sinoc na grbavici nemoze razumjet. Ma niko tj. bar ja nisam protiv 3 prsta, ali covjece ovo je fudbal i ljudi se trebaju spajati i uzivati u ljepoti i adrenalinu sto on donosi. Ma da skratim i mozda ces razumjeti to ... Razmisli sta bi ti pomisio da je u Banja Luci igraci, navijaci i ostali klanjali na stadionu, svi ucili fatihe dignutih ruku i sl. stvari. Nebi u biti imao nista protiv, ali onako ljudski bi znao da u vecoj mjeri nema veze s utakmicom vec je to samo zelja da vas isprovociraju. Vas koji vjerovatno dobronamjerno docekujete protivnicku ekipu na svom stadionu. O tome ti govorim. Znam ja da su vecinom Borcevi igraci pravoslavci, srbi ili sta vec zele, ali covjece ovo je fudbal i dozvolite da sacuvamo dostojanstvo fudbalske igre a jednog dana svi budemo ono sto trebamo biti... LJUDI ...
pozdrav i Borcevim a naravno i Zeljinim navijacima od robijasa iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 11:08

suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.
sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....

"TRECI PUT CASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 11:12

radebl je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.

Ima argumenata. Ima li ih kod tebe?

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 20 maj 2010, 11:12

Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
Lave, ti nasluti i Kup i rezultat.
Čestitam.

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 20 maj 2010, 11:13

Pašalić je napisao/la:
Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
Lave, ti nasluti i Kup i rezultat.
Čestitam.
Oce li biti docek i kad???
? " ?

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 maj 2010, 11:14

Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Oce li biti docek igraca u bl i kad???Odgovorite da znam...
" $, на " $ ? је & " $ се $ у ? 2 на $. ? & су " ? " Сарајева & 10, не ' $ - & рано $, ? ја " $ ' па - " " " ? $.

? " $, " на $
"" ПУТ ""

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 11:16

suntu jeu je napisao/la:
radebl je napisao/la:

a cek, poklonila 2 gola?! a i sudija vam je ono poklonio kad je diga ofsajd kad su ponistili cist gol,mali cupo vam je poklonio onaj zicer..sam pred golmana izasao...i fuli....eto ti jos dva argumenta,taman da ponovo bude 2-2... a jel nasa odbrana to jest igrac drasko zaric zajedno sa golmanom poklonio drugi gol...kad je lopta pala u pet metara...a golman je nije pokupio,a tom zaricu pobjegao igrac zelje....beslija...jl i to poklon?!
nemoj tako... lopta je okrugla,eno je iza ugla 8-) ha ha ha

"TRECI PUT CASTIMO"

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 20 maj 2010, 11:17

Čestitke na osvojenom kupu.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 20 maj 2010, 11:19

Ljudi su krenuli u 9:30, koga god sam pitao treba im cetiri sata otprilike.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 11:24

radebl je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
radebl je napisao/la:sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....

a cek, poklonila 2 gola?! a i sudija vam je ono poklonio kad je diga ofsajd kad su ponistili cist gol,mali cupo vam je poklonio onaj zicer..sam pred golmana izasao...i fuli....eto ti jos dva argumenta,taman da ponovo bude 2-2... a jel nasa odbrana to jest igrac drasko zaric zajedno sa golmanom poklonio drugi gol...kad je lopta pala u pet metara...a golman je nije pokupio,a tom zaricu pobjegao igrac zelje....beslija...jl i to poklon?!
nemoj tako... lopta je okrugla,eno je iza ugla 8-) ha ha ha

Ja kažem da ste dali golove nakon katastrofalne greški naše odbrane, pionirskih greški. Da rezultat nije bio onakav, sebebom greški sigurno ne bi ni taj vaš Čupo izlijetao sam pred golmana. Kada ganjaš rezultat naravno da ćeš ostavljati prostora u odbrani. A ti pripisao golove koje niste dali ? Da i ja uknjižim onu stativu Bučana? Ne budi smješan, da ne pričamo šta bi bilo kad bi bilo. Kakvi bolan ofsajdi ? Ofsajda je bilo i ne lupaj gluposti.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.