Moderator/ica: vlakanje
Hvala na cestitkama. Hvala i Amaru sto nas je zajeb'o i ostavio Marica na klupi.mahalac je napisao/la:Hladna glava i odlicna taktika je prevagnula u sinocnjoj utakmici. Sinoc je ustvari Amar najvise porazen.
Bila dobra tekma i kako "Zika" kaze... "na nivou"...![]()
Zaista mi je u neku ruku drago jer Zelju nije uzela neka instant Dodikova ekipa iz selendre nego tim sa imenom i prezimenom Borac -Banja Luka.
Cestitam, zasluzeno.
sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.
radebl je napisao/la:sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.
Lave, ti nasluti i Kup i rezultat.Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
Oce li biti docek i kad???Pašalić je napisao/la:Lave, ti nasluti i Kup i rezultat.Schlager je napisao/la:večeras je 2-2 pa vi pričajte šta hoćete
Čestitam.
" $, на " $ ? је & " $ се $ у ? 2 на $. ? & су " ? " Сарајева & 10, не ' $ - & рано $, ? ја " $ ' па - " " " ? $.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Oce li biti docek igraca u bl i kad???Odgovorite da znam...
a cek, poklonila 2 gola?! a i sudija vam je ono poklonio kad je diga ofsajd kad su ponistili cist gol,mali cupo vam je poklonio onaj zicer..sam pred golmana izasao...i fuli....eto ti jos dva argumenta,taman da ponovo bude 2-2... a jel nasa odbrana to jest igrac drasko zaric zajedno sa golmanom poklonio drugi gol...kad je lopta pala u pet metara...a golman je nije pokupio,a tom zaricu pobjegao igrac zelje....beslija...jl i to poklon?!suntu jeu je napisao/la:radebl je napisao/la:sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....suntu jeu je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako vi možete furati taj neki kolektiv,taktika, itd.. kada vam je naša odbrana poklonila kup? Ne kažem da ste nezasluženo osvojili kup, već da su vam naše greške poklonile isti. Kakvo ba srce i gluposti. Da ste imalo realni tako bi ovu priču zaključili.
Ima argumenata. Ima li ih kod tebe?
radebl je napisao/la:a cek, poklonila 2 gola?! a i sudija vam je ono poklonio kad je diga ofsajd kad su ponistili cist gol,mali cupo vam je poklonio onaj zicer..sam pred golmana izasao...i fuli....eto ti jos dva argumenta,taman da ponovo bude 2-2... a jel nasa odbrana to jest igrac drasko zaric zajedno sa golmanom poklonio drugi gol...kad je lopta pala u pet metara...a golman je nije pokupio,a tom zaricu pobjegao igrac zelje....beslija...jl i to poklon?!suntu jeu je napisao/la:radebl je napisao/la:sta ima?! kako je?! 'oces sta popiti?! neces?! aj razguli onda....
Ima argumenata. Ima li ih kod tebe?
nemoj tako... lopta je okrugla,eno je iza uglaha ha ha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.