Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miki_92
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la miki_92 » 17 nov 2015, 00:57

Greivis je napisao/la:
Pa kojem to igracu reprezentacija nesto daje? Sasvim je normalno da ce igrati za svoju zemlju.
daje mnostvu anonimusa bolje angazmane ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2015, 00:57

Dzeko majstore, vidi se koliko ti je stalo, koliko si srcem uz repku, i koliko sebe dajes, igraj klupski fudbal, uzivaj u onome sto si u karijeri uradio, i ne je.bi se vise sa kozojebima iz saveza, strucnog staba i vecinom igraca koji ne zasluzuju da budu tu.
Svaka cast za izjavu, nakon toga nista vise niko ne treba reci!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 00:59

miki_92 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Pa kojem to igracu reprezentacija nesto daje? Sasvim je normalno da ce igrati za svoju zemlju.
A dobro to je tacno. Mislio sam na ove bolje igrace. Imas Mkhitaryana koji je u goroj situaciji pa se odaziva uvijek, ili Balea do ove godine recimo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 01:16

miki_92 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Da. Koliko su se Avdija, Tino i Anel i mnogi drugi pokusavali prodati preko repke? Koliko je puta repka davala Vedi sansu da ozivi kad nije ni hodati po terenu znao? O tome govorim.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 nov 2015, 01:38

Pa eto ti najbolji i najsvjeziji razlog. Da Milan Djuric nije usao u one meceve kvalifikacija i zabiji te golove sto je zabijo nebi ni dan danas vidio 10 minuta igre u Ceseni. Pogledaj malo njegovu statistiku prije tih golova. Sad je standardni prvotimac, cak i pucao penal u ovom nekom od zadnji meceva. :) Biti clan reprezentacije nije za podcijenit. Ali opet se gleda kvalitet. Djabe tebi reprezentativni status. Avdija, Tino i Anel da su imali taj kvalitet kao ti "novinari" sto su pisali sve i svasta sad bi bili clanovi Genoe, Intera i sta ja vec znam.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 nov 2015, 01:44

Zao mi je njega vise nego sebe.
Borio se i ovu tekmu a onu prvu jos vise.. I opet nije htio da opali po drugima iako ga je novinar navlacio na to, ne bi li izvukli sta. (debil novniar)

Edine hvala ti, definitivno te ne zasluzujemo.
Nadam se da cemo izboriti jos jedno veliko takmicenje pa da se oprostis od repke onako kako to i prilici igracu kao sto si ti.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 17 nov 2015, 02:00

Iako pratim vise kosarku, Dzeko je pokazao po ko zna koji put da je on upravo nas najbolji sportista svih vremena iako sam prije preferirao Teletovica ali nakon nekoliko posljednjih postupaka Mirza mi je pao u ocima. Mislim da kad dodje vrijeme za oprostaj treba dobiti nekakvu posebnu nagradu pa mozda cak i njegov broj na dresu penzionisati zauvijek i zabraniti da ga itko nosi.
Svaka cast majstore, ti si istinski patriota, nikad nisi izdvajao pojedince da su krivi iako si imao pravo kao kapiten da to uradis. Zao mi je sto si se zadesio sa takvom generacijom neznalica i sto neces vidjeti Europsko prvenstvo ali Boze moj, zivot ide dalje.... :tokralju: :tokralju:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 02:19

Mene dusa boli zbog ovog momka nakon one izjave! Al majke mi rodene. Ko brata rodjenog ga volim. Jos malo pa ce se i moj Edin roditi i zbog ovog covjeka ce ponosno nositi ime koje ce nositi!! Babuka hvala ti za sve i nadam se da ces u sebi naci dovoljno volje i zelje da nas vodis jos bar dvoje kvale i veliko takmicenje!! Zivio nam 100 godina. Ako Bog da i ti nasljednika uskoro da dobijes i da babinim stopama krene! Amra, solidarisi se zenska glavo. Misli na repku inace propadosmo nacisto!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2015, 02:26

Kapitenu oprosti im ...oprosti papcima koji su te pljuvali kroz citavu karijeru, a ja znam da hoces jer si covjek prije svega. Oprosti ovim neznalicama sa foruma sto su ne tako davno pisail da igra vedo a ti na klupi da budes....

Najveca ikona ove drzave i sporta, vjerovatno najveci sprotista svih vremena. Nikad nas nije prodo u repci vazda je bio 101% tu vazda je bio najbolji. Tvoj broj golova je samo mali pokazatelj tvoje velicine. TI SI ZA MENE IDOL , BOG , OTAC , BABO OVE IGRE....NAKLON TI JE DO PODA, VOLIM TE KO BRATA.

:bih: :bih: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
=\_1921_/=

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 17 nov 2015, 02:38

Kajzer10 je napisao/la:Volim te, iskreno te volim

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 nov 2015, 02:39

RobertoBaggio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedini si ti klasa Džeko , do koljena ti niko nije u repki. Trebo si reci sto da pojedinacno kad su svi pickice male.
Pjanic nece uklizat za repku da si pita pazi se povrede. **** ga ne prirodne pozicije boli za tuki. Lulic pa to je točkonja da pizda nije izbacila jos tako nekog. Spahic krkan bekanski, Vedo propo ko zeton. Besic povredu vuce ko abau diaby u Arsenalu. Begovic prenio losu energiju iz Chelsea a ustvari los je ove godine , grijac klupe vrlo brzo.
Medo,Visca I ostali :facepalm:
Uglavnom kakva buducnost nek sve ide u pm lagano.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 nov 2015, 02:43

Jedino mi je zbog njega žao što se nismo plasirali, ostale ne vrijedi ni komentarisati. :( :(

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 02:51

Majka i otac ove repke. Nismo,nemamo i necemo imati ovakvog igraca nikad.

Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 03:09

MuhamedTM je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedini si ti klasa Džeko , do koljena ti niko nije u repki. Trebo si reci sto da pojedinacno kad su svi pickice male.
Pjanic nece uklizat za repku da si pita pazi se povrede. **** ga ne prirodne pozicije boli za tuki. Lulic pa to je točkonja da pizda nije izbacila jos tako nekog. Spahic krkan bekanski, Vedo propo ko zeton. Besic povredu vuce ko abau diaby u Arsenalu. Begovic prenio losu energiju iz Chelsea a ustvari los je ove godine , grijac klupe vrlo brzo.
Medo,Visca I ostali :facepalm:
Uglavnom kakva buducnost nek sve ide u pm lagano.
Pisao ovdje dosta veceras al jos jednu stvar da napisem. Ovom glupom novinaru, za ovakvo glupo pitanje momku koji je vidno iznerviran, da sam milion puta Edin Dzeko ja bi licno sa Bismilom takvu samarcinu opalio da sebi nebi dosao narednih 7 dana. Momak pokusava da ispadne korektan da ne bude opet kukupomaganje Edin nece da dadne intervju, a on ovako debilna pitanja postavlja. E da sam Edin, klinac bi vise od mene intervju dobio pa nek se cjeli svijet mrzi zbog toga! :oops: :oops:

High

Post Postao/la High » 17 nov 2015, 03:12

A ko je novinar? Po glasu me podsjeća na Delića?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 nov 2015, 03:23

High je napisao/la:A ko je novinar? Po glasu me podsjeća na Delića?!
Jest, onaj sa Al Jazeere. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 17 nov 2015, 03:26

Bezobrazan je žuti gad, a Edin mu je to i objasnio, doduše indirektno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 04:08

messilla je napisao/la:
Sto je na Hayatu nekad bio? Neovisno o situaciji, vada mi je mrzak bio. Pravi se da zna nesto, a pojma nema. A dosadan ko neznam ni ja sta.

High

Post Postao/la High » 17 nov 2015, 04:14

soccerfan je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Sto je na Hayatu nekad bio? Neovisno o situaciji, vada mi je mrzak bio. Pravi se da zna nesto, a pojma nema. A dosadan ko neznam ni ja sta.
Da. To je taj. Na onom druženju s Bahom i ostalim novinarima znao je pridikovati i talambasati o raznim nepravilnostima naših igrača u vezi s odnosom s javnošću, a prvi im on daje razloge da ga zaobilaze. Žuti miš.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2015, 04:20

Nego da malo prekinemo ovu patetiku. Naletjeh na par slika sa zadnje tekme Rome gdje je Dzeko igrao. Ovo je proslavljanje njegovog gola sa Glorenzijem i Radjom :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

slika

slika

slika

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, kupus army, rishovski, Sveti, zikerrz21 i 58 gostiju.