Da je to iz tog razloga, i da se iza toga stoji, ne samo na utakmici, vec da stalno lupam godinama u nazad iz BiH, bosnjaci ukazuju na nepravdu u Palestini, pa da su i sad recimo iskazali uz postovanje prema zrtvama i ukazali i na tu nepravdu to bi bilo super. Onaj sto se derao Palestina, ma boli njega briga za Palestinom on je to vise iz mangupluka uradio i neke furke i radi svoje glupe furke obruka nas sve kolektivnoKumar je napisao/la:Na nepravdu treba upozoravati uvijek i na svakom mjesto ali za to treba najprije imati kičmuTRUST je napisao/la:Pitanje je samo sto mi moramo glumit svoju zabrinutost za Palestinu kad ej minuta sutnje, gdje su milioni ljudi odali pocast a mi se nasli ili pojedinic medu nama da deru se Palesitina. Ja bi se prvi derao da mi svaki dan, ili barem jednom mjesecno ma ko godisnje barem iskazemo u vecem broju posotvanje Palestinicima, prbolem je najveci sto mi uvijek na pogresnom mjestu pokusajemo da dokazemo nesto i da se pokazemo u necemo sto nas u sustini ni ne dotice. Vjerujem da je onaj sto se dere Palestina i ti pojedinci prvi okrenu kanal kad na TV prica se o ubistivima na bliskom istoku. Eh u tome je problem, niej bitna Francuska ni zapad, iskazi postovanje zrtvi vec kad si na tom stadionu medu 50 000 ljudi, sta imas glumata i derat se Palestina kad vjerovatno daj jednom mjesecno da se sjetis Palestine.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
- JackTheStripper
- Kontakt:
STEVIE je napisao/la:to me uopce ne cudi, valja primati socijalu tamo i onda osuti paljbu po ruci koja ga hrani.Greivis je napisao/la:I on ti je dijaspora. Svedjanin.STEVIE je napisao/la: balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
Valja poturiti leda i zaraditi za hljeb. Floskuletina o socijali je davno izlizana.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Skup podrske Palestini u Parizu - 200 000 francuza na ulicama.Bihac96 je napisao/la:Samo glupi bosnjo podrzava ovo sto podrzava evropa,a to sto su Francuzi konstantno izrazavaju mrznju prema islamu,sto prave slike sa karikaturom Muhameda a.s. i ismijavaju zbog toga ne znaju da se usprotive al znaju kad se da nekom muslimanskom treba odat pocast tu sute.Ma treba nas kolektivno pobit,najgluplji narod na svije,ne zovu nas dzabe svi glupi bosanci,imaju svi i opravdanje za toChinaglia je napisao/la:neka je ili su uzvikivali Palestina, trebali su pjevat' dok je trajala minuta šutnje
pun mi je više qrac ljudskog licemjerstva, kao da su životi ljudi u Francuskoj bitniji od života ljudi bilo gdje drugdje na svijetu
pun mi je qrac Francuske zastave na Vijećnici, Starom Mostu, zastava na Faceu, pun mi je više qrac te patetike![]()
Skup podrske Palestini u Sarajevu - 200 turaka, arapa i vehabija.
Niti jednog od vas koji danima palamudite o Palestini.
Pominjete Palstinu samo da bi negirali i opravdali zlocin koji su uradili muslimani. To je licemjerstvo.
Naravno da treba podrzati Palestinu, ali ovo sto vi radite nije podrska Palestini nego nesto sasvim drugo.
Ovo sto je veceras bilo je prije svega primitivizam i losa slika o nama. Sreca pa je samo par pojedinaca to uradilo i nije vecina. Ne krivim BHF radi toga.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
to je sizofrenija teska, mrze drustvo u kojem zive i koji ih hrani, van svake pameti.Greivis je napisao/la:
Ja to ne mogu da razumijem nikako. A upravo takav profil licnosti su i ovi kozojebi sto ubijaju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo ovo citirajte i serujte sve dok admin ne uvidi da treba zakljucat temu, a kad je zakljuca ovo treba biti posljednja recenica!!!hakkaDunne je napisao/la:Samo da prekopiram jednu dominaciju sa interneta, koja nas je opisala...
Puno pametujemo za narod koji je nosio vodu Torabiju da prouci na nju...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:I on ti je dijaspora. Svedjanin.STEVIE je napisao/la: balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
A koji se qurac ti mješaš u raspravu? Yebo te šveđanin.
-
- Kontakt:
a sta kazes za 500-600 ljudi koji su isli raznim agencijama , a da ne pricam o sigurno 200.300 ljudi u svojim aranzmanima...vjeruj bar 30% pa i 40% je bilo iz BiHtruts je napisao/la:Inače da svi naši građani na godišnje odmore ne idu u Francusku, Španiju, Italiju, nego na Bliski istok, gdje mogu biti prihvaćeni od prgavih arapa i njihovog mentaliteta, koji ih je odveo tamo gdje jesu.boomerang5 je napisao/la:*ebo vas vise svijet i evropa...sta su uradili za nas - NIŠTA ? dobro je više dodvoravanja...ok, treba ispostovati minutu sutnje i to je koliko sam skontao isti lik dovikivao,ali tako globalizirati ljude koji su masovnu paru dali da vide pjanica kako se ceska za damu i boli ga q za rez, je stvarno smijesno. Zbog j.ebenog dodvoravanja , sta sad nismo trebali ni slaviti eventualni prolaz da ne bi ispali barbari, osim sto su zabranili javno gledanje utakmice ...Mi bi se trebali ponašati civilizovano, kao prvo, i ispoštovati barem tom jednom minutom žrtve. Nama bi strašnije trebalo biti ovo što se u Parizu desilo, nego što se dešava svaki dan na istoku, jer smo mi ta ista Europa, koliko god neki željeli da se "vrate korijenima". Shvatite to kako želite, nađite se uvrijeđenim zabole me, ali tako je.
Inače i za te likove što kažeš da su dali masovnu paru, pa neću ja dat što nemam, nego naša divna dijaspora, koja nas pravo fino svijetu predstavi gdje god da se pojave.

- JackTheStripper
- Kontakt:
STEVIE je napisao/la:to je sizofrenija teska, mrze drustvo u kojem zive i koji ih hrani, van svake pameti.Greivis je napisao/la:
Ja to ne mogu da razumijem nikako. A upravo takav profil licnosti su i ovi kozojebi sto ubijaju.
Sereš. Poštovati zakon i placati porez je mržnja?
Ogadili su mi fudbal nabijem ih na napojnu žilu 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bezveze vam je priča, mene ako pitate šta god da su uradili ne bi pogriješili. Uglavnom kad smo kod već te solidarnosti u suosjećanje, ili se solidariši sa svima ili nemoj nikako ni prema kome jer svi koji ginu svugdje na svijetu su ljudi. Ovako biranje sa kim ćeš se solidarisati izgleda malo degutantno i uvlakački bez obzira o kome se radi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Minut ćutanja za Pariz, Francusku, i vi podržavate omalovažavanje i vrijeđanje iste kroz povike i zviždanje a htjeli ste s rahatlukom da slavite 90 minuta kasnije što idemo tamo na prvenstvo - malo morgen. karma is a beach jel. Haj što smo se osramotili igrom al što smo se još više osramotili ponašanjem to je čudo jedno. Znaš bonton je iznad bilo kojeg religijskog kodeksa.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da li si ti evropljanin?boomerang5 je napisao/la:*ebo vas vise svijet i evropa...sta su uradili za nas - NIŠTA ? dobro je više dodvoravanja...ok, treba ispostovati minutu sutnje i to je koliko sam skontao isti lik dovikivao,ali tako globalizirati ljude koji su masovnu paru dali da vide pjanica kako se ceska za damu i boli ga q za rez, je stvarno smijesno. Zbog j.ebenog dodvoravanja , sta sad nismo trebali ni slaviti eventualni prolaz da ne bi ispali barbari, osim sto su zabranili javno gledanje utakmice ...
Sto posto zbog zviždanja nismo na Euru, čak mislim da kada su iz UEFE vidjeli da zviždimo na minutu šutnje odlučili su da nas izbace sa prvenstva, hem ne poštujemo kodeks hem smo potencijalni teroristiunhallowed je napisao/la:Minut ćutanja za Pariz, Francusku, i vi podržavate omalovažavanje i vrijeđanje iste kroz povike i zviždanje a htjeli ste s rahatlukom da slavite 90 minuta kasnije što idemo tamo na prvenstvo - malo morgen. karma is a beach jel. Haj što smo se osramotili igrom al što smo se još više osramotili ponašanjem to je čudo jedno. Znaš bonton je iznad bilo kojeg religijskog kodeksa.

Vidio si, sumnjiv je onaj penal bio

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Daj ba **** vas to sranje ovo je sportski forum.. daj samo sporta to izvan nas netreba ovdje zanimat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
-
- Kontakt:
Sori ali to nije nikakav rasizam, to se ne zove rasizam to su prioriteti. Je li tebi bitnije i da li se bunis kad se citava Evropa sjeca genocida u Srebrenici i svi najuticajniji evropski mediji to spominju i forsiraju iako se u isto vrijeme u Ruandi desio zlocin pored kojeg onaj Srebrenicki izgleda kao maciji kasalj gdje je u tri mjeseca poginulo skoro milion ljudi, toga se slabo ko sjeti a Srebrenicu svi spominju? Sto zato sto smo mi bitniji i blizi njima od crnaca po Rundi i nisam vidio da se neko od vas buni zbog toga. Tako je uvijek bilo i uvijek ce biti neki ljudi su bitniji neki nisu ne postoje jednaki to je mit isto tako tim arapima dole u Sriji su bitniji oni arapi sto stradaju po Libiji, Iraku, Afganistanu od onih muslimana gore po Kini a i od Bosnjaka. Zato manite se te patetike o izjednacavanju zrtava Evropi ce uvijek biti bitniji Evropljani i ovo sto se dogodilo u Parizu nego ono sto se dogadja na bliskom istoku i africi i tako i treba da bude i tako ce uvijek biti.a jbt kakav otvoreni rasizam
![]()
znaci, samo zato što je nekoga evropska picka izbacila, odmah mu je život u startu vrijedniji i bitniji medijima....nevini ljudi koje ubijaju na dvevnoj bazi po bliskom istoku (Libanu, Palestini, Siriji, Iraku itd) su izgleda manje vrijedni![]()
Muslimanska krv je bezvrijedna, boli nas qrac, pravimo se da je to negdje na drugoj planeti - ali je zato za evropskom ronimo suze.
Covjek je covjek, žrtva je žrtva, bez obzira na naciju, vjeru, rasu itd
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Laku noć ojropljani.
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar je bitnije raspravljat o klasicnom bosanskom seljakluku pojedinca ili vise pojedinaca na tribini nego o sramoti igraca na terenu i selektora. Da li manje boli poraz ako o njemu ne pises, lakse se preboli, ili je ovako bolje presutiti sve lose pa da vec sutra mozemo opet pozivati "nase miljenike" u prvih 11 kao da se nista nije desavalo, da nam se stvari mogu slicne mogu ponavljati???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma da upoznaju malo poblize te palestince i ostale arape odmah bi skontali "nisam ja odavle".BigBigBang je napisao/la:Tako su nesto vjerovatno rekli i oni dijasporci veceras na tribinama sto su skadnirali Palestina a sad su na putu za svoje tople domove u Stokholmu, Becu, Cirihu i KopenhagenuJackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.
A i ovim na forumu koji im ližu dupe.![]()
Nijedan od njih ne ide braci u Palestinu vec kod evropskih licemjera
PItanje je sad pravo ko je tu ustvari licemjer...
Cast brojnim izuzecima ali generalno uzasni ljudi. Uzasni.
- invincible1921
- Kontakt:
Realno nevin kad neko pogine je zasluzio pocast pa makar da je na marsu...fino vam covjek napisa ili prema svima ili prema nikom.
A ovi "braca muslimani" ser.u protiv evrope, cie, teorija zavjera, a pola ih ili zivi ili bi jedva docekalo da zivi u toj "ANTI MUSLIMANSKOJ TVOREVINI ", Evropi
koga ba vi muljate....
Uostalom sto se mene tice...ok je da imas neku savjest prema dogadjajima u svijetu, al realno mene je briga za sve te ljude palestine, iraka i slicnih isto toliko koliko je njih bila briga za mene od 92-95.... toliko
A ovi "braca muslimani" ser.u protiv evrope, cie, teorija zavjera, a pola ih ili zivi ili bi jedva docekalo da zivi u toj "ANTI MUSLIMANSKOJ TVOREVINI ", Evropi

Uostalom sto se mene tice...ok je da imas neku savjest prema dogadjajima u svijetu, al realno mene je briga za sve te ljude palestine, iraka i slicnih isto toliko koliko je njih bila briga za mene od 92-95.... toliko

=\_1921_/=
One koji nakon ovog posta nastave raspravljati o palestini, islamistima, evropi... Cu trajno banovati.
Izvolite.
Izvolite.