BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
nije još sve izgubljeno , trebamo smislit plan da se infiltriramo u IRU koja je dugo vremena pasivna , izazovemo rat tamo i onda umjesto njih odemo na euro ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pjanic je nivo Antolica, a Brozovic Badelj Kovacic i Rakitic su za njega megaigracine.
O Modricu da ne pricam, lomio bi kicmu tom majmunu
O Modricu da ne pricam, lomio bi kicmu tom majmunu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koja po redu, Bog sami znatopnik1 je napisao/la:večeras, opet utakmica za prolaz* to sam zaboravio napisatiNYKnicks Fan je napisao/la:Najveci bosanki sintopnik1 je napisao/la:Emir Spahić
Penal za neprolazak na prošlo Evropsko
Kiks kod gola Nigerije na svjetskom na utakmici za prolaz u sljedeću runu, i generalno kriminalna partija
Večeras tragikomedija od utakmice u njegovoj režiji, sudija ga poštedio 3 puta crvenog kartona.

Sramotna igra naših balerina protiv drvosječa kojima je se igra zasniva na nabij i trči principu. Šteta, odoše još jedne kvale Džeko sve stariji a zamjene ni za njega a ni za neke druge na vidiku. Samo još da pošaljem u tri pm onu gamad i **** koji su zviždali i uzvikivali Palestina za vrijeme minute šutnje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Saša Papac je za Kolašinca i Zukanovića Maldini.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jeste, ali samo u kurcu.samocelik je napisao/la:Saša Papac je za Kolašinca i Zukanovića Maldini.
Jos jednom je pobijedila fizicka sprema i disciplina nad kvalitetom.
Vi, kao i uvijek, nemate ni habera kako da analizirate tekmu. **** vas gladne u picku, zato je i ova stranica zajedno sa forumom tolika bruka svagdje kao sto jeste. Bog vas stvorio.
-
- Kontakt:
vjeruj mi, ne bih bas rekao da smo kvalitetniji. Po cemu zakljucujes ? mozda po timovima u kojim igraju igraci, ali po igri NE
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 17 nov 2015, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
- sigurnoable
- Kontakt:
Mi kvaliteta, daj ne budi smijesan, hahahaha!club21 je napisao/la:Jos jednom je pobijedila fizicka sprema i disciplina nad kvalitetom.
Bio na utakmici i ovo mu nikad halalit necu!NYKnicks Fan je napisao/la:Najveci bosanki sintopnik1 je napisao/la:Emir Spahić
Kiks kod gola Nigerije na svjetskom na utakmici za prolaz u sljedeću runu, i generalno kriminalna partija
Večeras tragikomedija od utakmice u njegovoj režiji, sudija ga poštedio 3 puta crvenog kartona.
Uvijek bio i ostao profesionalni kabadahija, krv mu j.ebem!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dva suta za 180 minuta, kvalitetasigurnoable je napisao/la:Mi kvaliteta, daj ne budi smijesan, hahahaha!club21 je napisao/la:Jos jednom je pobijedila fizicka sprema i disciplina nad kvalitetom.

club21 je napisao/la:Jos jednom je pobijedila fizicka sprema i disciplina nad kvalitetom.

Sve dok naši "igrači" tu stvar ne utuve u glavu, nikada ama baš nikada nećemo biti ekipa za velike stvari. Jer oni su kvaliteta samo u svojim glavama...
Po meni jedini Džeko uvijek dokaže svoj kvalitet, ovo ostalo.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
[youtube][/youtube]
Suza u oku jbt
Suza u oku jbt
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nisam gledao tekmu, ali je šteta što BiH ne ide na EURO. 

Laku noc i dobrosusjedski pozdrav iz susjedne Herceg Bosne!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vise i sudijama dosadilo da mu daju crvene karrone.topnik1 je napisao/la:Emir Spahić
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odmah poslije završetka utakmice 3 razočarana momka iz Cazina sjedaju u auto i nakon par minuta imaju saobracajnu nesreću u kojoj je jedan momak poginuo na licu mjesta 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mene je sramota ponajvise ovih Fanaticosa veceras, bas su nas lijepo predstavili! 

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Makar se neko nsamijao na ovaj komentar.Ajzea je napisao/la:Spaha klosaru..
Lulic mi je dokazao koliku sam gresku napravio sto i ja nisam sutao loptu jer kad on moze biti igrac Lazia, i ja bi vjerovatno mogao biti igrac MU. i dalje ne shvatam kako je on ozbiljan fudbaler. Ma zao mi da izlizem slova na tastaturi pisajuci o danasnjoj predstavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.