BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Cetvrto EP izaredom da jedina Hrvatska se plasira iz nase regije. Nema potrebe se zaliti za ovo veceras, nije nikoga ni briga iz ovih prostorima za ovaj j*beni eurofaggotry festival. 

I jos nesto. KOLIKO RETARDIRAN MORAS BITI DA NE ZACEPIS ZVALJE KAD JE RIJEC O MINUTI SUTNJE. Sprdamo se pred citavim svijetom, seljacine. Okej trebali su uzvikivati "Palestina, Palestina". Ali za to su imali punih 90 minuta tokom igre.
27.10.2020
Elegant je napisao/la:

fuad94 je napisao/la:Opet nas gledate iz fotelja
Pozdrav iz hrvatskog Viteza
Seljacine jedne, slavite ko da je vas grad, meni hrvatsku zastavu stavljate kilometar ispred kuce, jaranu u Ahmicima stavljate iste takve zastave.
Opet pokazujte koliki ste debili kad slavite tudji neuspjeh.
Amin da se potrefimo nekad u istoj grupi pa da vidite da se ne igra samo nogama.
Maksuz pozdrav!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Otkako su mu uzeli kapitensku traku, on nije nijednu utakmicu odigrao da valja..hz1987 je napisao/la:da apsolviramo sudiju
penal nije morao svirati, ali je morao crveni spahicu dati nakon 20min igre.
za mene je ta prica zavrsena.
da li bi vi mjenjali penal ili bruku od 3-4 razlike zbog toga sto mu je sudija vise puta progledao kroz prste za drugi zuti, pa i direktni crveni i ostavio ekipu na cjedilu 70min ???
jedan od glavnih krivaca i najvecih krivaca za poraz je upravo on jer je svojom nervozom i kiksevima unosio nemir u zadnju liniju i konstatno drzao nas vezni red pod pritiskom da krene naprijed zbog nestabilnost pozadine ako pogrijese.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Emir Spahić 
Penal za neprolazak na prošlo Evropsko
Kiks kod gola Nigerije na svjetskom na utakmici za prolaz u sljedeću runu, i generalno kriminalna partija
Večeras tragikomedija od utakmice u njegovoj režiji, sudija ga poštedio 3 puta crvenog kartona.

Kiks kod gola Nigerije na svjetskom na utakmici za prolaz u sljedeću runu, i generalno kriminalna partija
Večeras tragikomedija od utakmice u njegovoj režiji, sudija ga poštedio 3 puta crvenog kartona.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Najveci bosanki sintopnik1 je napisao/la:Emir Spahić

-
- Kontakt:
Jaka ili ne , ali je to baza, i da nije Želje mi bismo iz šestog šešira kretali u kvaletruts je napisao/la:jao baze jakeVirtu4l je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Koji je drugi klub ? Znam da je baza repke iz jednog a gdje je drugi klub ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Možda se to promjeni nakon amidze i kaNpa , ali možda, do tada sreća da već imamo kakvu -takvu bazu i da i dalje u kvale ulazimo iz drugog šešira
Ljudi spavanje ili kljucanje teme al admin izgleda podlego pritisku pa je na aparatima ili na alkoholu.
Toliko smo baš vidjeli želje, požrtvovanosti kod naših igrača. Baš su trčali i borili se kao da sutra ne postoji i baš su bili svjesni koliko je ova utakmica bitna i kako u njoj treba orati teren da bi došao do tog veličanstvenog cilja zvanog EURO. Toliko toga svega vidjesmo od naše repke, da me baš čudi kako ne ostvarismo taj plasman.
I baš smo još vidjeli koliko su po završetku naši igrači protestvovali kod sudije, zbog par katastrofalnih odluka istog. Baš su se slomili i pokazali koliko su se nasekirali.
Pa bar su to mogli simbolično učiniti.
Ispalo je na kraju da se Džeko, možda još uz Đurića najviše nasekirao.
Ostali jedva dočekaše da odu sa terena i da skinu teški teret, zvani reprezentacija BiH, koji su nosili na svojim leđima. Sada baš mogu uživati u statusu velikih zvijezda u svojim klubovima. A da su bar tamo svi zvijezde, pa hajd....
I baš smo još vidjeli koliko su po završetku naši igrači protestvovali kod sudije, zbog par katastrofalnih odluka istog. Baš su se slomili i pokazali koliko su se nasekirali.

Ispalo je na kraju da se Džeko, možda još uz Đurića najviše nasekirao.
Ostali jedva dočekaše da odu sa terena i da skinu teški teret, zvani reprezentacija BiH, koji su nosili na svojim leđima. Sada baš mogu uživati u statusu velikih zvijezda u svojim klubovima. A da su bar tamo svi zvijezde, pa hajd....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prvo cu se osvrnuti na vecerasnju utakmicu..
Tuzno zvuci ali kao da su Irci zeljeli vise Euro.Razbili su nas trkom,pritiskom i strasnim defanzivnim blokom kroz sredinu.Nijednog trenutka se nismo uspjeli izboriti s tim,lakse nam je bilo ocito pribjegavati onim dugim pasovima koji su,uglavnom,bili bezopasni.Malo nesto smo ko uspjeli pocetkom drugog poluvremena ali i to je bilo vise zbog tog sto se Irska povukla.
Prvu priliku smo stovrili u 91-92 minuti ito valjda najbolje oslikava nasu igru veceras.
Nasa prednost u kombinatorici,posjedu i tehnickoj potkovanosti se izgubila i utopila u Irskoj borbi,trci i defanzivi.Ona situacija u kojoj Pjanic gura loptu Medunjaninu u prazan prostor a ovaj je samo pogledom isprati i prepusti Ircima najbolje oslikava to.Moralo se veceras igrati puno vise fajterski,vise trcati i kretati.To su radila samo donekle 3-4 igraca veceras,za ovaj nivo i ovaj ulog premalo nazalost.
Od igraca prolazne ocjene od mene dobijaju Dzeko,Pjanic,Kolasinac i Visca.Nisu ni oni pokazali aman zaman nesto posebno,ali bili bolji ipak od ostalih,pokusavali nesto ako nista.Kao najlosije oznacio bih Medunjanina i Vranjesa.
Premalo smo pokazali veceras kao ekipa,tacnije nista.I ovako limitirana ekipa Irske je djelovala bolje i organizovanije od nas i time apsolutno nadoknadila razliku u kvaliteti.
Sad opcenito o brazu..
Obje utakmice smo igrali kako odgovara Irskoj,dugim loptama i guranjem na krilo nakon cega se obicno nista nije izrodilo.Istina,Irska je sve ucinila da nas na to navede,mi nismo imali pravi lijek za to i epilog vidimo.Znali su oni tacno gdje treba rezat,razgradili su nasu sredinu terena i to je to.Sve ostalo je bila improvizacija.Nesto bolje smo djelovali u Zenici,tacnije u prvom poluvremenu posebno,ali malo je to sve za Euro.Dalje ide repka koja je svoje prednosti koristila pravilo i do kraja,mi nase nismo i kraj price.
Svi skupa,od Mese pa do posljednjeg igraca na spisku dobijaju minus od mene jer smo djelovali totalno neuvjerljivo i blijedo u ovom barazu.
Zao mi je sto smo se kao nacija razocarali po ko zna koji put,fudbal,kosarka,rukomet..Ali Boze moj,valjda ce jednom biti bolje.
Tuzno zvuci ali kao da su Irci zeljeli vise Euro.Razbili su nas trkom,pritiskom i strasnim defanzivnim blokom kroz sredinu.Nijednog trenutka se nismo uspjeli izboriti s tim,lakse nam je bilo ocito pribjegavati onim dugim pasovima koji su,uglavnom,bili bezopasni.Malo nesto smo ko uspjeli pocetkom drugog poluvremena ali i to je bilo vise zbog tog sto se Irska povukla.
Prvu priliku smo stovrili u 91-92 minuti ito valjda najbolje oslikava nasu igru veceras.
Nasa prednost u kombinatorici,posjedu i tehnickoj potkovanosti se izgubila i utopila u Irskoj borbi,trci i defanzivi.Ona situacija u kojoj Pjanic gura loptu Medunjaninu u prazan prostor a ovaj je samo pogledom isprati i prepusti Ircima najbolje oslikava to.Moralo se veceras igrati puno vise fajterski,vise trcati i kretati.To su radila samo donekle 3-4 igraca veceras,za ovaj nivo i ovaj ulog premalo nazalost.
Od igraca prolazne ocjene od mene dobijaju Dzeko,Pjanic,Kolasinac i Visca.Nisu ni oni pokazali aman zaman nesto posebno,ali bili bolji ipak od ostalih,pokusavali nesto ako nista.Kao najlosije oznacio bih Medunjanina i Vranjesa.
Premalo smo pokazali veceras kao ekipa,tacnije nista.I ovako limitirana ekipa Irske je djelovala bolje i organizovanije od nas i time apsolutno nadoknadila razliku u kvaliteti.
Sad opcenito o brazu..
Obje utakmice smo igrali kako odgovara Irskoj,dugim loptama i guranjem na krilo nakon cega se obicno nista nije izrodilo.Istina,Irska je sve ucinila da nas na to navede,mi nismo imali pravi lijek za to i epilog vidimo.Znali su oni tacno gdje treba rezat,razgradili su nasu sredinu terena i to je to.Sve ostalo je bila improvizacija.Nesto bolje smo djelovali u Zenici,tacnije u prvom poluvremenu posebno,ali malo je to sve za Euro.Dalje ide repka koja je svoje prednosti koristila pravilo i do kraja,mi nase nismo i kraj price.
Svi skupa,od Mese pa do posljednjeg igraca na spisku dobijaju minus od mene jer smo djelovali totalno neuvjerljivo i blijedo u ovom barazu.
Zao mi je sto smo se kao nacija razocarali po ko zna koji put,fudbal,kosarka,rukomet..Ali Boze moj,valjda ce jednom biti bolje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Spaha je bio loš večeras al' isto tako to što je on bio neoprezan nema nikakve ali ama baš nikakve veze što mi nismo na Euru.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zadnja linija Vranjes-Spahic-Zukanovic-Kolasinac...
Yebote ako iko od njih moze dobiti ocjenu 3 za ovo veceras... Vec sam pisao da ovdje nece odluciti nikakva taktika vec samo htjenje i zelja. Dzeko je fino objasnio. Ircima cestitke, iskoristili su sve sto su trebali iskoristiti, od magle, do sudije...

Prije svega meni nije jasno kako **** administracija ikako dozvoljava ovim fašistima da ovako pišu i provociraju. Znači baš ste toliko jadni da ćete zbog **** klika na stranicu dopustiti da svaki ološ ovdje prosipa svoj fašizam i vrijeđa invalide itd ? Dajte mi ban **** vam mater svima kolektivno. Svakako ste ista **** ko i oni, kad im dopuštate da vrijeđaju sve vezano za ovu državu.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 17 nov 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
svezali se ljudi za spahica ko da je sad on krivac sto smo ispali
a nista vaterpolista zukanovic(ujedno i kiksao vise puta nego spaha), pjanic, poznati casper, senad senko lulic poznatiji kao Mr.neznalica...ima tu materijala, vi ste se ''smetljara'' svezali, a realno koliko hoces ih ima da su nas za.****

a nista vaterpolista zukanovic(ujedno i kiksao vise puta nego spaha), pjanic, poznati casper, senad senko lulic poznatiji kao Mr.neznalica...ima tu materijala, vi ste se ''smetljara'' svezali, a realno koliko hoces ih ima da su nas za.****
**** li ti ja mAmu u picky smrdljivufuad94 je napisao/la:Uvijek sam ismijavao bh reprezentaciju jer smrdi!
Pozdrav iz hrvatskog Odzaka!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pored toga sto smo nazad losi bili mi ni naprijed nismo ama bas nista uradili, sredina katastrofa mozda i gora od odbrane.
večeras, opet utakmica za prolaz* to sam zaboravio napisatiNYKnicks Fan je napisao/la:Najveci bosanki sintopnik1 je napisao/la:Emir Spahić

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Spaha klosaru..
Lulic mi je dokazao koliku sam gresku napravio sto i ja nisam sutao loptu jer kad on moze biti igrac Lazia, i ja bi vjerovatno mogao biti igrac MU. i dalje ne shvatam kako je on ozbiljan fudbaler. Ma zao mi da izlizem slova na tastaturi pisajuci o danasnjoj predstavi.
Lulic mi je dokazao koliku sam gresku napravio sto i ja nisam sutao loptu jer kad on moze biti igrac Lazia, i ja bi vjerovatno mogao biti igrac MU. i dalje ne shvatam kako je on ozbiljan fudbaler. Ma zao mi da izlizem slova na tastaturi pisajuci o danasnjoj predstavi.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pape gigant je to znao, a svi mu se smijali...osim nekoliko nas, Papeljubaca, kako nas vole nazivati..boomerang5 je napisao/la:Sve je EDIN,kapiten,zmaj naš rekao dobro. Mi nismo ekipa koja ce se takticki i odbranom snaci i dobiti. Mi jednostavno moramo igrati na gol vise i znamo da smo jedino tako ostvarivali pobjede. Ova sad vam rasprava ovaj dobar u odbrani ovaj nije, realno gledajuci,svako od njih zas.ere u nekoj, a u nekoj je dobar. Svi su oni meni isti, nema boljeg ili losijeg. Naš je problem u vezi ( očigledno se stvorio nakon odlaska grande Misketa), jer mi ljudi moji na protivnickoj polovini nismo povezali 3 pasa bez povratne nazad, godinu dana. Dzeko se mora izvlaciti na 30 metara da dobije loptu, ma fuj Pjanicu fuj Medunjaninu. Btw. : višća realno izrasta u jednog bitnog člana prve postavajoš samo da se nesposobni lulic izbaci iz prvih 11. Begovicu svaka cast, ali care, 3 suta u 2 utakmice u okvir gola i 3 gola primis. Sto je previse , previse je.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.