jer meni se iz tvoje mame ne vadi jer meni se sutra ne radi mene nista vise ne vadifuad94 je napisao/la:Ispodprosjecna ste reprezentacija jer nemate talent za nogomet. Sjedeca odbojka vam jedino lezi.
Pozdrav iz hrvatskog Stoca!
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Begovic Sehic
Mujdza Bicakcic Sunjic Cocalic Arslanagic Zukanovic Kolasinac Vranjes
Lulic Hajrovic Visca Radovac Cimirot Memija Hadziahmetovic Duljevic Pjanic Besic Medunjanin Susic
Hodzic Dzeko Ibisevic Djuric Bajic
Ima ovdje i viska, ali eto cisto da se vidi na koga bi se mozda moglo racunati za SP. Ako nista ima par igraca koji bi znali podvaliti loptu.
Iskreno zao mi je jednog Zahirovica koji je cuvao Ronalda u Zenici skoro pa perfektno, momak se izgubi jbg.
Sad su na redu velikani, da se konacno oproste dostojanstveno bez povratka - zna Spaha da na njega mislim
Mujdza Bicakcic Sunjic Cocalic Arslanagic Zukanovic Kolasinac Vranjes
Lulic Hajrovic Visca Radovac Cimirot Memija Hadziahmetovic Duljevic Pjanic Besic Medunjanin Susic
Hodzic Dzeko Ibisevic Djuric Bajic
Ima ovdje i viska, ali eto cisto da se vidi na koga bi se mozda moglo racunati za SP. Ako nista ima par igraca koji bi znali podvaliti loptu.
Iskreno zao mi je jednog Zahirovica koji je cuvao Ronalda u Zenici skoro pa perfektno, momak se izgubi jbg.
Sad su na redu velikani, da se konacno oproste dostojanstveno bez povratka - zna Spaha da na njega mislim

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Na ovu predobru koreografiju imam samo reći: " E imaju se za šta i ustati..."
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dobar nam je savez..Zato sve ide ovako fino..I Mesu i savez i igrace treba silovati,al ne svrsavati u nji-da se nedaj boze, nebi razmnozili..
SAVEZ NAPOLJE!!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kad se sjetim rapsodije protiv Francuske u Parizu. A sad ovo. Pa mi nismo dva dodavanja spojili , jednu akciju uigrali. Ali formacija od 70e minute sa tri devetke i jednim igracem u sredini

27.10.2020
**** ti ja hrvatsku mater u usta picko jedna provokatorska pozdravlja te mama sa bosanskog kurca
Sa vrha bosanskih dvora bosanskog stolnog grada Stoca
Sa vrha bosanskih dvora bosanskog stolnog grada Stoca
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Poselamio te bošnjački načelnik Odžaka smradu kamenokockoglavi i srbokatolički.fuad94 je napisao/la:Uvijek sam ismijavao bh reprezentaciju jer smrdi!
Pozdrav iz hrvatskog Odzaka!

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Da nije umjetni neki klub eheh
Treba se zahvaliti poejdinim igracima i mesi pa krenuti u nove kvalifikacije sa novim trenerom.
Treba se zahvaliti poejdinim igracima i mesi pa krenuti u nove kvalifikacije sa novim trenerom.
-
- Kontakt:
Sve je EDIN,kapiten,zmaj naš rekao dobro. Mi nismo ekipa koja ce se takticki i odbranom snaci i dobiti. Mi jednostavno moramo igrati na gol vise i znamo da smo jedino tako ostvarivali pobjede. Ova sad vam rasprava ovaj dobar u odbrani ovaj nije, realno gledajuci,svako od njih zas.ere u nekoj, a u nekoj je dobar. Svi su oni meni isti, nema boljeg ili losijeg. Naš je problem u vezi ( očigledno se stvorio nakon odlaska grande Misketa), jer mi ljudi moji na protivnickoj polovini nismo povezali 3 pasa bez povratne nazad, godinu dana. Dzeko se mora izvlaciti na 30 metara da dobije loptu, ma fuj Pjanicu fuj Medunjaninu. Btw. : višća realno izrasta u jednog bitnog člana prve postava
još samo da se nesposobni lulic izbaci iz prvih 11. Begovicu svaka cast, ali care, 3 suta u 2 utakmice u okvir gola i 3 gola primis. Sto je previse , previse je.

Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 17 nov 2015, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
narodniheroj je napisao/la:Koji je drugi klub ? Znam da je baza repke iz jednog a gdje je drugi klub ?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista to bi bilo to. Mesi nRavno pruziti sansu sljedece kvale, naravno uz uslov da odbaci nekoliko igraca ili sa se sami oproste. Zaista ce biti tesko gledati euro.Be Elim nikog da kritikujem. ali dobro rece danas obaj irac da sno precjenjena repka.
I da **** sve ovom trolu fuadu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I da **** sve ovom trolu fuadu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edin Dzeko!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
al kako vas ovaj provokator Fuad94 znalacki trola
napiše jedan post, odmah dobije po 5 replika

napiše jedan post, odmah dobije po 5 replika
- maroonGiant
- Kontakt:
Džeko je najveći igrač kojeg je ova repka ikada imala, i koga će nažalost ikad imati!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Smijesni ste vi koji odgovorate ovom jadniku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
jao baze jakeVirtu4l je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Koji je drugi klub ? Znam da je baza repke iz jednog a gdje je drugi klub ?![]()
![]()

da apsolviramo sudiju
penal nije morao svirati, ali je morao crveni spahicu dati nakon 20min igre.
za mene je ta prica zavrsena.
da li bi vi mjenjali penal ili bruku od 3-4 razlike zbog toga sto mu je sudija vise puta progledao kroz prste za drugi zuti, pa i direktni crveni i ostavio ekipu na cjedilu 70min ???
jedan od glavnih krivaca i najvecih krivaca za poraz je upravo on jer je svojom nervozom i kiksevima unosio nemir u zadnju liniju i konstatno drzao nas vezni red pod pritiskom da krene naprijed zbog nestabilnost pozadine ako pogrijese.
penal nije morao svirati, ali je morao crveni spahicu dati nakon 20min igre.
za mene je ta prica zavrsena.
da li bi vi mjenjali penal ili bruku od 3-4 razlike zbog toga sto mu je sudija vise puta progledao kroz prste za drugi zuti, pa i direktni crveni i ostavio ekipu na cjedilu 70min ???
jedan od glavnih krivaca i najvecih krivaca za poraz je upravo on jer je svojom nervozom i kiksevima unosio nemir u zadnju liniju i konstatno drzao nas vezni red pod pritiskom da krene naprijed zbog nestabilnost pozadine ako pogrijese.
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 17 nov 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.