BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

AsharaK
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la AsharaK » 16 nov 2015, 23:50

Mene jedino to brine sto nema ko naslijediti ove momke, stvarno katastrofalno se radi u mladjim selekcijama.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 nov 2015, 23:50

jeste glupi **** vas fuad. U tri posta je bio u vitezu jajcu i stocu. Okante se budale, šta mu koji qurac odgovarate
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 nov 2015, 23:50

fuad94 je napisao/la:Ispodprosjecna ste reprezentacija jer nemate talent za nogomet. Sjedeca odbojka vam jedino lezi.

Pozdrav iz hrvatskog Stoca!

Treba tebe neko dobro stocem po toj kockastoj glavi, sestru i majku ti yebem. Yebem ti cistiliste.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 23:51

Fidelis je napisao/la:Moram samo ovo,ipak su neciji licni interesi preci od interesa reprezentacije i svih nas.Apsolutno je nedopustivo da Bešić ne pocne utakmicu.

Neka nam je Bog na pomoci.
I sa ovim sastavom smo bolji ali ako ne daj Boze ne uspijemo Mehmed je bivsi.

Hajmo ih dobiti :bih:
Eto ga.
Nema se sta reci,ovo je najveca sramota koju smo dozivjeli od 2008 godine.Selektoru odmah otkaz a mora se traziti i odgovornost celnika nogometnog saveza,njihova krivica je jednaka zato sto su dopustili Amidzi da skoro s.ebe kvalifikacije.
Veceras je srusen kult reprezentacije koji smo gajili zadnjih 7 godina,srusili su ga Bazdarevic,savez i igraci.Fudbalska reprezentacija od veceras postaje ono sto su odavno rukometna i kosarkaska.Kult mozemo ponovo izgraditi ali ne sa ovim selektorom i ceka nas puno posla.

Mene je stid do neba.

PS: i ye.bem mater svakom onom ko ce veceras,slijedecih dana ili bilo kad poceti s pricom,pa to je nasa realnost,mi smo se precjenili,Mesa je dobar i treba ostati itd.Hvala.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 16 nov 2015, 23:52

Kako godine idu bicemo sve losiji nazalost, imali smo svoj vrhunac.

fuad94
Kontakt:

Post Postao/la fuad94 » 16 nov 2015, 23:52

Sljedece ljeto Azurna obala, a vi se kiselite u trosnim stanovima Sarajeva, Tuzle i Zenice, popularnog Trokutistana!

Pozdrav iz hrvatskog Neuma!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 nov 2015, 23:52

club21 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji kad bi svi ti momci, dalje se razvijali, napravili ekstra transefer i Duljevic, Zakaric, Crnov, takoder i Memija i Filipovic, prvo sto bi to bilo ekstra za Pl klubove, promociju lige, i mislim da oni nista losije nebi odigrali veceras, samo sto mi nemamo takvog selektora koji bi u ovakvom vaznom mecu stavio Zakarica, Duljevica, pa cak nema sanse da ce Mesa napravit neki veci rez. Ibisevic , mozda Salihovic i to je max sto on nece vise pozivat, gledat cemo mi cijele kvalifikacije i Medunjanina i Lulica, Mujdzu itd
Dzaba te momke spominjes daj boze da makar od jednog budemo imali hajra, mislim na reprezentaciju.
Jos ovom gore da jednom repliciram nek pogleda popis stanovnistva pa nek vidi koga ima 50% a koga 10%.
Pa to je otprilike najbolje sto PL ima, i volio bih da vecina napravi nesto u svojoj karijeri jer, sve manje i manje cemo imat talenata iz diaspore, i morat cemo najbolje iz Pl gurat.
Husejnovic nije stra igrac 27 godina, nadam se napokon da ce uhvaiti kontinuitet igara i ustalit se u nekoj ekipi i on bi mogao pomoci reprezentaciji, vjerujem da pravi Husejnovic u top formi moze bolje odigrat na krilu i od Vise i od Lulica, al da se dotjera u ekstra formu, da ga povrede zaobidu i da napokon napravi iskorak jer talenta ima, sam rad, disciplina i da ga povrede zaobidu

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 23:52

" Kada vam svi budu zviždali i bili protiv vas od 80 000 ljudi , jedan čovjek će vas uvijek bodriti i biti uz vas " - Massimo Moratti
VOLIM TE BOSNO<3
"We need to suffer. And we need to fight."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 nov 2015, 23:53

club21 je napisao/la:Kako godine idu bicemo sve losiji nazalost, imali smo svoj vrhunac.
Mene je samo strah kad se Džeko oprosti, šta onda, ko će dati gola kad ne ide. Morat ćemo Rehagela zvati da igramo kao Grčka 2004.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 16 nov 2015, 23:53

Neka savez preuzme sve sta treba da se situacija poboljsa sto je vise moguce. Sumnjam, ali valjda ce biti tako.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 16 nov 2015, 23:53

fuad94 je napisao/la:Ispodprosjecna ste reprezentacija jer nemate talent za nogomet. Sjedeca odbojka vam jedino lezi.

Pozdrav iz hrvatskog Stoca!
Nabijem ti mamu i sestru na **** provokatoru jedan. Uzivaj veceras a mi cemo ismijavati tvoju repku naredno ljeta :D :D :D

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 nov 2015, 23:54

narodniheroj je napisao/la:
socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!

Vozdra!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:
Koji ti dio nije jasan??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 16 nov 2015, 23:54

kakva ba premijer liga, dzaba se polaze nada u nju dok se nesto iz temelja ne promijeni.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 16 nov 2015, 23:54

fuad94 je napisao/la:Opet nas gledate iz fotelja

Pozdrav iz hrvatskog Viteza
pa imali iko da ga banuje covjek se prijavio na forum samo da provocira . Majmun ocito bjezo sa casova geografije pa nezna da su mostar i Vitez u BiH

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 16 nov 2015, 23:55

TRUST je napisao/la:
club21 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji kad bi svi ti momci, dalje se razvijali, napravili ekstra transefer i Duljevic, Zakaric, Crnov, takoder i Memija i Filipovic, prvo sto bi to bilo ekstra za Pl klubove, promociju lige, i mislim da oni nista losije nebi odigrali veceras, samo sto mi nemamo takvog selektora koji bi u ovakvom vaznom mecu stavio Zakarica, Duljevica, pa cak nema sanse da ce Mesa napravit neki veci rez. Ibisevic , mozda Salihovic i to je max sto on nece vise pozivat, gledat cemo mi cijele kvalifikacije i Medunjanina i Lulica, Mujdzu itd
Dzaba te momke spominjes daj boze da makar od jednog budemo imali hajra, mislim na reprezentaciju.
Jos ovom gore da jednom repliciram nek pogleda popis stanovnistva pa nek vidi koga ima 50% a koga 10%.
Pa to je otprilike najbolje sto PL ima, i volio bih da vecina napravi nesto u svojoj karijeri jer, sve manje i manje cemo imat talenata iz diaspore, i morat cemo najbolje iz Pl gurat.
Husejnovic nije stra igrac 27 godina, nadam se napokon da ce uhvaiti kontinuitet igara i ustalit se u nekoj ekipi i on bi mogao pomoci reprezentaciji, vjerujem da pravi Husejnovic u top formi moze bolje odigrat na krilu i od Vise i od Lulica, al da se dotjera u ekstra formu, da ga povrede zaobidu i da napokon napravi iskorak jer talenta ima, sam rad, disciplina i da ga povrede zaobidu
a teško će ijedan napraviti išta bez igranja u reprezentaciji realno..put preko PL pa dalje je trnovit i puno teži nego ovim dijasporcima iz boljih klubova tj ne i boljih klubova ali iz liga koje imaju veći rejting

i da dodam da ne mogu vjerovat da postoje takvi debili koji zvizde na minuti šutnje za tragediju koja je potresla cijeli svijet..kakva je slika otišla u svijet :puke:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 16 nov 2015, 23:56

Nekako sam opušten. Neću više dopustiti sebi da se nerviram. kad pomislim zadnjih 10-15 godina koliko sam živaca i zdravlja svog potrošio na ovo.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 nov 2015, 23:56

Neka se on naslađuje. A kada ih Turci budu nakantali e onda će biti kuku lele, mrmljati će o zlim baliyama.

Yebo mu ja mater Ankicu.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 16 nov 2015, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 16 nov 2015, 23:57

Treba gasit temu.

fuad94
Kontakt:

Post Postao/la fuad94 » 16 nov 2015, 23:57

Uvijek sam ismijavao bh reprezentaciju jer smrdi!

Pozdrav iz hrvatskog Odzaka!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 nov 2015, 23:57

socrates je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:
socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!

Vozdra!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:
Koji ti dio nije jasan??
Koji je drugi klub ? Znam da je baza repke iz jednog a gdje je drugi klub ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 27 gostiju.