Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je tvoja stvar. Zato se vise baziras na podforum reprezentacije i sve ok. Svako neka bira svoje prioritete.muhamedhulk je napisao/la:Meni klub/grad nikad nece biti ispred reprezentacije/drzave.
Jes' da ne gotivim mesu i par njegovih 'malih plavih' (uz onog sto tetovira sat), ali mi je drzava/repka ispred svega u sportu. Prije svega, ja sam Bosanac, pa tek onda ostalo...))
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
1. Reprezentacija nije drzava. Patriotizam se ne dokazuje navijanjem za reprezentacijumuhamedhulk je napisao/la:Meni klub/grad nikad nece biti ispred reprezentacije/drzave.
Jes' da ne gotivim mesu i par njegovih 'malih plavih' (uz onog sto tetovira sat), ali mi je drzava/repka ispred svega u sportu. Prije svega, ja sam Bosanac, pa tek onda ostalo...))
,Pitar6785 je napisao/la:Misumovica i njegiv mitraljez, crtac sata, izjava zukanovica, izjava ustase pandze. Menije dali do znanja da 89% igraca igra za bih samo sto nemogu u hrvaskoj i srbi meda.
Dzeko veda pjanic spahic su jedini igraci koji igraju srce za reprezentaciju i na kraju krajeva drzavu.
Ja sam i ono malo emocije izgubio posle sp.
Sarajevo kad izgubi sjebemi sedmicu, reprezentacija popusi baraz ja nista (volio bi da su prosli cisto radi prezentacije drzave). A i govana plavi je previse u repci to je odma osudeno u propast.
Mrs odavdemuhamedhulk je napisao/la:Meni klub/grad nikad nece biti ispred reprezentacije/drzave.
amypitar je napisao/la:Ja sam bio u Armiji BiH.
Borio ssm se za ovu drzavu.Volim repku,ali sa Sarajevom niko ne moze.
Sjecam se jedne situacije u ratu na Treski mjesto neko se zove Jabuka.Na drugom brdu cete i pocese navijati Zvezda,Zvezda.
Mi ovamo uzvratimo Saraj,vo,Saraj,vo.Ja kad se to zakuha,poce pucati.
Kad izletise ovi stariji iz linija i govore **** vas i Zvezda i Sarajevo treba neko glavu izgubiti.
Ma samo Sarajv,o.
Kod mene je malo drugacije, ja sam Sarajlija pa onda sve ostalomuhamedhulk je napisao/la:Meni klub/grad nikad nece biti ispred reprezentacije/drzave.
dobaramypitar je napisao/la:Ja sam bio u Armiji BiH.
Borio ssm se za ovu drzavu.Volim repku,ali sa Sarajevom niko ne moze.
Sjecam se jedne situacije u ratu na Treski mjesto neko se zove Jabuka.Na drugom brdu cete i pocese navijati Zvezda,Zvezda.
Mi ovamo uzvratimo Saraj,vo,Saraj,vo.Ja kad se to zakuha,poce pucati.
Kad izletise ovi stariji iz linija i govore **** vas i Zvezda i Sarajevo treba neko glavu izgubiti.
Ma samo Sarajv,o.