Mateo Susic
Ali Suljic
Marin Anicic
Sead Kolasinac
Muhamed Besic
Dzenis Burnic
Deni Milosevic
Eldin Hadzic
Edin Dzeko
Armin Hodzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I to u 2 sportaInterista je napisao/la:Jedina repka na svijetu koja ne zna kreirati kontru to je sramota
ima i krila samo trenutno nisu u dobroj formi ali sigurno bi se na njih moglo računati: Duljević, Crnov, Zakarić, dobar je i onaj FIlipović iz Zrinjskog, Memija itd itdTRUST je napisao/la:To si upravu, al krila nikako nemamo, moja greska, njih sam zaboravio. Kako god smjena generracije nam predstojibrig je napisao/la:Aničić, Laštro, Graovac...TRUST je napisao/la:Nadam se da ce Cimirot pocet igrat u PAOK -u i dalje napredovat jer nam je potreban
Besic- napokon da pokaze svoj talenat i znanje i da se ustali u Evertonu i postane bitan igrac,
Pjanic- je igracina ima on jos pred sobom sigurno 3 ciklusa i dokazat ce on svoju vrijednost.
Hajrovic- napokon da nade klub gdje ce igrati, vratiti sampouzadanje, jer nam treba, vracaj se u Svicarsku, Belgiju bilo gdje kreni odakle si poceo ima vremena. Svakako smo deficitarni sa krilima.
Krunic- Odmah ga baciti u vratru i samo da nastavi napredovati i da postane bitan igrac Empolija.
Visca- Nadam se da ce se pojavit bolje krilo, al Visca svakako da ce imat svoje mjesto i dalje u reprezentaciji.
Hodzic, Dzeko, Đuric, Bajić, vjerovatno ce tu jos neko iskrsnuti tako da izbora u napadu ce biti. Nadam se napretku Đurića i transferu u bolji klub i tu da se izbori u mjesto, Hodzic samo da se ovako nastavi razvijati i nadam se da se Bajić nece izgubit u Turskoj vec da ce napredovat i davat golove.
Kološinac- napokon da pokaze talenat, da ga povrede zaobidu i da dalje napreduje.
Sunjic, Zukanovic, Vranjes, to nam je osonova neka stopera u buducnosti, valjda se pojavi neki ekstra talentovan.
Dupovac je najbolje krilo PL, pa valjda napravi transfer kakav dobar i izraste u ekstra igraca.
Ima tu jos talenata koji bi mogli da budu nosioci u buducnosti, al eto ovo gore nam je neki osonov za buducnost, fali desni bek pod hitno, i krila, tu smo najgori
Nikad nije bio hrvatski niti ce biti, da si pametan vjerovatno bi zbnao da je ta zastava postala drzavna nakon prijedloga HDZ-A bih 92 godine. Al vidim da nemas pojma o cemu pises.fuad94 je napisao/la:Zasto koristite zlocinacku zastavu tzv armije bih?
Pozdrav iz hrvatskog Novog Travnika!
socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!
Vozdra!!
a to su?socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!
Vozdra!!
fuad94 je napisao/la:Trokutistan 23.7% porazen od Irske
Pozdrav iz susjedne nezavisne HercegBosne, iz vjekovnog hrvatskog grada Jajca!
Dzaba te momke spominjes daj boze da makar od jednog budemo imali hajra, mislim na reprezentaciju.TRUST je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji kad bi svi ti momci, dalje se razvijali, napravili ekstra transefer i Duljevic, Zakaric, Crnov, takoder i Memija i Filipovic, prvo sto bi to bilo ekstra za Pl klubove, promociju lige, i mislim da oni nista losije nebi odigrali veceras, samo sto mi nemamo takvog selektora koji bi u ovakvom vaznom mecu stavio Zakarica, Duljevica, pa cak nema sanse da ce Mesa napravit neki veci rez. Ibisevic , mozda Salihovic i to je max sto on nece vise pozivat, gledat cemo mi cijele kvalifikacije i Medunjanina i Lulica, Mujdzu itd
Pa Sloboda i Celik logicno..brig je napisao/la:a to su?socrates je napisao/la:Jos jedna stvar,nama baza mora biti iz dva najveca BH kluba,i uz nekoliko provjerenih i dokazanih dijasporaca traziti EP 2020!!
Vozdra!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, kakarut, L-Train, Zglavkar i 21 gost.