BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Nadam se da ce se u sljedecih nekoliko dana Ibisevic i Spahic oprostiti od repke.
Ibisevicu hvala za Litvaniju i Argentinu, tvoji golovi ce se zauvijek pamtiti, al nisi vise ni za kurca, z
Spahicu sta god si dobro uradio to si ponistio duplo gorom greskom u duplo vaznijoj utakmici, precijenjen uvijek bio, pozdrav
Vi sto pljujete Mesu jer nema igru, pa ko da bi ko sa ovakvim klocevima nemotivisanim imao ikakve igre?
Dajte molim vas nemojte bit smijesni
Ibisevicu hvala za Litvaniju i Argentinu, tvoji golovi ce se zauvijek pamtiti, al nisi vise ni za kurca, z
Spahicu sta god si dobro uradio to si ponistio duplo gorom greskom u duplo vaznijoj utakmici, precijenjen uvijek bio, pozdrav
Vi sto pljujete Mesu jer nema igru, pa ko da bi ko sa ovakvim klocevima nemotivisanim imao ikakve igre?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
mamu ti j.ebem u usta klosare, pozdrav.fuad94 je napisao/la:Bolji smo od vas za tri klase
Pozdrav iz hrvatskog Kiseljaka
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Prejako majke mi.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Za ovo su "palestinci" na tribinama krivi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
*ebo vas sunjic, jel vam djozluci trebaju...pa lik je zaje.bo go u zenici, njegov je. A na stranu to sto je ko traktor spor. Inače što se tiče tekme, totalno očekivano. Totalno bezmudo, bez ikakvog žara. Pa majka mu stara, nisu irci ginuli za svoju drzavu , nego valjda mi, j.ebem ti nacionalni ponos u pm. Inače, meši se nema šta zamjeriti u taktici, ali mislim da je ovim nasim djerizima potreban galvanizator koji će ih stalno motivirati, jer očigledno da 70-80% reprezentativaca boli tuki kako ce tekma zavrsiti. Svaka čast Edinu Džeki, kapitenu,dijamantu...ostalo sve izdajice BOSNE !
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Moram jos pohvaliti i nase navijace, usli smo u red neadretalaca sa prekidanjem minute sutnje.
Kad god pomislis da ne mogu pasti na nize grane oni nas uvijek iznova iznenade.
ZBOG CEGA MANEKENI NISU IZASLI PRED NOVINARE?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek' su fakini ponudili ugovor za naredni ciklus,a ovaj naravno potpisao,prije odigravanja baraz utakmica..Unaprijed sve osmisljeno naravno!! Jbg..ima i on pravo na jedan cijeli ciklus (da sj.ebe) i da nas ne odvede na SP gdje samo prvi ide direktno.Fudo je napisao/la:mesi produzli ugovor na osnovu cega?? Uzasna igra protiv andore,walesa, kipra jeli to bilo dovoljno za produzetak ugovora, pa jeli oni samo vide rezultat?? Jel se oni uopste razumiju u fudbal?? Ovo je jedan od najgorih trenera repke svih vremena, jadna nam majka sa njim...
Poslije tog ciklusa ce ga nogirati,pa novi,neki....Znaci tek za EP 2020!!!!!!!!!!!!
Jadna ti njemacka...auuuuuu....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
Nisam uopste ni sumnjao da ce za poraz biti okrivljen sudac i penal
To sto nisu sutnuli na gol kako treba to nikom nista.
Bazdarevic kontao da ce mu tuzlanski Ibrahimovic donijeti euro ili Ibikadabra
Sta tek reci za onu vucibatinu Medunjanina lik nema trke za jaci fudbalski termin a kamoli da trci nasuprot fizickih monstruma iz Premierlige treba pohvaliti i hobotnicu na golu, Asmiru Begovicu i u Chelseu i u reprezentaciji za gol sve sto je potrebno da napravite je da uputite sut u okvir gola 90% slucajeva ulazi...

Bazdarevic kontao da ce mu tuzlanski Ibrahimovic donijeti euro ili Ibikadabra

Sta tek reci za onu vucibatinu Medunjanina lik nema trke za jaci fudbalski termin a kamoli da trci nasuprot fizickih monstruma iz Premierlige treba pohvaliti i hobotnicu na golu, Asmiru Begovicu i u Chelseu i u reprezentaciji za gol sve sto je potrebno da napravite je da uputite sut u okvir gola 90% slucajeva ulazi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Mesa je nastavio gdje je Safet stao, ovoj ekipi treba trener, a ne ni Safet ni Mesa jer niti jedan pojma nema. Samo lud covjek moze staviti katastrofalne i ultra komicne Cocalica i Medunjanina u jednoj ovakvoj utakmici, oni su glavni razlog ovog poraza. Zbog njih nisi imao ni Pjanica ni Dzeku, sve su poremetili svojom komicnom igromHusika je napisao/la:Od Safeta nije uopste moguce naci goreg ni u jednom pogledu...Fudo je napisao/la:mesi produzli ugovor na osnovu cega?? Uzasna igra protiv andore,walesa, kipra jeli to bilo dovoljno za produzetak ugovora, pa jeli oni samo vide rezultat?? Jel se oni uopste razumiju u fudbal?? Ovo je jedan od najgorih trenera repke svih vremena, jadna nam majka sa njim...
Nabijem i palestinu i njih i njihov wannabe lazni moral sa wannabe muslimanskom bracom.Greivis je napisao/la:Za ovo su "palestinci" na tribinama krivi.
Djubrad obicna
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nema smisla pljuvati Baždarevića. U ova **** nas je uvalio sušić i njegova je ovo krivica u potpunosti. Pa iz ovih govana nas ni Vicente del Bosque ne bi izvadio.
Treba ovu ekipu podmladiti. Izbaciti Hadžića, Sušića, Medunjanina, Salihovića, Ibiševića, Buriću ili Šehiću dati prednost nad Begovićem, Spahića. Svaka čast onome ko bude imao živaca pratiti reprezentaciju. Ja više ne mogu. Allahimanet.
Treba ovu ekipu podmladiti. Izbaciti Hadžića, Sušića, Medunjanina, Salihovića, Ibiševića, Buriću ili Šehiću dati prednost nad Begovićem, Spahića. Svaka čast onome ko bude imao živaca pratiti reprezentaciju. Ja više ne mogu. Allahimanet.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- L'Avvocato
- Kontakt:
X31987 je napisao/la:da je na nasu odbranu nedzad fazlija pucao pogodio bi garantujem zivotom

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
te seljacine treba pohapsiti sve, brukaju nas.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Moram jos pohvaliti i nase navijace, usli smo u red neadretalaca sa prekidanjem minute sutnje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
-
- Kontakt:
Jah gringonja, sa njim ne vidjesmo velikog prvenstva.Husika je napisao/la:Od Safeta nije uopste moguce naci goreg ni u jednom pogledu...Fudo je napisao/la:mesi produzli ugovor na osnovu cega?? Uzasna igra protiv andore,walesa, kipra jeli to bilo dovoljno za produzetak ugovora, pa jeli oni samo vide rezultat?? Jel se oni uopste razumiju u fudbal?? Ovo je jedan od najgorih trenera repke svih vremena, jadna nam majka sa njim...
Napravi nam pauzu

Ibisevic može ostati u reprezentaciji ali kao treći napadač,pa ako njemu ne smeta sve ok..Sarmelino je napisao/la:Nadam se da ce se u sljedecih nekoliko dana Ibisevic i Spahic oprostiti od repke.
-
- Kontakt:
Jos veca je komedija sto su sarlatanu dali ugovor na osnovu tragikomicnih pobjeda nad Kiprom i Walesom koji su brat bratu mogli biti hladni porazi, lik otkad je preuzeo reprezentaciju nikakvu igru nema nazalost otjerace ga tek kad kao Sajo usere iduci kvalifikacijski ciklus.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bog nas kaznjava zato sto smo glup narod 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma ljudi moji evo da dam kratko misljenje o ovom svemu...
Mehmed Mesa Bazdarevic je isti qurac kao i Safet Susic, pa ja sam prvi govorio da teleca glava ide i otisla je ali je dosla jos jedna teleca glava.
PA MI NE ZNAMO AKCIJE NAPRAVITI **** ZA PRILIKU ZA GOL ZA OVIM KLAUNOM NA KLUPI A SA PAPETOM SMO BAREM ZNALI KAKO DATI **** GOL, PUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PUUUUUUUUUUUUUUU, gura onog Viscu kroz cijele kvale pa covjek ne zna centrirati ne zna predriblati igraca ma ne zna nista pa daj majku mu hebem moral igrat ako je poniku u Zelji, pa Hajrovic bez jedne noge je bolji igrac od njega
Cocalic igra 3 poluvremena na sredi a a covjek je klasicni stoper bez imali ofanz karakteristika pa kakva trenerska neznalica to moze uraditi, samo cu napisati
SUSIC = MEHMED BAZDAREVIC , cak je i gori od Papeta, ove tekme protiv Velsa i Kipra je dobio apsolutno na faktor srece, pa nas **** Kipar rastavi na faktori a kamoli sta su nam Irci uradili majko moja
MEŠA MARS NAPOLJE!
Mehmed Mesa Bazdarevic je isti qurac kao i Safet Susic, pa ja sam prvi govorio da teleca glava ide i otisla je ali je dosla jos jedna teleca glava.
PA MI NE ZNAMO AKCIJE NAPRAVITI **** ZA PRILIKU ZA GOL ZA OVIM KLAUNOM NA KLUPI A SA PAPETOM SMO BAREM ZNALI KAKO DATI **** GOL, PUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PUUUUUUUUUUUUUUU, gura onog Viscu kroz cijele kvale pa covjek ne zna centrirati ne zna predriblati igraca ma ne zna nista pa daj majku mu hebem moral igrat ako je poniku u Zelji, pa Hajrovic bez jedne noge je bolji igrac od njega
Cocalic igra 3 poluvremena na sredi a a covjek je klasicni stoper bez imali ofanz karakteristika pa kakva trenerska neznalica to moze uraditi, samo cu napisati
SUSIC = MEHMED BAZDAREVIC , cak je i gori od Papeta, ove tekme protiv Velsa i Kipra je dobio apsolutno na faktor srece, pa nas **** Kipar rastavi na faktori a kamoli sta su nam Irci uradili majko moja
MEŠA MARS NAPOLJE!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, hm59, Skojevska i 15 gostiju.