FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Medunjanin jedino i moze igrati u nasoj ligi, izgleda... on, Stjepanovic i Govedarica (posto i Zebino prolazi jos malo)...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
je l' dolazi Hare, kad se očekuje ufficialita 

Sve vama smeta.koja smo mi **** öd ljudi,nevezano za raspravu na zadnjih par stranica,opcenito.
Iako smo organizaciono daleko u kurcu,ni sponzora nemamo,ganjamo firmice za saku maraka.
Al ne,bitnije je Sto je on u UG a kako ja nemogu,a Sto PAN
A Sto u nekom podrumu....
Pa iznajmite Hotel sunce vam ljubim bozije....
Jedva cekam pauzu...majke mi.
Pa mi zivimo öd dobre volje jednog covjeka prepiremo se oko par gajbi piva.....halloooooo
Otvori se zemljoo
Iako smo organizaciono daleko u kurcu,ni sponzora nemamo,ganjamo firmice za saku maraka.
Pa mi zivimo öd dobre volje jednog covjeka prepiremo se oko par gajbi piva.....halloooooo
Otvori se zemljoo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne znam sta je vama. Isto se ponasate kao da nam ide lose 

**** vas Tuzlak, kad je bukvalno od njeg ostalo samo ime.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dok je Azmira nama ce ici dobro, sve ovo ostalo sto se radi to su tek pocetci dugog procesa, nadam se da je ovo istina za jakog sponozra jer nam pod hitno treba neko jos da daje lijep novcani iznos, pored Azmira. Svaka cast UG svaka cast svim navijacima FK Slobode koji su redovno na tribina i prate svoj klub, bezpotrebno svada i rasprava zbog piva, nije bitna ni Tuzlanska pivara ni Pan, sve je to lijepo lijepo je da klub ima sponozra, da ima natpis na dresu, al se su to sitne pare, pa sve one reklame sa istoka, svaka cast momcima na trudu, sve one firme puta 100 KM mjesecno, to ce Zebine troskove pokrit, al treba pohvalit i stat uz udruzenje jer to je put, to su pravi i ispravni koraci i pravljenja neceg pozitivnog i brenda od kluba. Nama je najvaznija Azmirova volja, ostalo je sve pisi proplao, i eto nadam se to jakom sponzoru koji ce donijet znacajne pare vise nego i jednom pojacanju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tri stranice o eventu i pivi, aferim...
Puno priče i rasprave oko ničeg, samo ste se posvađali, a ta noć će se i dalje održat.
Pivara vjerovatno neće još dugo bit sponzor ionako, tako nek ulijeće ko god će nam donijet nešto dobrog, ako je to taj Pan, pa neka.
Vidimo da ova preloša ekipa OKK iskače iz svakog ćoška zahvaljujući Panu, šta bi tek bilo sa FK.
P.S. Jel igra Kostić u nedjelju, i dal imamo suspendovanih?
Pivara vjerovatno neće još dugo bit sponzor ionako, tako nek ulijeće ko god će nam donijet nešto dobrog, ako je to taj Pan, pa neka.
Vidimo da ova preloša ekipa OKK iskače iz svakog ćoška zahvaljujući Panu, šta bi tek bilo sa FK.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kostic garant ima da odradi jos jednu jer je direktan crveni bio..
Pivara je sponzor Jos malo svakako,i onda jedino da stavimo ih na sorc Dole kraj kurca ono simbolika piva,pisanje...
**** vas piva da vas ****.
**** vas piva da vas ****.
ne igra, ali ne igra ni Karić iz Čelikawobly92 je napisao/la:Jel igra Kostić u nedjelju, i dal imamo suspendovanih?

Iskaču jer radi marketing firma za njih, ne volonter ili neki pojedinac nego prava marketing firma. Skoro je bio članak o toj firmi na kliksu i spomenuli su baš okk i saradnju s njima.wobly92 je napisao/la:Puno priče i rasprave oko ničeg, samo ste se posvađali, a ta noć će se i dalje održat.
Bezze vam je rasprava, jer imamo upravu i UG koji odlično rade svoj posao. Keš okreće planetu braćo, ne živi se od patriotizma.
Citam ove zadnje stranice i razmisljam sta je natjeralo Azmira na sve ovo s obzirom na nas mentalitet..
Da hoce Pan preuzeti i FK, rade fantastican marketing. Ne znam kako bi radili ukoliko ne bi bili generalni sponzor, tj koliko bi reklamirali. Kad sam vidio da i u kaficu Sloboda Pan preuzeo tocene sve mi je bilo jasno, jer vecina znate da im je politika samo tuzlansko.
Da hoce Pan preuzeti i FK, rade fantastican marketing. Ne znam kako bi radili ukoliko ne bi bili generalni sponzor, tj koliko bi reklamirali. Kad sam vidio da i u kaficu Sloboda Pan preuzeo tocene sve mi je bilo jasno, jer vecina znate da im je politika samo tuzlansko.
Nad tobom sunce najljepše sja
TRUST je napisao/la:Pokusao sam sve prihode kluba skupit na jedno mjesto pa da vidimo koliko je to okvirno buzdet i naravno da jos jednom utvrdimo da je bez babuke klub mrtav.
Opstinska transa mjesecna 10.000 KM ( 120 000 ) godisnje, samo onu polusezonu kad je Ciro bio bilo je ono povecano sad je vraceno na staro, mozda je cak i manje od ovih 10.000, al et ja sam zaokruzio- ovo znaci ide u klub, posebno ima u budzetu za stadion.
Babuka Azmir zvanicno svaki mjesec 10.000 KM ( 120 000) godisnje - plus sto namiri sve sto zafali i nade sve ostale pare sto treba za tuzbe![]()
Seznoskih nezz tacno koliko je prodato ja rac 600 x 50 = 30.000 KM
Pivara Tuzla, davala je zaradu od piva prodatog na staidonu i ostalih sokova, mislim da njihovo mjesecno kao gen. sponzora nije vise od 4000 KM i to je puno, al eto racunacu 50.000 godisnje.
Zarada od ulaznica 15 domacih prosjek da uzememo da svaku tekmu zaradimo 20.000 to je 300.000 KM otprilike za sezonu prihod. Ima i KUP, al et neka ostane ovih 300.000 KM
Ove firme sto dovodi UG to je 100 KM mjesecno x12 = 1200 KM godisnje puta nezz tacno al et nek bude sad sa sad 20 firmi 24 000 KM godisnje, al ovo stalno raste, stalno neke nove firme.
Owen 50.000 KM godisnje. Tako sam negdje nacuo nezz jel tacno.
Znaci otprilike nas budzet za ovu godinu: 794.000 KM , zakurzit cu na 800.000 KM. Znaci 800.000 je max prihoda.
To je, da ne ulazim u detalje posto ovo na brzinu pisem 800.000 / 12mj = 66.666 KM mjesecni budzet.
Sve preko ovog budzeta klupskog Azmir pokriva, iako ima i njegovih 10.000 u budzetu.
Plate igraca, zaposlenih u klubu, pripreme, odrzavanje busa, karantine za domace i gostuje utakmice, mini pripreme u Stanisicima, premije, tuzbe, sto nadolazuce, sto vec presudenih sta je isplaceno. stanove igracima sa strane.
Evo nek uzememo da je prosjek 1500 KM plata, neko ima manju neko vecu. 20 igraca puta 1500= 30 000, nek su svi minimalno osigurani to je jos 20 puta 264 KM = 5280 KM. Znaci na ukupnne plate igraca otprilike ode 35 280 KM, dodaju tu i platu Husrefa i ostalih i premije, budzet mjesecni nam samo to moze pokrit.Sve ostalo babuka iz svog dzepa daje.
Kad se samo otprilike sagledaju brojke Azmir = Sloboda, vjerovatno sam ja dosta pogrijesio al vjerujem da nisam puno u koju hiljadu to je max greska. Znaci da nam mjesecni buzet sav ode za plate, tuzbe, i ovo gore sve Azmir iz svog dzepa daje.
Nadam se da ce opstina imat razumjevanja pa potpisat reprogram, to je minimum sto mogu uradit kad vec Azmir placa bukvalno sve ostalo. I sretan sam kad cujem da dolzi jak sponozor jer nam hitno treba
Predsjednik Husić mjesečno daje 100 000km.(za prvi tim)
Ja volim FK Tuzla City
Sloboda 72.
Necemo biti nerealni.on da daje 100 milja mi bi bili barca.
Cak je i sam priznao jednom u intervju,kasnije cu naci na tel.sam,da daje oko 40 000
Plus 100 000 godisnje kao predsjednik UO.
Znaci cifra se vrti oko 50 milja.
To govorim za redovna davanja.
A kada saberes to,tuzbe,onih pola miliona ljetos,ulazak u pl,
dobijes i veci iznos od 100 milja hahaha
Cak je i sam priznao jednom u intervju,kasnije cu naci na tel.sam,da daje oko 40 000
Ja sam negdje nacuo 10 000 kako zvanicno, eh a ovo sto daje da pokrije sto nas budzet ne moze to sigurno i prelazi tih 100 000 milja ko sto solinas rece, al kako god nije vazno, bitno je samo da smo mrtav klub bez njega, pa sa zato napisao otpirile kako se to krece sto se ti ce para i koliko smo mi mrtvi bez Azmira
"I btw, niti je FK niti bilo koja druga članica Slobodine porodice "zaštićen trademark"."
Nije FK Sloboda Tuzla travnički sir .FK Sloboda je institucija.Na žalost ,mnogi poput "Pana" i Okk zarađuju na imenu FK Sloboda. Ovakve treba tužiti i sudskim putem zaštititi Slobodine interese.Prva presuda u Slobodinu korist sigurno će biti upozorenje svi ostalim uzurpatorima imena FK Sloboda.
Nije FK Sloboda Tuzla travnički sir .FK Sloboda je institucija.Na žalost ,mnogi poput "Pana" i Okk zarađuju na imenu FK Sloboda. Ovakve treba tužiti i sudskim putem zaštititi Slobodine interese.Prva presuda u Slobodinu korist sigurno će biti upozorenje svi ostalim uzurpatorima imena FK Sloboda.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 nov 2015, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Dug je to proces a mi nismo ni na pola puta.
NAJBOLJE DA "CRVENO-CRNU NOĆ" ORGANIZUJE FK SLOBODA PREDSJEDNIKA.NE TREBA NI SPORTSKO DRUŠTVO NI VLASTODRŽCI.UG PRIJATELJI SUGERIŠEM DA NASTAVE SA ORGANIZACIJOM SVOJIH DRUŽENJA.MOŽE I PROSLAVA NOVE GODINE,ZAŠTO NE.solinas je napisao/la:Sve vama smeta.koja smo mi **** öd ljudi,nevezano za raspravu na zadnjih par stranica,opcenito.
Otvori se zemljoo
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 nov 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
BAŠKA TUŽBE.solinas je napisao/la:Sloboda 72.
Ja volim FK Tuzla City